Wiesz przecież, że takowe zachowanie nie jest raczej zbyt mile widziane wśród wyższych kręgów zarzadzających tym naszym małym światem wymiany poglądów...
Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Neema
- Zadomowił(a) się

-
zyrafa
- Ekspert

Już nie będę zaśmiecała Waszego topicu ... sory za czepialstwo ... wracam pod swoj chrust - uschnąć.
(chciałam cos jeszcze napisać, ale powstrzymałam się-w sumie-może to i dorze)
PS.tak swoja rogą to ja naprawde za obłudą, egoizmem, czy w tym przypadku za narcyzmem nie przepadam. Tak, żeby nie było, że tak dla jaj czy coś się pultałam.
(chciałam cos jeszcze napisać, ale powstrzymałam się-w sumie-może to i dorze)
PS.tak swoja rogą to ja naprawde za obłudą, egoizmem, czy w tym przypadku za narcyzmem nie przepadam. Tak, żeby nie było, że tak dla jaj czy coś się pultałam.
-
Kesonex
- WSR Guru

-
Havoc
- Loża WSR

No i koło zatoczyło pełen obrót. Mam nieodpartą pokusę zaprzestania albo ograniczenia swojej działalności na tym forum do minimum. Heh myślałem że uda mi się rozpropagować forum wśród dzienników bo dotychszas miażdżącą część forumowiczów stanowią albo to jacyś ludzie co to piszą z drugiego krańca polski bo nei potrafią się do matury przygotować samemu tylko lubią łatwiznę, albo zaoczni no albo też Ci co już to skończyli. Heh pójdę za ciosem i chyba zrobię tak jak większość dzienniaków skupię się na tym co się chyba w szkole dzieje a nie na forum... Nie wiem jeszcze do końca ale chyba muszę nad tym trochę pomyśleć jeszcze troszeczkę hihihi
-
zyrafa
- Ekspert

no zyrafka jest
.
Okapi sie nie poddaje i dzięki za tę skrzynie biegów ... właśnie mi się przypomniał, że jeszcze prawka nie zrobiłam. Może wkoncu mi sie uda. Jutro mam godzinke jazd po bemowie, potem jade do firmy podpisać umowe, ok 13.45 pojawiam sie w szkole na hiszpanskim i na prawie ... wracam do domu i pieje do ksiezyca tworzac pracki dla maciaga. fajny dzionek cio? A egz na prawko 22.03 o14-trzymajcie za mnie kciuki. Juz czwarte podejscie
.
Okapi sie nie poddaje i dzięki za tę skrzynie biegów ... właśnie mi się przypomniał, że jeszcze prawka nie zrobiłam. Może wkoncu mi sie uda. Jutro mam godzinke jazd po bemowie, potem jade do firmy podpisać umowe, ok 13.45 pojawiam sie w szkole na hiszpanskim i na prawie ... wracam do domu i pieje do ksiezyca tworzac pracki dla maciaga. fajny dzionek cio? A egz na prawko 22.03 o14-trzymajcie za mnie kciuki. Juz czwarte podejscie