Co o mnie sądzisz?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

No tego to ja juz nie wiem
Ale kto wiem moze to moje wampirze kielki sie cos stepily albo cholera na tym fotelu nie bylo jednak tak wygodnie i zle [czyt. niedkladnie] cos nimi trafilem
No nic ide pospacerowac po przyleglosciach - mam tylko nadzieje ze nie wpadne w zaden dolek prygotowany przez Sinara
No nic ide pospacerowac po przyleglosciach - mam tylko nadzieje ze nie wpadne w zaden dolek prygotowany przez Sinara
-
Neema
- Zadomowił(a) się

-
sinar
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

Hmm wycieczki do Grecji bywaja niebezpieczneseize pisze:A zatem Sinarze (czy tez powinienem powiedziec Uranosie) dowiaduje sie po czasie iz jestem Kronosem...
Czy powinienem mowic zatem ci tato ??
-
seize
- Loża WSR

-
Havoc
- Loża WSR

miauuuNeema pisze:Chcieliście sesje RPG i proszę, jaka piękna powstała, wiele wątków i postaci a każdy może doskonale wczuć się w swoja role tak na przykład Havok przewiesz on jest idealnym kotkiem
-
Havoc
- Loża WSR

Sinar: zbyt oczywiste 
Zaraz walne ankiete i dostane odpowiedz;)))))
Moze to:
"Anthropophagi: This fairy creature originates from England, which is odd because the name Anthropophagi is Greek. There is no known evidence of this fairy being involved with the Greek folk beliefs. In Greek, this name translates to “Man eating”." Pasuje i do charakteru i do mitologii waszej
albo troche bardziej w moim ulubionym gotyckim stylu. Kiedys pod koniec XIX wieku dzieci straszono Mr. Jenkins'em. To stworzenie przypominalo szczuro-karla. Byl zabojczy i niebezpieczny. Poza tym co gorsze kradl ludziom twarze
Znaczy cough...cough... pozyczal gdy jeszcze zyli...
Co Wy na to? Niech trojca sie wypowie jakiego chcieliby miec "kotka"
Zaraz walne ankiete i dostane odpowiedz;)))))
Moze to:
"Anthropophagi: This fairy creature originates from England, which is odd because the name Anthropophagi is Greek. There is no known evidence of this fairy being involved with the Greek folk beliefs. In Greek, this name translates to “Man eating”." Pasuje i do charakteru i do mitologii waszej
albo troche bardziej w moim ulubionym gotyckim stylu. Kiedys pod koniec XIX wieku dzieci straszono Mr. Jenkins'em. To stworzenie przypominalo szczuro-karla. Byl zabojczy i niebezpieczny. Poza tym co gorsze kradl ludziom twarze
Co Wy na to? Niech trojca sie wypowie jakiego chcieliby miec "kotka"