O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 10 mar (czw) 2005, 09:52:00
andy pisze:
Wydaje mi się, że pretensje o nabijanie sobie postów jest, że tak to ujmę, dość kuriozalne. Jeśli kogoś coś interesuje po prostu pisze. I chyba nie zważa na liczbę postów, tylko czerpie satysfakcję.
Havok pisze: Faktycznie Sinar nie wiem jak Ty ale mnei to naprawde rybka ile mam gwiazdek przy sobie i czy wogule jakiekolwiek mam przeciez tak naprawde one nic nie daja, mowia tylko innym osobom czy ktos jest aktywny na forum czy nie.
Chłopaki! Mam dla Was zaskakującą być może informację: dla mnie gwiazdki na forum są najważniejsze. Jeśli się wypowiadam na jakiś temat, to prawie wyłącznie po to, żeby nabić sobie liczbę postów i gwiazdek. Przy okazji dziekuję tym, którzy dają mi po temu dobre preteksty. Czuj duch!
-
andy
- Ekspert

autor: andy » 10 mar (czw) 2005, 11:11:57
dla mnie gwiazdki na forum są najważniejsze. Jeśli się wypowiadam na jakiś temat, to prawie wyłącznie po to, żeby nabić sobie liczbę postów i gwiazdek. Przy okazji dziekuję tym, którzy dają mi po temu dobre preteksty. Czuj duch!
Istonie Twoje posty wykazują
a) wybitny brak związku z tematem
b) zafascynowanie poetyką dada / surrealizmem
c) zawsze są nie na temat
Zaś co do tęsknoty za gwiazdkami z pomocą przychodzi, jak to często się zdarza wujek Freud. Wydaje się, że to nieuświadomiona tęsknota za armią, pagonami, orderami, wyrazistą hierarchią / szarżą

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 10 mar (czw) 2005, 11:30:38
wojtkowski pisze:
Chłopaki! Mam dla Was zaskakującą być może informację: dla mnie gwiazdki na forum są najważniejsze. Jeśli się wypowiadam na jakiś temat, to prawie wyłącznie po to, żeby nabić sobie liczbę postów i gwiazdek. Przy okazji dziekuję tym, którzy dają mi po temu dobre preteksty. Czuj duch!
Sławku to jesli Ci tak bardzo zalezy to czemu tak malo tych postow piszesz?? hehehe Ja widze na tym forum mnostwo watkow do ktorych mozna by bylo swoja uwage wrzucic ewentualnei cos skomentowac

Chociazby wlasnei ten post o tym swiadczy

Nie wiem dlaczego ale czuje ze za malo Cie jest na tym forum a to wielka szkoda bo Twoje posty maja cos w sobie. Nei tylko te punkty ktore przytoczyl Andy ale tez cos wiecej

Nie wiem co ale wiem ze cos wiecej maja

Dlatego prosze o wiecej Twoich postow, poza tym bedziesz mial podwojna satysfakcje. Niedosc ze bedziesz sie realizowal duchowo na forum i materialnie przed kompem piszac te posty to ejszcze (co najwazniejsze) duzo postow = duzo gwiazdek sesesesese

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 mar (czw) 2005, 15:12:21
Jak dla mnie to gwiazdki sa wazne ale nie najwazniejsze. Staram sie jednak zazwyczaj pisac wtedy kiedy cos mnie naprawde mierzi by zabrac glos. Gwiazdki sa tylko wspomagaczem dla wizerunku jaki tworza same posty. Czasem jakis i moj post mozna nazwac 'nabiciem' jednak to subiektywna jego wartosc swiadczy o charakterze. Jezeli z natury wyjde ze chce miec status Guru i bede staral sie pisac cokolwiek byle by bylo samemu zdajac sobie sprawe ze robie to dla gwiazdek a nie dla przekazania mysli ktora chce przekazac to wtedy nazwe sie 'nabijaczem'. Do kiedy jednak pisze wtedy kiedy czuje potrzebe osobiscie gdy pojawia sie temat 'nabijania' nie czuje by mnie dotyczyl
Ciekawym jest tak ze ludzie ktorym nie zalezy na gwiazdkach i stanowia one dla nich zbedny element najwiecej mowia o 'nabijaczech'

-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 10 mar (czw) 2005, 16:28:51
Wygląda na to, że jestem, jak napisał Seize, nabijaczem. Bo chodzi mi prawie wyłącznie o gwiazdki. Kurza twarz!
Nie czujecie tego w tym poście?
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 mar (czw) 2005, 17:00:54
Coz Sławku by uzyskac status 'nabijacza' w moich oczach to musisz sie bardziej postarac - 157 postow toż to wynik bardzo stonowany jak na 'nabijacza'

-
adacho
- Zaczyna działać

autor: adacho » 10 mar (czw) 2005, 17:37:25
jesli chodzi o....
-
adacho
- Zaczyna działać

autor: adacho » 10 mar (czw) 2005, 17:37:45
...nabijanie postow....
-
adacho
- Zaczyna działać

autor: adacho » 10 mar (czw) 2005, 17:38:16
.... to chcialbym powiedziec....
-
adacho
- Zaczyna działać

autor: adacho » 10 mar (czw) 2005, 17:38:32
.... to chcialbym powiedziec....
-
adacho
- Zaczyna działać

autor: adacho » 10 mar (czw) 2005, 17:38:59
...ze to bzdura...

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 mar (czw) 2005, 17:42:27
Coz pamietaj ze wszystko jest wzgledne - dla niektorych moze byc nawet czysta glupota

Cala sztuka polega na tym by czynic to w sposob akceptowany przez dana spolecznosc

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 10 mar (czw) 2005, 18:11:47
W naszej spolecznosci jak widac jest niakceptowalne nic. A czemu bo to szkola reklamy specyficznych ludzi a nei forum jakiegos Bravo Girl fior example. I nei ma swietych bo nawet Slawek nabijal dzis posty tak samo jak Andy, ja, Adacho, Seize, Kesonex itd. itp.

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 mar (czw) 2005, 18:48:26
Hmm a zatem zabranie glosu w dyskusji i przedstawienie wlasnego zdania / stanowiska jest nabijaniem ? No jezeli tak to ja nabijam za kazdym razem

No tylko te wszystkie 'literackie' przejawy sa 'inna forma spamu'*
*nazwa kodowa [hybryda polsko-angielska] znana co po niektorym
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 11 mar (pt) 2005, 08:43:56
Kiedy Waszym zdaniem mozna:
- zamknac/zablokowac temat
wtedy gdy wyczerpal sie temat? kto powinien o tym decydowac? Czy sa jakies inne przypadki kiedy dopuszczacie taka mozliwosc?
- usunac czyjegos posta
kiedy jest to spam? wtedy gdy jest to post zdublowany? kiedy nie jest on zdublowany ale prosi o to autor?
- edytowac posta
na prosbe autora (bardzo kontrowersyjne moim zadniem)? kiedy ktos w sposob obraza innych? dopiero kiedy robi to w sposob wulgarny? kiedy w ogole uzywa wulgarnego slownictwa (nie dosc ze to pojecie nieostre to jezeli juz wolalbym zeby to robil za mnie jakis automat) ?
Odpowiedzi sa tylko przykladowe byc moze podacie inne kontrowersyjne sytuacje. Wiekszosc przykladow jest z wzieta z zycia forum.