Co sądzisz o NEEMIE?? (znaczy się o mnie) ;)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Jak oceniasz Alice w skali 1 do 5 gdzie 1 oznacza dół i paździesz ;-) zaś 5 Alice jest boska?

0 absolutne (od andy'ego)
14
40%
lucky 7 (także od andy'ego :-D
2
6%
5
4
11%
4
4
11%
3
2
6%
2
9
26%

Liczba głosów: 35

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 13 sty (czw) 2005, 11:02:29

Bardzo nie lubię siebie na zdjęciach i może, dlatego wole stać po drugiej stronie aparatu, ale Szuflad chciał żebym w temacie o mnie zamieściła parę swoich fotek.

Chcesz to masz, ale odpowiedzialność spada na ciebie :wink:
Zdjęcia są dość świeże, bo zrobione w wigilie 2004:

Obrazek
Jak widać jestem pełna zachwytu i radości. Ale to chyba było jeszcze przed podaniem jedzonka, więc może dlatego 8)

Obrazek
A tutaj mam na głowie prezencik od mojego braciszka (mój braciszek to 23 letni facet :wink: ) hmm... chyba nie była by ze mnie dobra Święta Mikołajka. Ależ ze mnie ponurak czas zacząć się uśmiechać :D

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Alicja!

Post autor: s_wojtkowski » 13 sty (czw) 2005, 11:06:38

Alicja jest bardzo atrakcyjną kobietą.
Łączy w sobie:
(a) wysoki iloraz inteligencji,
(b) wewnętrzne ciepło emocjonalne (którego odkrycie nie jest może dla wszystkich łatwe),
(c) szczerość, otwartość i prostolinijność w kontaktach interpersonalnych,
(d) zdrową ambicję w realizacji słusznych celów (np. rozwoju własnych zainteresowań i talentów),
(e) prawdziwą skromność, może troszkę za bardzo splecioną z obniżoną (w stosunku do rzeczywistych) wiarą we własne możliwości (uwaga! przy odkrywaniu tego splotu trzeba zastosować techniki poznawcze tyleż subtelne co zaawansowane),
(f) bezinteresowność w życiu prywatnym i szkolnym oraz
(g) swoistą potencjalną spolegliwość, a nawet gotowość rzadko dziś spotykanego kobiecego oddania (które ujawni się z całą siłą dopiero w poważnej relacji z mężczyzną, którego uzna za godnego, aby tego dostapił).
Przy tym wszystkim (jako jedyna kobieta z całej wyprawy!) wystąpiła w krótkiej spódniczce na potańcówce w Rokotece w Zakopanem.

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 13 sty (czw) 2005, 19:56:12

Dziękuje Sławku za tak pozytywna opinię na mój temat. Z ust takiego autorytetu to wielki komplement hihi :wink:

Bardzo podobała mi się dzisiejsza pogoda. To, co się działo na niebie to po prostu dzieło sztuki. Na jasnym jego błękicie można było obserwować ogromne fioletowe burzowe chmury na końcach podświetlone ślicznie kontrastującym pomarańczem, który nadało im ciepłe chylące się ku zachodowi słońce. Dopełnienia kompozycji były delikatne białe rozmyte obłoczki rozciągnięte na niebie niczym ogromna pajęczyna upleciona przez wielkiego niebiańskiego pająka. Całemu temu widowisku, na które patrzyłam towarzyszył lekki powiew wiatru i cichy śpiew jakiegoś ptaszka. Na Ursynowie jest dużo ptaków. No po prostu pięknie.
Nie jest to zbyt zimowa pogoda, podobno dzisiaj do polski przyleciał bocian i właśnie zaczyna pleść sobie gniazdo. Trochę mi go szkoda, bo na weekend zapowiadają śnieg a od jutra przymrozki. Straszne, co się dzieje z tą nasza pogodą.

Obrazek
Fajnie by było teraz tak sobie poleżeć na zielonej trawie, w śród żółtych mleczy czując na twarzy delikatne promienie słońca hmm....

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 13 sty (czw) 2005, 21:08:23

Poetycka dusza. Zamilowanie do zdjec. Czas sobie zalozyc jakiegos bloga Neema ;) Zgodnie ze wskazowkami Slawka subtelnie chcialbym Ci powiedziec ze niedlugo powiedza ze na tej lace to narcyzy rosna. Nie przejmuj sie jednak Szuf mial racje ze zdjeciami. Moze dasz jeszcze takie na ktorych sie usmiechasz. Przegladalem sobie szkolne zdjecia na cd i pamietam ze co ciekawe takie fotki tez sie zdarzaja. A Slawek ma chyba szczegolny talent do prowokowania tego usmiechu :)

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 13 sty (czw) 2005, 22:52:06

Wiem i właśnie oto mi chodziło :wink: Juz pewnie połowa osób, która weszła na ten temat stwierdziła, "co za zadufana w sobie głupie osoba, za kogo się ona uważa itd..." i pewnie, dlatego większość z nich najchętniej dala by mi 1 ( ja pewnie podobnie bym taką osobę oceniła :twisted: ) które chytrze Andy usunął.
Jeśli jest jakiś zakaz prowadzenia takiego tematu o sobie samym to mnie o tym poinformujcie, bo nic takiego nie słyszałam, a blog to takie mało oryginalne, a poza tym nie chciałoby mi się go prowadzić. A tu się trochę pobawię, a jak temat przestanie was interesować to przecież sam odejdzie w niepamięć.

