Twoj komunikator internetowy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Twoj komunikator internetowy
Komunikator internetowy to dzisiaj dla wielu najszybszy i najlepszy sposob porozumiewania sie. Szczegolnie gdy nie mozna spotkac sie jak to mowi Endi face2face.
Ciekawi mnie z jakiego komunikatora korzystacie i jak z niego korzystacie. To ze prawie wszyscy maja nr GG to wiadomo ale czesc korzysta z niego za pomoca innego klienta, klona wzglednie w ogole przesiada sie do kompatybilnej konkurencji. Podane w ankiecie (wiem troche niekonsekwentnie) to tylko przyklady. Jak ktos korzysta z innych niech sie tez pochwali i opowie w czy jest on np. lepszy od wymienionych
Ciekawi mnie z jakiego komunikatora korzystacie i jak z niego korzystacie. To ze prawie wszyscy maja nr GG to wiadomo ale czesc korzysta z niego za pomoca innego klienta, klona wzglednie w ogole przesiada sie do kompatybilnej konkurencji. Podane w ankiecie (wiem troche niekonsekwentnie) to tylko przyklady. Jak ktos korzysta z innych niech sie tez pochwali i opowie w czy jest on np. lepszy od wymienionych
-
- Loża WSR
Tez lubie tego WSR Komunikatora (WSReKa)
A co do nieobecnosci pozory myla
Ja widze co najmniej 5 osob dostepnych. Z jedna niedostepna wlasnie gadam. Coz niektorzy (tez sie do nich zaliczam) cenia sobie prywatnosc i spokoj. Nie zapominajmy w komunikacji o zasadach. Podane troche w przerysowanej formie ale mimo wszystko aktualne sa tutaj www.manka.info

-
- Zawsze coś napisze
Wrrr.. cos mi sie zjeb... i jeszcze raz musze napisac posta - dobra w skrocie to wyladalo, wyglada tak:
kiedys ICQ, ICQ zaczelo padac - przerzucilem sie na GG. Miranda - za duzo czasu installka trwala i po formacie dysku juz ja sobie odpuscilem, Tlen - cos mi nie pasowalo - wywalilem, Skype - mam ale mikrofon mi sie popsool, wiec narazie offline.
kiedys ICQ, ICQ zaczelo padac - przerzucilem sie na GG. Miranda - za duzo czasu installka trwala i po formacie dysku juz ja sobie odpuscilem, Tlen - cos mi nie pasowalo - wywalilem, Skype - mam ale mikrofon mi sie popsool, wiec narazie offline.
-
- Loża WSR
Ja uzywam AQQ. Na moim systemie najmniej grymasi jest najbardziej stabilny. Do tego mam w nim dostep do tlenu wpkontakt icq plus sieci aqq. A jeszcze dzieki plug-inom to jest full wypas opcja
Player, wyszukiwarka napisow do filmow i lyricsow. Totki smotki, pogoda, radyjko, program tv, poczta, sms w kraju i zagranice itp. Jedyna wada brak mozliwosci transferu plikow do ludzi z gadu. Wtedy trzeba sie przesiasc albo radzic sobie jeszcze inaczej

-
- WSR Guru
-
- Loża WSR