pomocy !
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
neonkaa
- Nowy(a)
-
neonkaa
- Nowy(a)
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

to, że studiujesz marketing i zarządzanie nie zmienia faktu, że wspomniane zagadnienia pochodzą dokładnie z programu matematyki; jesli to nie jest problem powiedz nam z jakiego to przedmiotu jest zadanie? czy to przypadkiem statystyka? (moja ulubiona hehe) socjologia? czy badania?
PS
a nie chodzi czasem o ślad macierzy kwadratowej?
czyli czy to ma być iloczyn czy suma elementów położonych na głównej przekątnej?
PSS
cieszę się, że nasi graficy, fotograficy i filmowcy nie muszą parać się już tego typu zagadnieniami hłe, hłe, hłe
PS
a nie chodzi czasem o ślad macierzy kwadratowej?
czyli czy to ma być iloczyn czy suma elementów położonych na głównej przekątnej?
PSS
cieszę się, że nasi graficy, fotograficy i filmowcy nie muszą parać się już tego typu zagadnieniami hłe, hłe, hłe
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

Skoro milczysz proponuje byś spróbowała rozstrzygnąć swój problem używając arkusza kalkulacyjnego Excel i edytora tekstu Word
tu znajdziesz link do wspomnianych niezgłębionych pojęć. Powodzenia i dobranoc. Zgodnie z radą senqa idę sobie jakiś film w tv oglądnąć. CO będę się napinał - jeszcze pęc mogę - już i tak niezły ze mnie balon.
tu znajdziesz link do wspomnianych niezgłębionych pojęć. Powodzenia i dobranoc. Zgodnie z radą senqa idę sobie jakiś film w tv oglądnąć. CO będę się napinał - jeszcze pęc mogę - już i tak niezły ze mnie balon.