PRZYKŁADY REKLAM LINKI DO STRON PROSZE !!!! SKĄD SCIAGNĄĆ
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
PRZYKŁADY REKLAM LINKI DO STRON PROSZE !!!! SKĄD SCIAGNĄĆ
WITAM MAM BARDZO WIELKĄ PROŚBE MOZE MI KTOŚ NAPISAĆ LINKI DO STRON Z KTÓRYCH MOZNA SCIAGNĄC POLSKIE REKLAMY TELEWIZYJNE ALBO RADIOWE ???? BARDZO PROSZE albizkit@wp.pl
-
- Ekspert
film reklamowy
Proponuję zamiast ściągać reklamy po prostu skontaktować się z agencjami reklamowymi i mediami. Jeśli potrzebujesz je wyłącznie w celach edukacyjnych z pewnością nie będziesz miał kłopotó z uzyskaniem materiałów.
Informacje o agnecjach reklamowych znajdziesz <a href="http://www.szkolareklamy.pl/link-23.html" target="_blank"> w naszych zasobach internetowych WWW</a>.
Informacje o agnecjach reklamowych znajdziesz <a href="http://www.szkolareklamy.pl/link-23.html" target="_blank"> w naszych zasobach internetowych WWW</a>.
-
- Bywalec
Re: film reklamowy
andy pisze:kłopotó

-
- Ekspert
poprawność językowa
Imaginuj sobie Waćpanna, że przejrzę jej posty wszystkie dnia pewnego.
I poddam je wnikliwej analizie nie tylko pod kątem korekty / literówek, ale także poprawności stylistycznej, merytorycznej, itp.
A odpowiednią kompilację przygotuję
I poddam je wnikliwej analizie nie tylko pod kątem korekty / literówek, ale także poprawności stylistycznej, merytorycznej, itp.
A odpowiednią kompilację przygotuję

