Wściekły Sławek
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Dziękuję
Dziękuję za wyrazy uznania dla mojego avataru. Niestety (dla mnie) nie ja jestem właściwym ich adresatem. To mieze go zrobiła według własnego konceptu i przy wykorzystaniu wyłącznie własnych umiejętności. Dlatego mogę szczerze powiedzieć, że też uważam, że jest niezły.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O cnocie sprawiedliwości
Pragnę oświadczyć, że przy wystawianiu ocen zawsze staram się być (z wielką determinacją, bezkompromisowością i do bólu) sprawiedliwy. Dotyczy to także oczywiście prac semestralnych z reklamy prasowej.Mysha pisze: A ja to tak do tematu.. rzeź na prasówce co to za dwóje wystawione może osoby lubiane przez Pana S. się udziela jakos specjalistycznie
Jedną z podstaw sprawiedliwości jest w miom przekonaniu tzw. brak względu na osobę, czyli nie branie pod uwagę specjalnych sympatii osobistych, które ewentualnie żywię wobec autora.
Nie wiem czy w zacytowanym poście jest zawarta sugestia, że mam wzgląd na osobę autora, ale na wszelki wypadek uspokajam, że tak nie jest. To prawie wszystko, co mogę zrobić.
Pozostaje bowiem jeszcze ponowienie zaproszenia do rozmów na temat tych prac. Każdy kto przyjdzie do mnie ze swoją pracą i będzie chciał o niej lub/i o wystawionej ocenie porozmawiać - zostanie wysłuchany i nie odejdzie bez komentarza (w wypadku braku czasu w danej chwili ustalimy inny termin rozmowy). Jestem przekonany, że jestem w stanie wybronić swoją opinię o pracy i - co za tym idzie - ocenę.
A czy na prasówce naprawdę była rzeź? Nie wydaje mi się. W grupach dziennych było sporo czwórek (ok. 40 proc.), czyli prac naprawdę dobrych, napisanych z dużym wyczuciem i zrozumieniem tematu. Ba, była nawet jedna piątka, co ostatnio miało miejsce bodaj w latach 70. ubieglego wieku.
Głowa do góry - ostateczne rozstzrygnięcia dopiero przed nami. Na egzaminie końcowym jeszcze wszystko można poprawić.
-
- Bywalec
Re: Dziękuję
wojtkowski pisze:Dlatego mogę szczerze powiedzieć, że też uważam, że jest niezły.

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
No i nick...
Już po raz ostatni - bo z kurtuazją też można przesadzić - dziekuję ci, droga mieze.
A tak przy okazji: uważam, że mój nick też jest zajebisty.
A tak przy okazji: uważam, że mój nick też jest zajebisty.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Terminowość wykonania pracy - ważnym komponentem oceny
Tak. To jest właściwy termin oddania tej pracy. Przy tym terminowość jej wykonania jest - jak zwykle - ważnym komponentem oceny.Kesonex pisze:Czy jesli chodzi o prace z etyki reklamy bedzie mozna oddac je na nastepnym zjezdzie czyli przed ostatnim przed sesja??
Chodzi tu o SGz II:)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Termin oddania pracy semestralnej z etyki w grupach zaocnych
Prace ostatecznie oddały trzy osoby, ale nie mam o to pretensji, dlatego, że - ze względu na moje niedopatrzenie - nie było jasno powiedziane (w grupach zaocznych) na kiedy trzeba ją zrobić. Teraz już wiadomo: na niedzielę, 23 stycznia 2005 roku, na godz. 15:30.Ato pisze:jako ze na tym zjezdzie prace oddala 1 osoba to mysle ze jednak bedzie mozna
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Niewiniątek?
Mam nadzieję, że nie będzie rzezi. Ale jeśli już - to tylko... WINIĄTEKKesonex pisze:Swietnie czyli bedzie rzez niewiniatek:)

-
- Loża WSR
Tak na pewno poza Marcinem oddaly jeszcze 2-3 osoby. Marzena i ja tez mielismy. Na razie postanowilem oszczedzic Slawkowi rozkoszy czytania mojej pracy. Jak zawsze pisana w nocy i wyglada jakby byla pisana na haju. Krotko mowiac przypomina teksty Mieze
Musze nabrac troche dystansu. Jeszcze raz to przejrzec na zimno. Poza tym kilka watkow na pewno nie zostalo jeszcze wyczerpanych. Mam nadzieje ze calosc zamkne w 10 stronach
No nie zartuje sobie jak mysle ze dopisze jeszcze pol strony i to bedzie wszystko