O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Ato
- Zawsze coś napisze

Jako, ze padl pomysl w ktoryms temacie zorganizowania pojedynkow graficznych, uderzylem do naszego admina o nowe forum, na co sie zgodzil za co mu wielkie dzieki

.
Oczywiscie mozna to rozszerzyc o pojedynki nie tylko graficzne ale fotograficzne, filmowe i co tam kto wymysli.
Wydaje mi sie ze najlepiej bedzie stworzyc nowy temat z propozycja na pojedynek (np. jakis temat do przedstawienia), kto chce z kim sie pojedynkowac (np. ten vs ten, ten vs ktokolwiek albo ogolnie dla wszystkich z WSR) i pytaniami , wtedy wstawiacie linki do prac (ew. mozecie mi na e-mail przysylac ale bym musial na jakims serwerku miejsce znalesc, wiec wolalbym pierwsza opcje).
Nastepnie nowy temat z ankieta i linkami do prac gdzie kazdy by glosowal i dodawal komentarze czemu cos sie podobalo lub nie.
Jesli ktos chetny to moze stworzyc temat gdzie wrzuci jakas pracke do oceny przez sluchaczy WSR.
Mam nadzieje ze zrozumieliscie o co mi chodzilo, konkurencja i zdrowa krytyka nikomu nie zaszkodzi a bawiac sie w pojedynek mozna wiele sie nauczyc.
-
Satyr
- Nowy(a)
autor: Satyr » 06 paź (pn) 2003, 10:14:37
Ato! Ratuj. Chciałem zamieścić swoja pracę, ale nie mogę jej wrzucić. Stwierdziłem, że wyślę ją do ciebie, ale nie mogę nigdzie na forum wyszukać twojego adresu. Możesz go podać?
-
Ato
- Zawsze coś napisze

jest zakladka e-mail i tam jest