Usterki w newsach
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
reklama reklamy + trudne medialne zajęcie
reklama reklamy - to trudny komcept, któż zrozumie i udźwignie ten trudny kawalek marketingowego chleba
ataki na siebie nawzajem twórców - to rzecz stara jak świat - artystów to widać pobudza, działa jak narkotyk
zabawne jest jak ktos pisze nie będe nikogo bic w pysk i trzask słychac zaraz dźwięk policzka - ot, życie copywriterów jest pełne napięcia i konkurencji
złośliwość podobno jest objawem inteligencji - a pokora?
podobała mi się wypowiedź jedna - ale która?
wszystkim rozmówcom zyczę aby podobali sie nie tylko sobie ale i innym
ataki na siebie nawzajem twórców - to rzecz stara jak świat - artystów to widać pobudza, działa jak narkotyk
zabawne jest jak ktos pisze nie będe nikogo bic w pysk i trzask słychac zaraz dźwięk policzka - ot, życie copywriterów jest pełne napięcia i konkurencji
złośliwość podobno jest objawem inteligencji - a pokora?
wszystkim rozmówcom zyczę aby podobali sie nie tylko sobie ale i innym
-
- Loża WSR
Re: reklama reklamy + trudne medialne zajęcie
Czy to tez jakies mini-contest'y ?aw pisze:złośliwość podobno jest objawem inteligencji - a pokora?

No jesli nawet tak, to moze ja tym razem bede siedziel cicho

-
- akademiareklamy.edu.pl
reklama przekaz perswazyjny
hehe usiłuje byc arbitrem elegancji w worku pokutnym lnianym, nie powiem do kogo przekaz swój perswazyjny kierowac raczę hihi
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Tak!
Tak!
Proszę przejętych i przestraszonych tonem niektórych postów w tym topicu o wyrozumiałość i spokój. Nic złego się nie dzieje. Na forum rozmawiamy po prostu bardziej, hmmm
, dosadnie niż w realu. (Czy to dlatego, ze inni słuchają?) Ale tak w ogóle to się lubimy. A ja dodatkowo andy'ego jeszcze cenię. 
Proszę przejętych i przestraszonych tonem niektórych postów w tym topicu o wyrozumiałość i spokój. Nic złego się nie dzieje. Na forum rozmawiamy po prostu bardziej, hmmm

-
- Ekspert
reklamy na Airbusach
Seize, na pewno te najważniejsze, ewidentne i świadomie "kreujące rzeczywistość", czyli reklamy na Airbusach, Rheingold zmienia poglądy i przyjeżdza do Warsaw, Bunuel i reklama. Reszta to kwestia dyskusji, informacje pochodzą z raczej pewnych źródeł, zaś Twoje co do nich wątpliwości potraktowałem jako (że tak ujmę) gotowość polemiczną / podzielenie się refleksjami itp.
Ewa "Pesca" jak wynikia z jej dysputy z Tobą chyba także mniej więcej w taki sposób.