Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
No pejcze to nie wiem ale drapanko w sobote bylo oki
Inna sprawa ze pod koniec imprezy wpadlem w niezly trans. Najpierw ta swieczka przepraszam znicz
A pozniej drugie wejscie na parkiet przy akompaniamencie Depeszy i NiN. Wtedy to zaczalem sie zachowywac jak jaki rzeczony patyczak na wiezy
Tak ze Rodzina musiala mnie z lokalu wyprowadzac bo poczulem wibracje 

Inna sprawa ze pod koniec imprezy wpadlem w niezly trans. Najpierw ta swieczka przepraszam znicz

-
- Loża WSR
Hieh drapanko ... coz ja bylem tylko drapiacym - nie wszyscy mieli frajde bycia drapanym :] Hyhy a co do NiN to rzecz wiadoma - ja az nie darowalem sobie by pomimo dierzenia piwa wskoczyc na parkiet - zabrzmial Closer wiec nie bylo sily by mnie powstrzymac :] A co do DM to chyba w takim razie dobrze ze moja propozycja - mianowicie MySecretGarden - nie wypalila bo by trzeba bylo Sinara z elementami elewacji wyciagac
Hmm tylko ciekawe kto by to zrobil , ba ja napewno ronie mocno trzymalbym sie parkietu 
A czemu Havoka to interesuje czy byla czy nie ? Hmm kto wie moze chcialby doloczyc do pani

A czemu Havoka to interesuje czy byla czy nie ? Hmm kto wie moze chcialby doloczyc do pani

-
- Loża WSR
sesesese nei ma co tu poprawiac albo drapankowa orgietka albo drapankowa sesja relaksacyjna. Zreszta tak czy siak bylo milusiosinar pisze:Coz zainspirowani dzialaniami Gosiczka i Alicji zrobilismy sobie taka zbiorowa sesjeFachowo to sie chyba nazywa orgia drapania oczywiscie
Popraw mnie Havok jesli sie myle

Seize: a wolalbys zeby dosiadl sie do nas jakis gosxc i zaczal Cie drapac?

-
- Loża WSR
Mnie to sie wydaje ze Seize chodzi o zasade wzajemnosci
Daje abys i Ty dal jak mawiali Rzymianie. Zgodnie z ta zasada tak jak sie drapalismy z prawa do lewa pozniej na 3-4 powinnismy zrobic zmiane i podrapac sie w druga strone
Co trzeba przyznac tez bylo by mile (nie mowiac juz o tem ze m.in zaczalbym spelniac jakies malzenskie obowiazki
) Wzglednie dla pewnosci powinnismy zamknac lancuch. Tak by znowu nikt nie byl stratny nawet przy zmianie pradu
Hiehie "Prawy do lewego, lewy do prawego"