Ja jestem tu codziennie zazwyczaj nawet kilka razy dziennie. No chyba ze choruje, wyjezdzam albo sobie jakis odwyk robie
Jak czesto jestes na stronie WSR?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

Jak czesto jestes na stronie WSR?
Tak sie Havok wczoraj skarzyl ze nie dostal smsowego lub pocztowego powiadomienia o Oskariadzie ze postanowilem sprawdzic czestotliwosc odwiedzin strony przez forumowiczow. Wiem ze sa takie osoby ktore sa tu codziennie ale co z innymi. Odpowiedzi w ankiecie sa oczywiscie przykladowe i obarczone pewnym bledem jesli ktos ma ochote lub potrzebe moze to sprecyzowac.
Ja jestem tu codziennie zazwyczaj nawet kilka razy dziennie. No chyba ze choruje, wyjezdzam albo sobie jakis odwyk robie
Kiedys to nawet mialem ja ustawiona jako startowa wzglednie w ogole nie wychodzilem tylko robilem refresha co jakis czas. No ale teraz z Firefoxem i RSS jest juz duzo wygodniej
Nie mowiac juz o tym ze wiecej newsow i tematow widac 
-
Kesonex
- WSR Guru

-
sinar
- Loża WSR

Sposob na insomie :D
Hehe Keso
Nie moge spac w nocy... mysle o niej... no i wreszcie na nia wchodze

Musze przyznac ze znam ten scenariusz z autopsji. Trzeba przyznac ze www.szkolareklamy.pl jest dobrym lekiem na bezsennosc
PS. Na razie widze same WSR-Freaki glosowaly
Musze przyznac ze znam ten scenariusz z autopsji. Trzeba przyznac ze www.szkolareklamy.pl jest dobrym lekiem na bezsennosc
PS. Na razie widze same WSR-Freaki glosowaly
-
Caroline
- Nowy(a)
Witam serdecznie.
Czasem tutaj zaglądam bo bardzo mocno zastanawiam się nad podjęciem studiów w WSR, po obronie licencjatu z informatyki.
I póki co, mam tylko jedną drobną uwagę odnośnie strony, a konkretnie forum.
Podejrzewam, że ładniej (i wygodniej?) byłoby gdyby forum otwierało się w nowym oknie, w przeciwnym razie strona nieładnie się rozjeżdża przy okazji niektórych postów. Zagnieżdżone w stronie forum nie jest najlepszym rozwiązaniem, zwłaszcza w sytuacji gdy pod Firefoxem nie pomaga nawet ctrl + click
by otworzyć samo forum w osobnym panelu.
Przywykłam do robienia kilku rzeczy na raz (czyt. czytanie forum + zerkanie na pozostałą zawartość strony), a w obecnej sytuacji nie mam takiej możliwości bo choć w dwóch oknach mam otwartą stronę WSR to i tak wciąż myli mi się w której co oglądam
- jeśli wiecie co mam na myśli oczywiście.
Pozdrawiam serdecznie i.. przepraszam, ze tak marudzę na wstępie
Czasem tutaj zaglądam bo bardzo mocno zastanawiam się nad podjęciem studiów w WSR, po obronie licencjatu z informatyki.
I póki co, mam tylko jedną drobną uwagę odnośnie strony, a konkretnie forum.
Podejrzewam, że ładniej (i wygodniej?) byłoby gdyby forum otwierało się w nowym oknie, w przeciwnym razie strona nieładnie się rozjeżdża przy okazji niektórych postów. Zagnieżdżone w stronie forum nie jest najlepszym rozwiązaniem, zwłaszcza w sytuacji gdy pod Firefoxem nie pomaga nawet ctrl + click
Przywykłam do robienia kilku rzeczy na raz (czyt. czytanie forum + zerkanie na pozostałą zawartość strony), a w obecnej sytuacji nie mam takiej możliwości bo choć w dwóch oknach mam otwartą stronę WSR to i tak wciąż myli mi się w której co oglądam
Pozdrawiam serdecznie i.. przepraszam, ze tak marudzę na wstępie
-
seize
- Loża WSR

Witaj
Co do forum i sprawy 'target=_blank' to osobiscie mam wrazenie ze jest to sprawa dosc indywidualna jezeli chodzi o odbior; dlatego tez uwazam osobiscie iz ciezko to rozstrzygnac jednoznacznie.
Tego typu rozwiazania najlepiej stosowac kiedy np.: layout serwisu nie komponuje sie z forum lub strona napisana jest w innej 'technologii' [strona zrobiona we Flash'u i podlaczone do niej forum GNU/GPL]
Natomiast owo rozjezdzanie sie to kwestia chociazby konstrukcji postu, np.: nie łamania dlugich url'i; i przy zastosowaniu opcji 'oddzielne okno' na innych forach takie efekty rowniez mozna zaobserwowac.
No niestety Ctrl + LMB dziala dla np. zawartosci ramek a nie dla powiedzmy sekcji
Pozdrawiam
SeIZe
Narcyz Club
Co do forum i sprawy 'target=_blank' to osobiscie mam wrazenie ze jest to sprawa dosc indywidualna jezeli chodzi o odbior; dlatego tez uwazam osobiscie iz ciezko to rozstrzygnac jednoznacznie.
Tego typu rozwiazania najlepiej stosowac kiedy np.: layout serwisu nie komponuje sie z forum lub strona napisana jest w innej 'technologii' [strona zrobiona we Flash'u i podlaczone do niej forum GNU/GPL]
Natomiast owo rozjezdzanie sie to kwestia chociazby konstrukcji postu, np.: nie łamania dlugich url'i; i przy zastosowaniu opcji 'oddzielne okno' na innych forach takie efekty rowniez mozna zaobserwowac.
No niestety Ctrl + LMB dziala dla np. zawartosci ramek a nie dla powiedzmy sekcji
Pozdrawiam
SeIZe
Narcyz Club
-
sinar
- Loża WSR

Dzieki za ten glos i Caroline. To tez daje sporo do myslenia ze na forum zagladaja czesto i regularnie osoby ktore nie sa zarejestrowane. Fajnie ze skorzystalas z okazji i sie jednak zarejestrowalas. Pare drobnych bonusow to daje
No i widac dodatkowe fora.
PS. O a teraz widac kto ostatnio odwiedzil forum. Fajna opcja. Chociaz w pierwszej chwili juz pomyslalem ze te 50 osob to tak rano wstalo
PS. O a teraz widac kto ostatnio odwiedzil forum. Fajna opcja. Chociaz w pierwszej chwili juz pomyslalem ze te 50 osob to tak rano wstalo
-
CASE
- Ekspert

Re: Jak czesto jestes na stronie WSR?
To się przyznaj, że ten temat założyłeś z narcystycznej potrzeby podziwu, a nie z litości nad Havokiemsinar pisze: Ja jestem tu codziennie zazwyczaj nawet kilka razy dziennie. No chyba ze choruje, wyjezdzam albo sobie jakis odwyk robie