Pojedynek honoru :!:

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Kto jest najbardziej kiepski?

reklama prasowa jest do bani
8
32%
reklama telewizyjna to dół i paździeż
9
36%
obie mnie osłabiają i pewnie od nich zejdę
8
32%

Liczba głosów: 25

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 17 lut (czw) 2005, 20:12:38

Hyhy no owe 'migawki' oczywiscie ze musialyby byc dynamiczne :D
Eee tam nie dobrze ... i 'za bardzo' jest bardzo subiektywne
Hyhyhy bo w takim razie to mi chyba jakis pozadny Detox by sie przydal ... niby juz 3 lata 'nie biore' regularnie a i tak sie nic praktycznie nie zmienia :lol: No ale to juz taki troche 'off-topic' ;)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 17 lut (czw) 2005, 20:14:14

Nie chce nic mowic ale wyniki ankiety mowia same za siebie :mrgreen: Polowa jest za prasowka (frakcja SW), polowa za tv (oboz AW) a 3 polowa :mrgreen: (hehe nie wiem jak to zaszufladkowac :D ...) jest za 3 alternatywa. Dawno nei widzialem tak wyrownanego pojedynku. Gdzie 3 opcje maja p orowna ilosc zwolennikow 8)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 17 lut (czw) 2005, 20:16:19

mam dziwne wrazenie ze zostalem ofiara AW i jego spreparowanych wynikow "podgladu ankiety"....... :wink: Mozna prosic o komentarz?

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

reklama tv a reklama prasowa badania odbioru

Post autor: aw » 18 lut (pt) 2005, 12:00:20

nic tu nie preparowaliśmy, tak wyszło mimo woli - badania typu vox populi ;) - jednak trzeba oddać sprawiedliwość faktom - reklama prasowa to chłam strszny - mozna się jej nauczyć w jeden semestr, podczas, gdy na telewizję potrzeba co najmniej dwóch, żeby się dobrze wogóle z tematem zapoznać; ciągle męczą ten papier, ścinają drzewa - syf jednym słowem - nie to co tv, nowe panele LCD, tv plazmowe, ekrany kinowe - to jest format i jakość - a ten tu sobie modulik na na 6 stronie walnie albo drobne w ogłoszeniach i mysli, że podskoczył... szkoda gadać, szmaciarze panie, psa i gołębia

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Re: reklama tv a reklama prasowa badania odbioru

Post autor: Havoc » 18 lut (pt) 2005, 12:10:16

aw pisze:nie to co tv, nowe panele LCD, tv plazmowe, ekrany kinowe - to jest format i jakość
.....i cena...... :twisted: chcialoby sie rzec 8) Nie zebym tu byl za prasowka ale cena jest chyba jednym z najwazniejszych kontrargumentow. Aby obejzec reklame w gazecie wystarczy: 1 hektar lasu i np. 1zl na jakis szmaciarski Fakt a zeby obejzec sobie spota (w dobrej jakosci ofcozz) to juz potrzeba 3.5 tys. lub > :wink:

adacho
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: adacho » 18 lut (pt) 2005, 19:28:09

Chcialbym jednak zauwazyc, ze zalesienie naszego kraju od kilkunastu lat nieustannie sie zwieksza :wink:

ODPOWIEDZ