MUZYCY Z WSR....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
MUZYCY Z WSR....
SZUKAM LUDZI DO ZAŁOŻENIA KAPELI W STYLU METALCORE. GRAM NA GITARCE.NA POCZATEK PRZYDALBY SIE PAŁKER I BAS A RESZTA PUŻNIEJ 

-
- Loża WSR
Reszta czyli kto;))? krzykacz i ewentualnie drugi gitarzysta
? Ja juz niestety(albo stety) skonczylem z graniem na 5-stringu. Zapytaj sie moich kumpli z So I Scream czy ktorys by nie chcial w side project nie zagrac. http://www.so-i-scream.prv.pl graja stonerskiego rocka jak to zwa ale dle mnie to poprostu metal core. Kiedys cos slyszalem ze Piter(basista) chcialby gdzies indziej pograc...... No ale nie wiem, ja zostaje przy klawiszach
wole teraz muzyke oparta o synthy 

-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Nie ma za co
Mistrzami to nie sa ale profesjonalnie podchodza do tematu
Wydaja teraz swoja druga(powiedzmy) plyte na ich stronie odpal sobie jakies mp3 to sam sie przekonasz jaki jest ich poziom
Poza tym juz sie chlopakom zdarzylo grac ze "slawami" polskiej hard sceny: Rootwater, Kobong, Frontside, Namaah itd.

-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
yyy nigdy nie mow hop zanim nie przeskoczysz
najpierw zostaw im info o sobie i swoich planach a potem narzekaj
Peter jest spoko gosciem sam z nim chcialem zalozyc jakis side project on chcial grac na garach a ja na synthu z gitarami to nie problem facet zna w branzy sporo ludzi no i chcielismy jakis gotyczek pograc. No ale nie wyszlo z mojego powodu bo czasu nie mialem wrrrr. Napisz do Petera maila i sie go zapytaj. Facet nie smieje sie z Twojego poziomu tylko zacheca do dalszego cwiczenia, a to jest chyba najwazniejsze ze nie jest jakims dumnym pazdzierzem. Sprobuj

-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)