Egzamin z reklamy telewizyjnej termin zerowy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
Egzamin z reklamy telewizyjnej termin zerowy
Przypominam wszystkim zaspanym i zapominalskim, że w najbliższym tygodniu odbędą się testy z reklamy telewizyjnej wersja beta.
Czas trwania 10 minut.
Ilość pytań 10.
Test zamknięty wielokrotnego wyboru. Ilośc mozliwych odpowiedzi 0, 1, 2.
Wolno korzystać z kości do gry.
Nie wolno korzystać z pomocy naukowych.
Ilośc punktów 10.
Skala ocen:
0 - 5pkt - 1
5 1/4 - 6pkt - 2
6 1/4 - 7pkt - 3
7 1/4 - 8pkt - 4
8 1/4 - 9pkt - 5
9 1/4 - 10pkt - 6
Dodatkową składową braną pod uwagę będą pkt uzyskane za opracowania Czerwonego Kapturka (scenopisy obrazkowe czterech pierwszych ujęć w trzech różnych wersjach reżyserskich - termin składania minął) oraz kompletne części pracy semestralnej np. bief strategiczny, brief strategiczny z briefem kreatywnym, brief kreatywny ze scenariuszem, scenariusz, scenariusz ze storyboardem, kompletny storyboard wraz ze szczególowymi opisami obrazu i dźwięku. W innym zestawieniu niż podane powyżej prace częściowe nie będą brane pod uwagę. Nadal pozostaje oczywiście w mocy wykonanie kompletnej kampanii reklamujące od egzaminu końcowego.
Powodzenia na teście - niespodzianki juz gotowe.
Czas trwania 10 minut.
Ilość pytań 10.
Test zamknięty wielokrotnego wyboru. Ilośc mozliwych odpowiedzi 0, 1, 2.
Wolno korzystać z kości do gry.
Nie wolno korzystać z pomocy naukowych.
Ilośc punktów 10.
Skala ocen:
0 - 5pkt - 1
5 1/4 - 6pkt - 2
6 1/4 - 7pkt - 3
7 1/4 - 8pkt - 4
8 1/4 - 9pkt - 5
9 1/4 - 10pkt - 6
Dodatkową składową braną pod uwagę będą pkt uzyskane za opracowania Czerwonego Kapturka (scenopisy obrazkowe czterech pierwszych ujęć w trzech różnych wersjach reżyserskich - termin składania minął) oraz kompletne części pracy semestralnej np. bief strategiczny, brief strategiczny z briefem kreatywnym, brief kreatywny ze scenariuszem, scenariusz, scenariusz ze storyboardem, kompletny storyboard wraz ze szczególowymi opisami obrazu i dźwięku. W innym zestawieniu niż podane powyżej prace częściowe nie będą brane pod uwagę. Nadal pozostaje oczywiście w mocy wykonanie kompletnej kampanii reklamujące od egzaminu końcowego.
Powodzenia na teście - niespodzianki juz gotowe.
Ostatnio zmieniony 11 lut (pt) 2005, 20:04:21 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
Dokładnie - SG, ja też nie doczekałem sie na ogłoszenie mojego wyniku.
<s: wyniki dziennych sa na forum juniorow jesli macie tam dostep wystarczy kliknac www.szkolareklamy.pl/ftopicp-22525.html#22525>
<s: wyniki dziennych sa na forum juniorow jesli macie tam dostep wystarczy kliknac www.szkolareklamy.pl/ftopicp-22525.html#22525>
-
- akademiareklamy.edu.pl
podawałem wyniki nie osób, tylko konkretnych testów - dla każdego rodzaju odpowiedzi, które mieliście zapisane na kartkach - osoby były tylko przy okazji - skoro omawioałem 4 testy trudno było ich nie podać + w dziennych podawałem dla pokrzepienai serc w czasie zajęć średniego rycerza - nadal nie wiem jaka to grupa sg czy sgz
-
- akademiareklamy.edu.pl