Wściekły Sławek
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
No to już nie płacz...
No to już nie płacz. Nie napisałem, że mnie nie lubisz. Czuję się lubiany, choć przecież oboje wiemy, że już nie aż tak bardzo. Natomiast ja - oczywiście - jestem stały (constans - term. tech. łac.)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Forget it
Zapomnijmy o tym całym dialogu. To były tylko nieudolne próby kamuflażu z mojej strony. Wiadomo, że bardzo się lubimy i tak już zostanie. Przynajmniej do Świąt.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Flirtować?
Flirtować? Kurza twarz! To my tu uzgadniamy podstawowe kwestie dotyczące relacji osobowych, a Ty to nazywasz flirtem? Chodzi o wzajemne odniesienia życzliwości, uprzejmości, chęci bezinteresownego niesienia pomocy w potrzebie, wspierania się i podtrzymywania w trudzie codziennym, solidarności w ważnych życiowo kwestiach i tak dalej. Flirt aktywizuje w większym stopniu fizjologiczno-chuciowe obszary człowieka. I mi - jako ascecie - jest prawie że obcy!
-
- Bywalec
Re: Flirtować?
wojtkowski pisze: Chodzi o wzajemne odniesienia życzliwości, uprzejmości, chęci bezinteresownego niesienia pomocy w potrzebie, wspierania się i podtrzymywania w trudzie codziennym, solidarności w ważnych życiowo kwestiach i tak dalej.

-
- Bywalec
Re: Forget it
wojtkowski pisze:Przynajmniej do Świąt.

-
- Loża WSR
Chyba nie do konca lapie dowcip
Dwoje byly zawsze. Zwykle okazywaly sie wypadkowa tresci, objetosci i poslizgu w terminie. Z tego co mi Neema mowila to ta tegoroczna RP wyglada mi na wyjatkowo prosta i latwa. Gdzie test z aspektow graficznych czy test z lektur. To jest dopiero Mont Everest i K2
reklamy prasowej u Slawka 

-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Re: Oceny za nicki i avatary
ciekawe co ja bym dostałwojtkowski pisze:Gdybym miał wystawiać oceny za nicki i avatary, to wszyscy zabierający głos w tym topicu dostaliby ode mnie 3+. Tylko kitka dostałaby 4. (To i tak najlepsze oceny za nicki i avatary, jakie wystawiłem w życiu. Uwaga! Proszę nie oceniać mojego nicka i avatara, chyba, że na najwyższą ocenę.)