Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Ej nie zmieniajcie tematu, co z tymi zdjęciami z imprezy? Czy ktoś je ma w końcu, czy są na stronie dostępne, jak mozna je znaleźć? Jak ktoś to będzie wiedział niech da znać! Koniecznie! Już trochę oglądaliśmy zdjęcia, które robił pewien wykładowca, ale czy są też jakieś inne? Dajcie znaka! A na imprezie było czadowo, zwłaszcza pod koniec, jak już było więcej widać, jak trochę sie rozluźniło (osobowo i obyczajowo)! 

-
- Loża WSR
1.Keso tak bedzie pewnie przez nastepne kilka miesiecy
Moze wiec Samorzad to dobra sprawa
Cale szczescie w porownaniu z zeszlym rokiem mamy na forum jeszcze Slawka i Andiego.
2.Z zapraszaniem na imieniny jest troche jak z zapraszaniem na wesele. Zwykle liscie jest 500 osob
Przyjalem zasade ze zapraszam osobiscie. Wiec kto sie w odpowiednim momencie napatoczyl ten mial szanse (pomijam pary bo je traktuje jak jeden organizm
) Zrobilem tylko chyba jeden duzy wyjatek a i tak ta osoba sie nie pojawila
Ogolnie to jak cala moja rodzina obchodze wszelkie swieta tydzien albo i dluzej (krotko mowiac w tym tygodniu nie trzezwieje
) Moze wiec napredce jakas sesja poprawkowa sie wykluje
Jak nie to bedzie cos latem.Szczegolnie zaluje ze z forum nie bylo Kesonexa, Havoka i Yarlana (duzo w tym mojej winy) a takze ze zabraklo z roznych wzgledow reprezentacji SR 
3. Fotki? No prosze jeden z Was widzial Zakopca drugi zdjecia od Pawla Dumy. Cieszcie sie. Ja to w ogole nie widze zadnych zdjec tylko o nich caly czas slysze

2.Z zapraszaniem na imieniny jest troche jak z zapraszaniem na wesele. Zwykle liscie jest 500 osob

3. Fotki? No prosze jeden z Was widzial Zakopca drugi zdjecia od Pawla Dumy. Cieszcie sie. Ja to w ogole nie widze zadnych zdjec tylko o nich caly czas slysze

-
- Loża WSR
Ja wiem co do zdjec kiedy Kasiak opublikuje swoje wlasne zdjecia
Hehehe odpowiedz jest brutalna az kupi sobie nowy dysk twardy do kompa bo ma caly czas swoje zdjecia w aparacie i czeka na to az serwis jej zrobi pc. To tyle w kwestji jednego z potencjalnych zrodel zdjec imprezy.
A co do poprawin: Sinar nie karz nam czekac do lipca
Ja mysle ze w tym tyg jak ludzie i czas dopisza to bedzie mozna cos ustawic zaloze sie ze Ci neiobecni wtedy chetnei sie zrewanzuja i tym razem jzu dopisza 

A co do poprawin: Sinar nie karz nam czekac do lipca

-
- Loża WSR
Nie wiem jak wy guys ale ja wlasnie wrocilem ze szkoly gdzie spotkalem prawie cala rodzinke w komplecie hehe. Havok dzis robil furore w sekretariacie bo wszyscy mieli okazje poznac mnei na zywca. Ale porazka;)))))))) Teraz jzu wiedza kogo tempic
Dobra a wracajac do (Idea) meritum to rozmawialem z Neema, Sinarem no i zamienilem hehe dwa odleglosciowe gesty z zyrafka
) Plan jest taki zeby zrobic jakies spotkanko jakos w tym tygodniu. Mam dwa namiary na imprezy ale sa one w weekend wiem ze to nei dla wszystkich frajda ale nei zapominajcie ze dzienni i zaoczni nigdy nei dojda w tej kwestii do porozumienia w 100%. Wiec mialo by to byc jakies albo pubowe sleczenie nad piwkiem w milym otoczeniu i gaworzeniu albo aktywny spend tajmu na jednej z gothotek(ta opcje popiera Neema, Havok i Seize) Problem z tym ze do ktorej mianowicie sie bawic. Bo jak impreza zaczyna sie przykladowo o 20 a ludzie chca jeszcze metrem wrocic do domu to mzoe byc problem...
Siedzenie w bubie rozwiazuja poniekad troszke to kwestie bo mozna przyjsc wczesniej i dluzej posiedziec. No nei wiem. Decyzja nalezy do wszystkich ja nic nei narzucam machnalem 2 propozycje. Mam tylko nadzieje ze przed swietami jeszcze nasze plany wypala
Wtedy to bedziemy sobie mogli pozyczyc wesolego zajaczka hihihihi
Czekam teraz na Wasza reakcje i komentarze:)
Mrauu

