Funkcja ekspresywna i poetycka w języku reklamy

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Kaśka

Funkcja ekspresywna i poetycka w języku reklamy

Post autor: Kaśka » 12 mar (sob) 2005, 18:48:03

Chciałabym omówić funkcje poetycką na przykładzie reklamy Ajax, czy nie będzie to błąd? Czy powinnam może omówić tę reklamę przy funkcji ekspresywnej?
Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie mogę zdobyć nagranie reklamy ajax i reklamy okocim (tą z tekstem mariola okocim spojrzeniu). Mój mail: MartitaZ@poczta.fm

Kaśka

To znów ja

Post autor: Kaśka » 12 mar (sob) 2005, 19:32:01

Bardzo prosze o szybką odpowiedź.

Kaśka

Andy Pomocy

Post autor: Kaśka » 13 mar (ndz) 2005, 15:29:41

:(

mieze
Bywalec
Bywalec

Post autor: mieze » 13 mar (ndz) 2005, 15:40:56

Andy dopiero we wtorek będzie. Cierpliwości ;-)

Kaśka

:-(

Post autor: Kaśka » 14 mar (pn) 2005, 20:27:01

Ok postarałam się, ale jeśli nie znajde tej reklamy o ajaxie, to chyba muszę omówić funkcje poetycką na przykładzie innej reklamy, a niestety wolalabym nie zmieniać, bo sporo pracy mnie kosztowało...

Kaśka

Andy ekstra facet

Post autor: Kaśka » 14 mar (pn) 2005, 20:49:24

Mam już napisane 7 minut mojej pracy do tego jeszcze 2 minuty wstępu, który chciałabym jednak zmienić. Czy byłaby Andy taka możliwość, żebyś przeczytał moją pracę i powiedział co o niej myślisz? Chodzi mi tylko o Twoją radę. Nie mogłabym tak jak inni dać prace komuś do napisania. Wszystko musi być po mojemu i musze mieć z tego satysfakcje :)

ciezki przpadek

Post autor: ciezki przpadek » 14 mar (pn) 2005, 21:13:09

dlamnie to obojetne byle by praca byla na temat i napisana tak zebym zdal na 3 bo tylko ona mi jest potrzebna do szczescia:)

ODPOWIEDZ