aw ... przykro mi-nie znalazlam gostka od aparatu .... szukałam, walczyłam, ale się nie udało
Pożegnanie S. Wojtkowskiego
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Krótkie podsumowanie
Zakopane jest przepiękne zimą. Tatry są niesamowite zimą. Zawsze w lutym (a więc też zimą) mają miejsce urodziny Teatru Witkacego - zupełnie niepowtarzalne wydarzenie teatralne w skali kraju. Czego chcieć więcej?
Zawsze więc staram się tam wtedy być. Udaje mi się to od kilku ładnych lat. Udało się i w tym roku. A przy tym dopisało towarzystwo - niezbyt liczne, ale przemiłe, przepiękne i przeinteligentne. Dlatego jestem szczęśliwy. Rozumiecie to, prawda?
Zawsze więc staram się tam wtedy być. Udaje mi się to od kilku ładnych lat. Udało się i w tym roku. A przy tym dopisało towarzystwo - niezbyt liczne, ale przemiłe, przepiękne i przeinteligentne. Dlatego jestem szczęśliwy. Rozumiecie to, prawda?
Ostatnio zmieniony 02 mar (śr) 2005, 23:59:10 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
zyrafa
- Ekspert

jeszcze się okaże, że same narcyzy są wokół nas :/ ... eh ...
Zobaczysz Keso ... oni bedą wszedzie ... propagują, namawiają. Coś mi się wydaje, że narawde musismy jakoś się zgadać i do konkretnego planu przysiąść. Potem jakaś kampania promocyjna i gałązki zjedzą malutkie kwiatuszki zwane narcyzami ;P
Zobaczysz Keso ... oni bedą wszedzie ... propagują, namawiają. Coś mi się wydaje, że narawde musismy jakoś się zgadać i do konkretnego planu przysiąść. Potem jakaś kampania promocyjna i gałązki zjedzą malutkie kwiatuszki zwane narcyzami ;P