Witam
Bardzo prosiłbym osoby z Warszawskiej Sz. Reklamy o przesłania na meila , ewentualnie liknków do reklam które są mi niezbędne na prace maturalną. Oto lista reklama których potrzebuje :
- Lipton Tea - herbata - chodzi mi o piosenkę ( Radiowa lub TV )
- Frugo - obojętnia jaka ale raczej z tych nowszych ( Radiowa i TV )
- Kawa Jacobs - Najmilasza chwila poranaka - kawy jacobs filiżanka " ( radiowa lub prasowa )
- Reklama pasty do zębów , gdzie jest zwrot " Polskie Towarszysto Stomatologiczne " , " Badania Kliniczne wykazują " , " używane przez stomatologów " ( radiowa lub TV )
- Calgon - Dłuższe życie każdej pralki to kalgon ( Radiowa lub TV )
- Whiskas - Twój kot kupowałby Whiskas - ( radiowa lub prasowa lub TV )
- Reklama proszku gdzie jest zwrot " o wiele skuteczniejszy niż zwykły proszek " ( TV lub radiowa )
- reklama kawy gdzie jest zwrot " najlepsze ziarna " lub " najszlachetniejszy smak" ( radiowa lub tv )
- Citroen - polubisz każdą drogę ( tv lub radiowa )\
- Renault - to pełnia życia ( radiowa lub tv lub prasowa )
Gilette - nalepsze dla mężczyzny ( radiowa lub tv lub prasowa )
- Delma margaryna ( TV )
- L'Oreal - krem nawilazający albo gdzie jest zwrot " poczujesz się młodo i pięknie " ( TV lub radiowa , prasowa )
- SOKI FORTUNA !!! chodzi mi o pioseknę ( TV lub radiowa )
- Konkurs Kostka KNORRA - (Radiowa)
- Ketchuo Kotlin ( radiowa , prasowa )
- Coca-cola - zawsze Cocoa cola - piosenka z jakeiś reklamy (radiowa ,tv)
- Łaciate - samo mleko - prasowa
- Red bull - gdzie jest motyw historyczny , ( radiowa , TV )
- Milka - świtak i sreberka ( tv, radiowa )
Potrzebowałbym rówienież reklam prasowych z sloganami do wyzej wymienionych produktów.
Jeżeli to możliwe to bardzo prosiłbym o wysłanie mi tych reklam na meila albizkit@wp.pl , albo linków.
Istniałaby mozliwośc wysłania CD z wyżej wymienionymi reklamami na mój adres domowy ? oczywiście moge za to zapłacić .
Bardzo prosze o szybką odpowiedz .
Pozdrawiam
Bardzo prosiłbym osoby z Warszawskiej Sz. Reklamy o przesłania na meila , ewentualnie liknków do reklam które są mi niezbędne na prace maturalną. Oto lista reklama których potrzebuje :
- Lipton Tea - herbata - chodzi mi o piosenkę ( Radiowa lub TV )
- Frugo - obojętnia jaka ale raczej z tych nowszych ( Radiowa i TV )
- Kawa Jacobs - Najmilasza chwila poranaka - kawy jacobs filiżanka " ( radiowa lub prasowa )
- Reklama pasty do zębów , gdzie jest zwrot " Polskie Towarszysto Stomatologiczne " , " Badania Kliniczne wykazują " , " używane przez stomatologów " ( radiowa lub TV )
- Calgon - Dłuższe życie każdej pralki to kalgon ( Radiowa lub TV )
- Whiskas - Twój kot kupowałby Whiskas - ( radiowa lub prasowa lub TV )
- Reklama proszku gdzie jest zwrot " o wiele skuteczniejszy niż zwykły proszek " ( TV lub radiowa )
- reklama kawy gdzie jest zwrot " najlepsze ziarna " lub " najszlachetniejszy smak" ( radiowa lub tv )
- Citroen - polubisz każdą drogę ( tv lub radiowa )\
- Renault - to pełnia życia ( radiowa lub tv lub prasowa )
Gilette - nalepsze dla mężczyzny ( radiowa lub tv lub prasowa )
- Delma margaryna ( TV )
- L'Oreal - krem nawilazający albo gdzie jest zwrot " poczujesz się młodo i pięknie " ( TV lub radiowa , prasowa )
- SOKI FORTUNA !!! chodzi mi o pioseknę ( TV lub radiowa )
- Konkurs Kostka KNORRA - (Radiowa)
- Ketchuo Kotlin ( radiowa , prasowa )
- Coca-cola - zawsze Cocoa cola - piosenka z jakeiś reklamy (radiowa ,tv)
- Łaciate - samo mleko - prasowa
- Red bull - gdzie jest motyw historyczny , ( radiowa , TV )
- Milka - świtak i sreberka ( tv, radiowa )
Potrzebowałbym rówienież reklam prasowych z sloganami do wyzej wymienionych produktów.
Jeżeli to możliwe to bardzo prosiłbym o wysłanie mi tych reklam na meila albizkit@wp.pl , albo linków.
Istniałaby mozliwośc wysłania CD z wyżej wymienionymi reklamami na mój adres domowy ? oczywiście moge za to zapłacić .
Bardzo prosze o szybką odpowiedz .
Pozdrawiam
-
- Ekspert
reklama tv
Być może się mylę, ale rozpowszechnianie reklam na CD jest niezgodne z prawem autorskim.
Dla celów własnych oczywiście warto nagrać na CD / DVD dla lepszej analizy itp.
Zwróć się z prośbą o udostępnienie reklam dla celów naukowych do którejś z stacji TV (TVP, TVN, Polsat, do ich Biur Reklamy) Nie powinnaś mieć kłopotów z uzykaniem materiałów.
Zajrzyj do naszej linkowni, są tu <a href="http://www.szkolareklamy.pl/link-23.html" target="_blank"> agencje reklamowe</a> oraz <a href="http://www.szkolareklamy.pl/link-33.html" target="_blank"> stacje tv</a>.
Dla celów własnych oczywiście warto nagrać na CD / DVD dla lepszej analizy itp.
Zwróć się z prośbą o udostępnienie reklam dla celów naukowych do którejś z stacji TV (TVP, TVN, Polsat, do ich Biur Reklamy) Nie powinnaś mieć kłopotów z uzykaniem materiałów.
Zajrzyj do naszej linkowni, są tu <a href="http://www.szkolareklamy.pl/link-23.html" target="_blank"> agencje reklamowe</a> oraz <a href="http://www.szkolareklamy.pl/link-33.html" target="_blank"> stacje tv</a>.
Ostatnio zmieniony 06 mar (ndz) 2005, 16:30:56 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
Re: reklama tv
andy pisze:celó

-
- Ekspert
Re: reklama tv
Czytamy nie to samo forum?mieze pisze:andy pisze:celów
Nie do wiary!
(Tak się też nazywa(ł) popularny program sensancyjny TVN produkowany przez Endomol Neovision, ta sama firma produkuje także Big Brothera, All You Need Is Love, oraz nowe reality show wkrótce na antenie publiczej Jedynki i wiele wiele innych)
-
- Nowy(a)