Reklama Stycznia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

Wiesz kiedys podjalem to wyzwanei i po calej zgrzewie chodzilem po scianachsinar pisze: Kup sobie cala zgrzewke i podejmij wyzwanie hehe. Moj brat podjal rekawice to teraz sobie czasem chlupne jak nie widzi. Nie tyle dla zdrowotnosci ale tak dla smaka
-
sinar
- Loża WSR

To mowiles juz o Danio, Actimelu. Masz moze jakies inne doswiadczenia np. z batonami.
Ja to mam najgorzej jak wpadam do sklepu na glodzie i jeszcze mnie ssie cos tam w zoladku. A tu pieczywko, wedlinki czy wlasnie batoniki na koncu slalomu. I inne dobra
-
Havoc
- Loża WSR

A kto tu kogo prowokujesinar pisze:Havok Ty mnie cholewcia nie prowokuj
![]()
Bo bede tu musial same greensy powrzucac a wiesz jak ja tego nie lubie
Musialbym sie sam zbanowac i wyrzucic z forum
![]()
No dobra jak widac moge sie z tym kamuflowac
To mowiles juz o Danio, Actimelu. Masz moze jakies inne doswiadczenia np. z batonami.
-
sinar
- Loża WSR

Bossshe z Havokiem kuchnia pelna niespodzianekHavok pisze:A wlasnie sprobujcie kiedys Marsa wrzucic do goracego oleju np. do frytownicy zobaczycie jaki odjechany efekt zmakowy oczywiscie;))))
A Danio wygrywa jak narazie. Chociaz wszystko wisi jeszcze na wlosku a pare dni do konca lutego zostalo...
-
RafMak
- Zaczyna działać

Tak przy okazji podepne sie z pewna ciekawostka.
Czy ta reklama nie przypomina Wam niedawno wyswietlanej reklamy citroen'a? (chyba citrone'a)
http://www.abum.com/?show_media=4185&fi ... 523349.wmv
Czy ta reklama nie przypomina Wam niedawno wyswietlanej reklamy citroen'a? (chyba citrone'a)
http://www.abum.com/?show_media=4185&fi ... 523349.wmv
-
sinar
- Loża WSR

Jupi w koncu wiem o czym mowicie
Zaczela sie Liga Miszczow wiec przytaszczylem tv i skubnalem kabela od sasiadow
Halls zupelnie zmienil stylistyke. Troche nie moge sie do tego przyzwyczaic. A Plus GSM do konca chyba nawet nie zalapalem o co chodzi ale czuje ze mi sie spodoba
Notabene Dziewczyna od Plusa, Simplusa wysforowala sie na 1. miejsce. naszego glosowania. Biedne Danio a juz myslalem... 
-
RafMak
- Zaczyna działać

Ja tez nie jestem pewien 
Proponuje reklame NIKE'a "Wybierz sport, dodaj muzyke" termin angielski dla sluchaczy obcojezycznych "take sport, add music"
Mozna sobie zobaczyc ja na www.nikewomen.com
Proponuje reklame NIKE'a "Wybierz sport, dodaj muzyke" termin angielski dla sluchaczy obcojezycznych "take sport, add music"
Mozna sobie zobaczyc ja na www.nikewomen.com