Pożegnanie S. Wojtkowskiego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pożegnanie S. Wojtkowskiego
Drodzy przyjaciele!
Dziękuję wszystkim (kadrze i personelowi szkoły, słuchaczom grup dziennych i zaocznych, absolwentom) za miniony semestr wspólnej pracy (w miażdżącej większości przypadków - owocnej) i spotkań. Myślę, że na poważniejsze podsumowanie przyjdzie jeszcze czas.
Przepraszam za wszystkie niedociągnięcia i błędy, których zresztą "udało mi się" popełnić niemało.
Proszę o wyrozumiałość dla różnych słabości, choć nieiwelkie uznanie dla dokonań i przede wszystkim o patrzenie w przyszłość, a nie wstecz. Potrzebny nam wszystkim będzie zapał do dalszej pracy i przygód intelektualnych (pewnie nie tylko takich), które czekają na nas w drugim semestrze.
A teraz... w góry. Jutro rano ruszam z grupą przyjaciół i znajomych (nie tylko ze środowiska naszej szkoły) do Zakopanego. Mam nadzieję odpocząć przede wszystkim poprzez: (a) zażywanie wielogodzinnych spacerów wysokogórskich (albo nieconiżejgórskich), (b) zwykłe leniuchowanie względnie szwendanie się po Krupówkach z najbliższą rodziną oraz (c) udział w obchodach dwudziestych urodzin teatru Witkacego (trzy dłuuugie wieczory pełne spektakli, filmów, dyskusji, koncertów). Yes, this is gonna be cool.
Wracam prosto na zajęcia 28 lutego. Do zo!
PS. Wszystkie oceny z prowadzonych przeze mnie zajęć są wystawione i wpisane do dzienników, ale nie mam już siły tu ich publikować. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości - proszę dzwonić do sekretariatu.
PSS. Chyba nie wejdę na to Forum przez najbliższe 10 dni. Chociaż trudno mi to sobie na razie wyobrazić.
PSSS. To jest mój 145 post. Gratuluję.
Dziękuję wszystkim (kadrze i personelowi szkoły, słuchaczom grup dziennych i zaocznych, absolwentom) za miniony semestr wspólnej pracy (w miażdżącej większości przypadków - owocnej) i spotkań. Myślę, że na poważniejsze podsumowanie przyjdzie jeszcze czas.
Przepraszam za wszystkie niedociągnięcia i błędy, których zresztą "udało mi się" popełnić niemało.
Proszę o wyrozumiałość dla różnych słabości, choć nieiwelkie uznanie dla dokonań i przede wszystkim o patrzenie w przyszłość, a nie wstecz. Potrzebny nam wszystkim będzie zapał do dalszej pracy i przygód intelektualnych (pewnie nie tylko takich), które czekają na nas w drugim semestrze.
A teraz... w góry. Jutro rano ruszam z grupą przyjaciół i znajomych (nie tylko ze środowiska naszej szkoły) do Zakopanego. Mam nadzieję odpocząć przede wszystkim poprzez: (a) zażywanie wielogodzinnych spacerów wysokogórskich (albo nieconiżejgórskich), (b) zwykłe leniuchowanie względnie szwendanie się po Krupówkach z najbliższą rodziną oraz (c) udział w obchodach dwudziestych urodzin teatru Witkacego (trzy dłuuugie wieczory pełne spektakli, filmów, dyskusji, koncertów). Yes, this is gonna be cool.
Wracam prosto na zajęcia 28 lutego. Do zo!
PS. Wszystkie oceny z prowadzonych przeze mnie zajęć są wystawione i wpisane do dzienników, ale nie mam już siły tu ich publikować. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości - proszę dzwonić do sekretariatu.
PSS. Chyba nie wejdę na to Forum przez najbliższe 10 dni. Chociaż trudno mi to sobie na razie wyobrazić.
PSSS. To jest mój 145 post. Gratuluję.
Ostatnio zmieniony 18 lut (pt) 2005, 11:37:56 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- akademiareklamy.edu.pl
pożegnanie niezły tytuł prasowy
A już myślałem żeśmy się go na dobre pozbyli
. Jednak okazuje się, że to tylko na chwilę. Ale zaraz, jest jakaś nadzieja, może rzeczywiście wróci do zoo a nie do nas. Byłoby bosko. hłe hłe hłe 

-
- akademiareklamy.edu.pl
Krupówki promocja polskiego biznesmena
Tylko nie zapomnij idąc na Krupówki założyć butów narciarskich i nart zarzucić na ramię i nie stresuj się jak Cię świstaki wygwiżdżą 

-
- Ekspert
Re: Pożegnanie S. Wojtkowskiego
Fascynujące.wojtkowski pisze: PSSS. To jest mój 145 post. Gratuluję.

/dopisek aw: naturalnie, jesteśmy pod wrażeniem - to mi sie jakoś rymuje przez przypadek z leniem - sam nie wiem czemu

-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
Re: Pożegnanie S. Wojtkowskiego
wojtkowski pisze:...zażywanie wielogodzinnych spacerów wysokogórskich ...
Havok pisze:...To moze czas na jakas impreze albo stype pozegnalna z tego powodu ?? ...[\quote]
Przez te imprezy to ja teraz moge sobie pourzadzac wieloogzinne spacery conawyzej do kibla...
-
- Czasami coś napisze