ŻYCZENIA z okazji świąt i Nowego Roku...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Zycze wszystkim Swiat dajacych radosc i odpoczynek. Od szkoły (chlip)/pracy i kompa (i ... forum – 2xchlip) Niech beda mile, spokojne, zdrowe, SNIEZNE, radosne, leniwe, rodzinne.
Jak największej radosci z dawania (przede wszystkim siebie nie tylko prezentow) by Mikolaj był w tym roku udany. No i zebyscie w tym calym zabieganiu nie zapomieli wlasnie o tym, co jest w zyciu najwazniejsze...
…czyli o piwie oczywiscie
Wesolego karpia
Jak największej radosci z dawania (przede wszystkim siebie nie tylko prezentow) by Mikolaj był w tym roku udany. No i zebyscie w tym calym zabieganiu nie zapomieli wlasnie o tym, co jest w zyciu najwazniejsze...
…czyli o piwie oczywiscie

Wesolego karpia

-
- Zaczyna działać
oby choc kilka z tych zyczen sie spelnilo..
ja wam kochani zycze duzo MIŁOŚCI I CIEPEŁKA..UŚMIECHU NA BUŚKACH, ZDROOFKA I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZONEK..
a ja jush po Wigilii..karpik był <choc nie jadlam, za błotnymi nie przepadam
> nie wiem Sinarku czy był wesoły bo w oczka mu nie patrzylam
ale full wypas..tyle zarcia..boshe, a ile polknełąm
az mi sie moralniak wlaczy przy trzecim daniul:) teraz to sie ledwo poruszam..czyt. TOCZĘ
EJ NOA! ale raz do roku mozna..a to ze 3 dni podrzad
pysznosciowo
a no i Mikołaj wpadł..zostawil jakies siaty i juz spitalac chial
TY Mikołaj poczekaj! A on ze leci dalej..
i mówił ze jest Święty,hm, a ja mu na to zeby przez komin wszedł, bo mu nie uwierze że prawdziwy jest, a on: ze teraz to sie juz przez kominy nie wchodzi bo to TRENDY nie jest
ojoj
a teraz to na pasterke śmigam
buziol from ZOZOL
:D:D
ja wam kochani zycze duzo MIŁOŚCI I CIEPEŁKA..UŚMIECHU NA BUŚKACH, ZDROOFKA I SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZONEK..
a ja jush po Wigilii..karpik był <choc nie jadlam, za błotnymi nie przepadam

EJ NOA! ale raz do roku mozna..a to ze 3 dni podrzad

a no i Mikołaj wpadł..zostawil jakies siaty i juz spitalac chial

i mówił ze jest Święty,hm, a ja mu na to zeby przez komin wszedł, bo mu nie uwierze że prawdziwy jest, a on: ze teraz to sie juz przez kominy nie wchodzi bo to TRENDY nie jest

a teraz to na pasterke śmigam

-
- Loża WSR
Ja tam tez w ogole nie jem karpia. Dla zasady i tradycji. Temat jest w sumie dla mnie drażliwy (cos jak meatrix) i dlatego nie będę go poruszal tu przy zyczeniach. Co roku mysle o akcji uwolnic karpia. Mimo ze nie jem, to czasem chciałbym go kupic i oswobodzic. Tylko co z taka uwolniona ryba zrobic. Wanna to tylko rozwiązanie przejściowe. W akwarium poswiecilbym pewnie wszystkie pozostale moje rybki a karp i tak mialby ciasno (co to jest 100 l ) Do Wisly wrzucic to po prostu niehumanitarne. Oddac kumplowi do stawu hodowlanego to tylko odroczenie wyroku. I bądź tu madrykinia pisze: nie wiem Sinarku czy był wesoły bo w oczka mu nie patrzylam

U mnie postanowilismy troche odciazyc sw. Mikołaja i prezenty były glownie w domu. U rodzinki podarki dostawała tylko i wyłącznie najmłodsza i najstarsza latorośl: siostrzenica i dziadek

A na koniec jeszcze taka tworczosc niejakiego Zbysia troche przeze mnie zaadaptowana

A takie święta to ja chromolę,
bo co za dziwny wydarzeń splot -
świeczka na drzewku, drzewko na stole,
a Grzesio pod!
Ciasto się spali, spłonie choinka,
z karpia wylezie zwyczajny śledź,
mak zwiał z makowca, grunt, że jest szynka -
po flaszkę leć!
Polska tradycja - zastaw, a postaw,
i dodatkowych niemało prac,
oby po świętach Wam nie pozostał -
jedynie kac!
-
- Loża WSR
... Niech nowy rok bedzie dobry a miesiac kazdy nie chudy lecz szczodry Niech milosc kazdy dzien opromienia a smutek w radosc sie zmienia Niech chwlie w szczesciu mijaja a klopoty szybko znikaja ...
... wszystkiego, wszystkim, wszedzie ...
... wszystkiego, wszystkim, wszedzie ...
-
- akademiareklamy.edu.pl
nowych udanych eksperymentów genetycznych, rewolucji przemysłowej, technologii it opartych na układach neuronowych, nanorobotów i mediscanerów, rozwiązłych i gorących kochanków, długich nocy na klifie obmywanym falami oceanu, bezpieczeństwa, beztroski ale nie bezmyślności, wielkiej odwzajemnionej miłości + dopaminy bez ograniczeń, tego wam i sobie życzę
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
a uj życze Wam wszystkim, aby Wasze kompy nie zawieszały się, z netu Was nie wywalało, żeby wszystkie wirusy poszly w pizdu i .... aby GG przestało świrować.
Poza tym bardziej przyziemnie- życzę Wam abyście mieli na wszystko czas i mogli zają się własnym rozwojem, a nie tylko narzuconymi obowiązkami.
Poza tym bardziej przyziemnie- życzę Wam abyście mieli na wszystko czas i mogli zają się własnym rozwojem, a nie tylko narzuconymi obowiązkami.
-
- akademiareklamy.edu.pl
a ja jeszcze dorzucę 10MB na wejsciu i wyjściu minimum i to gwarantowanego za 50blaszek miesięcznie max - czteroprocesorowych kompów za tysiaka 21 calowych matryc za jakies 8 paczek max twardych dysków 500GB za jakies 2ie stówki, które nigdy nie padają, bezprzewodowych urządzeń i cyfrowych aparatów dodawanych w ramach promocji do chipsów z przetwornikami 100 milionów pikseli