Czekam teraz na Wasza reakcje i komentarze:)
Mrauu

-
- WSR Guru
Zmieniony avatar, propozycja imprezki...okej gittrra tylko niektorzy w tygodniu pracuja do 18 wiec zeby podjechac do domu sie przebrac i potem na 20 do pubu to juz lipa....powiem tak ja bym kcial ale...nie iwme czy bede mogl byc w dwoch miejscach naraz....no i brak samochodu moze i dobrze:) ae i zle ze nie ma czym wracac wlasnie nawet metro nie pomoze....
-
- Loża WSR
Jesli chodzi o mnie to mozliwe sa 4 warianty:
1. Sobota od wieczora do rana. Tylko jesli bawimy sie w wiekszym gronie. Slyszalem np. ze Visenna chetnie by sie wybrala (na czas wizyty Mariana
) Mam tez nadzieje ze dopisza zaoczni. Z czescia juz umawialem sie i obiecywalem jakies nocne wybryki
Trzeba by to zrealizowac. Swoja droga ciekawa opcja bo z niektorymi widzialbym sie prawie na okraglo 24h albo dluzej. Bo oczywiscie powrot bezposrednio na zajecia :)Przerobilem to w grudniu i jakos da sie przezyc bez zasypiania 
2. Sobota powiedzmy orientacyjnie 20-24. Jezeli sie widzimy w mniejszym gronie w ktorym zwykle widzimy sie w tygodniu czy przy innych okazjach. Jezeli Havok nie chcesz zarywac zajec w poniedzialek to ja rowniez nie bede zarywal wykladow w niedziele. Podobno zawsze mozemy sie spotkac w Alternatywnym
3. Najblizsza niedziela 17-19.30 Alternatywny. Trening przed turniejem dla pilkarzy i kibicow
4. Jak to juz ladnie kiedys ujalem w taka skrzydlata mysl: "W tygodniu to ja w ogole moge. Wiec jestem otwarty na propozycje." Zawezajac troche. Chodzi oczywiscie o Alternatywny i to w godzinach 17-18. I mamy oczywiscie na mysli spotkanie towarzyskie zeby sobie ktos cos nie pomyslal
Moze byc z marszu ale łoczywiscie lepiej umowic sie wczesniej. Nigdy nie wiadomo co wypadnie 
1. Sobota od wieczora do rana. Tylko jesli bawimy sie w wiekszym gronie. Slyszalem np. ze Visenna chetnie by sie wybrala (na czas wizyty Mariana

2. Sobota powiedzmy orientacyjnie 20-24. Jezeli sie widzimy w mniejszym gronie w ktorym zwykle widzimy sie w tygodniu czy przy innych okazjach. Jezeli Havok nie chcesz zarywac zajec w poniedzialek to ja rowniez nie bede zarywal wykladow w niedziele. Podobno zawsze mozemy sie spotkac w Alternatywnym

3. Najblizsza niedziela 17-19.30 Alternatywny. Trening przed turniejem dla pilkarzy i kibicow

4. Jak to juz ladnie kiedys ujalem w taka skrzydlata mysl: "W tygodniu to ja w ogole moge. Wiec jestem otwarty na propozycje." Zawezajac troche. Chodzi oczywiscie o Alternatywny i to w godzinach 17-18. I mamy oczywiscie na mysli spotkanie towarzyskie zeby sobie ktos cos nie pomyslal

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Ej a co to za tlumaczenia. Chetnie pomoge Kasi ze zdjeciami. Sluze i dyskiem i nagrywarka. Nawet plyta jesli trzeba. Jak tylko bedzie chciala moze skorzystacHavok pisze:Ja wiem co do zdjec kiedy Kasiak opublikuje swoje wlasne zdjeciaHehehe odpowiedz jest brutalna az kupi sobie nowy dysk twardy do kompa bo ma caly czas swoje zdjecia w aparacie i czeka na to az serwis jej zrobi pc.