Ponad to bardzo inspiruje mnie ostatnio podpisik AW:
"Jest wiele kopii i tylko jeden oryginał!
WARSZAWSKA SZKOŁA REKLAMY: bądź wyjątkowy, wyróżniaj się."
No i cały ten temat zapoczątkowały owe posty:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-1714 ... sc-15.html

Co do uśmiechu to owszem się zdarza i nawet czasem na zdjęciach, ale to bardzo rzadkie przypadki :D

lekka
Nowy(a)

Post autor: lekka » 19 sty (śr) 2005, 11:43:11

taki temat to fajny pomysł, na sprawdzenie co ludzie o Tobie myslą:). Może i sie skuszę na jakis topick i ankiete na mój temat :).

Neema. Ja Cie oceniłam za całokształt, za nasze relacje itp. Powodzenia

lekka
Nowy(a)

Post autor: lekka » 19 sty (śr) 2005, 11:51:33

no, ale na tym forum to pewnie bez sensu, bo mnie praktycznie nikt tu nie zna, ale u siebie na stronie... czemu nie :) Dzieki Neema za fajny pomysł.

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

antykoncepcja

Post autor: Neema » 19 sty (śr) 2005, 13:10:27

Dziękuję Lekka za głos, ja również życzę Ci powodzenia, szczególnie jeśli chodzi o Twoją "misję" (Antykoncepcja www.lekka.pl) Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Alice In Wnderland

Post autor: s_wojtkowski » 20 sty (czw) 2005, 17:00:10

[Jak już ten topic będzie się miał ku końcowi, wtedy można by zamieścić tzw. closed post, czyli wypowiedź zamykającą dyskusję. Napisałem ją i jestem pewien, że będzie pasować jak ulał! Dodatkowo z nudów przetlumaczyłem ją na angielski.]

"Wake up, Alice dear!" said her sister; "What a long sleep you've had!"

"Oh, I've had such a curious dream!" said Alice, and she told her sister, as well as she could remember them, all these strange Adventures of hers and when she had finished, her sister kissed her, and said, "It was a curious dream, dear, certainly: but now run in to your tea; it's getting late." So Alice got up and ran off, thinking while she ran, as well she might, what a wonderful dream it had been.

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 20 sty (czw) 2005, 22:44:26

Na pewno przyda się jakaś ładna wypowiedź zamykająca mój temacik Sławku Kochany, ale mam nadzieje, że to jeszcze nie pora na jej przygotowywanie. Polubiłam te posty i szkoda by mi było juz się z nimi juz rozstawać.

Specjalnie dla Sinara fotka, na której się uśmiecham :wink:

(...)Obrazek

PS. to jest tylko pół fotografii, ale całej nie mogłam wam zaprezentować ze względu na cenzurę, która musiałam sama sobie narzucić. Co poniektórzy wiedza co? kto? jest po drugiej stronie fotki :twisted:

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Też mi zagadka!

Post autor: s_wojtkowski » 21 sty (pt) 2005, 13:30:11

Tam przy policzku Alicji musi być coś, co ona bardzo lubi (do czego ma słabość), ale czego się jednocześnie wstydzi - to prawie bezpośrednio wynika z jej wypowiedzi. Też mi zagadka!

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 21 sty (pt) 2005, 13:35:06

Owszem, choć trochę to podkoloryzowałeś Sławku.
Ale co to jest? To jest zagadka!
I wcale się tego nie wstydzę, więc jak chcesz to mogę umieścić całą fotkę :wink:

Marqoni
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Marqoni » 22 sty (sob) 2005, 17:55:33

Ja zaś wolę inną fotkę Neemy, na której również pojawia się promienisty (nie mylić z promieniotwórczym) uśmiech.
Obrazek
Ech gdyby żył da Vinci... Neema Lisa wygryzła by tamtą z Luvru.

mieze
Bywalec
Bywalec

Re: Alice In Wnderland

Post autor: mieze » 22 sty (sob) 2005, 18:35:23

wojtkowski pisze: "Oh, I've had such a curious dream!"
A nie powinno być raczej "interesting dream"? Bo curious to ciekawy ale chyba w znaczeniu : "Jestem ciekawy, co ty wyrabiasz", czyli raczej w odniesieniu odczuciowo ludzkim...
Ale mogę się mylić of kors :mrgreen: :twisted:

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 22 sty (sob) 2005, 18:45:52

Marqoni pisze:Ech gdyby żył da Vinci... Neema Lisa wygryzła by tamtą z Luvru.
Neema Lisa we współczesnej wersji graficznej zaprojektowana przez Marqoniego

Obrazek
ps (mam nadzieje, że się na mnie nie obrazisz ze to, że opublikowałam twoje dzieło)

Cieszę się Mieze ze w końcu zagościłaś na moim topiku :D

ODPOWIEDZ