No coz mozna powiedziec ze sprzymierzeniec brzmi ciekawie:)
Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

Eee no Zyrafka faktycznie dziwnie ja tez konczylem o 17 :/ A Cie jakos nei zauwazylem.... To bym Cie zgarnal a tak musialem czekac na reszte pol godzinki hihi
Keso: btw. tego Twojego avatarka wszedlem na ta stronke www.mp3.com w dzial techno/tribal no i wiesz co jzu tam nei ma Tego albumu... Mozesz mi pokazac jakies alternatywne zrodlo dojscia do tego picsa
?
Keso: btw. tego Twojego avatarka wszedlem na ta stronke www.mp3.com w dzial techno/tribal no i wiesz co jzu tam nei ma Tego albumu... Mozesz mi pokazac jakies alternatywne zrodlo dojscia do tego picsa
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Pragnę wszystkim NARCYZĄ jako Dumna Matka swych dzieci życzyć szczęścia, zdrowia i pomyślności, oraz nieskończonej wiary we własne możliwości z okazji naszych klubowych imienin.
Narcyzy całego świata łączcie się w... a róbcie to jak chcecie oby tylko było to dla was przyjemne
--------------------------------------------------
D.M. 18.03 2005r 
Narcyzy całego świata łączcie się w... a róbcie to jak chcecie oby tylko było to dla was przyjemne
--------------------------------------------------
-
seize
- Loża WSR

I ja pozwole sie przylaczyc do zyczen. Pamietajcie Klubowicze - Nasza rzeczywistosc lezy w Naszych rekach
Zatem zycze calej masy pomyslow, marzen itp ktorych to zrealizowanie bezie proste jesli tylko wiara w siebie i wlasne mozliwosci bedzie mocna
Połączenia juz od lat dawnych wspieraja komunikacje miedzy ludzmi ... grunt zeby ów polaczenia sie nie krzyzowaly
S.P.
Połączenia juz od lat dawnych wspieraja komunikacje miedzy ludzmi ... grunt zeby ów polaczenia sie nie krzyzowaly
S.P.
-
Havoc
- Loża WSR

Wiecie co tak sobie cos dzis pomyslalem skoro KN rozkreca zycie na forum to czemu mialby tego nei robic poza nim. Sinar duzo przeciez mowil ze przydalyby sie osoby do promocji i rozkrecania tego miejsca i ogolnei ludzi z WSR. Mialem tu na mysli moze ryzykowne przedwsieziecie ale no nei tak calkiem neirealne. Moze moglibysmy organizowac imprezy kulturalne dla WSRowcow hehe. Taak wiem skok na gleboka wode
Oficjalnie samorzad nei zostal powolany do zycia i nawet nei wiadomo kto jest jego czlonkiem a kto nie. Ale ten twor ma za zadanei nei tylko zajmowac sie biezacymi sprawami, problemami lub zapytaniami ludzi, no ale jednak jakby nei patrzec tez takimi sprawami jak imprezy
Dla nas to chyba zadna roznica czy bawimy sie tylko w scislej elitce czy tez w wiekszym gronie grunt to miluchno spedzony czas. I co myslicie (oprocz offcoz tego ze mnei pogielo)? Macie jakies propozycje itd. itp. ?