ZMIANY NA STRONIE ?? CO SĄDZICIE
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
a JA powiem że w tym wątku nie chodzi o wygląd tej strony, to nie jest wątkiem przewodnim. Chociarz po części jest...
DLA PRZYPOMNIENIA: "
Tak sobie myślę: a może stworzyć coś takiego jak graficzne i fotograficzne
pojedynki...
Powiedzmy mamy sobie temat xxx i uczniowie w ramach rozrywki, rywalizacji,
samospełnienia tworzą obrazek, albo robią zdjęcie... na dany temat.
Zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać, komentować.
"
O co chodzi czy nie ma nikogo kto może to zrealizować? Nikomu się nie chce? Ja mogę myknąć to przez 2-3 tygodnie (bo pracuje), ale nie wiem czy jest na to popyt? Czy ludzie będą walczyć, pokazywać swoje prace, rywalizować. Wiem że jestem "idealistą" ale już taki jestem hehe
. Poza tym ktoś z góry musiałby to przełknąć
Dlatego prosze sie wypowiadać TUTAJ na TEMAT 
DLA PRZYPOMNIENIA: "
Tak sobie myślę: a może stworzyć coś takiego jak graficzne i fotograficzne
pojedynki...
Powiedzmy mamy sobie temat xxx i uczniowie w ramach rozrywki, rywalizacji,
samospełnienia tworzą obrazek, albo robią zdjęcie... na dany temat.
Zarejestrowani użytkownicy mogą oceniać, komentować.
"
O co chodzi czy nie ma nikogo kto może to zrealizować? Nikomu się nie chce? Ja mogę myknąć to przez 2-3 tygodnie (bo pracuje), ale nie wiem czy jest na to popyt? Czy ludzie będą walczyć, pokazywać swoje prace, rywalizować. Wiem że jestem "idealistą" ale już taki jestem hehe

-
- Nowy(a)
Witanko,
Ja jestem jak najbardziej za masz już jednego chętnego na pojedynek
Jak chcesz to możemy sie zgadać i zrobić wspólnie projekt bettle.szkolareklamy.pl. Jest jeden problem nie wiem jak ty ale ja zabardzo nie czuje się w PHP, a ktoś musiałby zrobić system komentarzy i dodawania kolejnych prac. Mogę zając się wszystkim co związane z grafiką ale PHP nie ruszam 
Jak cosik to wal bezpośrednio na maila albo na gg 1924060
pozdrOOfka
ZamEL
Ja jestem jak najbardziej za masz już jednego chętnego na pojedynek

Jak cosik to wal bezpośrednio na maila albo na gg 1924060
pozdrOOfka
ZamEL
-
- Początkujący(a)
ZamEL, napisz pare słów o sobie więcej, nowy jesteś ? Jaki kierunek.zamel pisze:Witanko,
Ja jestem jak najbardziej za masz już jednego chętnego na pojedynekJak chcesz to możemy sie zgadać i zrobić wspólnie projekt bettle.szkolareklamy.pl. Jest jeden problem nie wiem jak ty ale ja zabardzo nie czuje się w PHP, a ktoś musiałby zrobić system komentarzy i dodawania kolejnych prac. Mogę zając się wszystkim co związane z grafiką ale PHP nie ruszam
ZamEL
Wiesz ja mam pomysł na grafikę, a właściwie motyw przewodni: "szermierka - tylko zamiast szbelek w dłoni szermierze trzymają w rękach pędzle

Co o tym sądzisz? Ja mogę zająć się php. Grafikę mogę zostawić tylko tobie

Ale nie piszmy na priv. Może uda się zarazić projektem jeszcze kilka osób jeśli będziemy omawiać temat w tym wątku.
-
- akademiareklamy.edu.pl
nierealne jest realne
z wynalazkami jest tak, że zwykle coś jest niemozliwe póki nie zjawi się ktoś, kto o tym nie wie i robi to z niezwykłą łatwością
PS
wizjoner!
jak Tobie się nie chce to i mnie też juz nie, bo tak na prawdę to większość tych rzeczy, które były na prawdę fajne była dla Ciebie; moge za te słabsze powiedzieć: wybacz, każdy ma słabszy dzień albo mam to w dupie - Co wolisz?
PS
wizjoner!
jak Tobie się nie chce to i mnie też juz nie, bo tak na prawdę to większość tych rzeczy, które były na prawdę fajne była dla Ciebie; moge za te słabsze powiedzieć: wybacz, każdy ma słabszy dzień albo mam to w dupie - Co wolisz?
-
- Czasami coś napisze
zapał
Artur - wystarczy, że Cię nie ma jeden dzień i wszystko sie wali! Myśleliśmy, że zawsze będziesz chciał stać na czele agancji i "być szefem wszystkich szefów"! A Ty niespodziewanie zniknąłeś na 1,5 miesiąca nie dając znaku życia - bezpowrotnie zgasiło to nasz zapał.
-
- akademiareklamy.edu.pl
na drodze do prawdy
jesli to tylko droga to chce poznac prawde i pewnie jutro tak sie stanie
PS
problemy o ktorych wspominales (agencja wazniejsza niz dziewczyna - w moim przypadku i dziecko) nie sa mi obce
PS
problemy o ktorych wspominales (agencja wazniejsza niz dziewczyna - w moim przypadku i dziecko) nie sa mi obce
-
- Czasami coś napisze
Re: na drodze do prawdy
Dzięki za wyrozumiałość. Przypominam jednak, że jestem warjatem!aw pisze:jesli to tylko droga to chce poznac prawde i pewnie jutro tak sie stanie
PS

-
- Zawsze coś napisze
Re: ZMIANY NA STRONIE ?? CO SĄDZICIE
bdobry pomysl, cos na styl tych z photoshop.pl tyle ze szkolnych, zobacze przynajmniej do szkoly na jakim poziomie idepainter pisze:...tak sobie myślę: a może stworzyć coś takiego jak graficzne i fotograficzne
pojedynki...