Studenci szkoły filmowej i Internet

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
andy
Ekspert
Ekspert

Studenci szkoły filmowej i Internet

Post autor: andy » 30 mar (śr) 2005, 12:59:29

W propozycjach nadesłanych do naszej newsowni znalazł się taki oto "news" do Warszawskiego Serwisu Reklamowego:

Poziom waszej szkoly

Uwagi o szkole
Trafilem dosc przypadkowo na strone waszej szkoly Tak sobie czasem lubie sprawdzic co i gdzie otwarli w szeroko pojetej branzy i za kazdym razem mam to samo uczucie ze to wszystko jest jedna wielka podpierdolka - wszyscy oferuja wspaniale programy nauczania wielkie mozliwosci kompleksowa edukacje...zaciekawila mnie szczegolnie realizacja filmowa i tv fabula dokument reklama po prostu wszystko w pigulce i kazdy po tej edukacji jest gotowym profesjonalista - sorry ale nie tedy droga...pozdro

Podpisano: student_szkoły_filmowej

Nie dość, że nie bardzo wiadomo o co tajemniczej personie idzie, to jeszcze rzecz naturalnie anonimowo przesłana.

Już chyba wspominałem, że świetną lekturą prezentującą pewne wyraziste cechy komunikacji internetowej (między innymi) jest świetna "Psychologia Intenetu" Patricii Wallace.

Zainteresowanych nieco popularniejszym i krótszym omówieniem obyczajów sieciowych pozwolę sobie odesłać do <a href="http://***SPAM***.pl/162,1219899,1,0 ... tykul.html" target="_blank"> Raportu tygodnika Polityka</a> "Polska rozmowa internetowa.
Ściek czy filar wolności słowa: jak i o czym rozmawiamy na internetowych forach".

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 30 mar (śr) 2005, 13:08:53

True true. Student napisal tez takiego samego posta na forum. Nie bardzo wiedzielismy co mial na mysli szczegolnie z ta droga. Pociagniety za jezyk troche sie otworzyl www.szkolareklamy.pl/ftopic-2190-0-days0-orderasc-.html

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 mar (śr) 2005, 13:33:36

Andy ja juz jako jeden z pierwszych faceta skomentowalem bo nie lubie nie uzasadnionego krytycyzmu :?

andy
Ekspert
Ekspert

szkoła filmowa

Post autor: andy » 30 mar (śr) 2005, 13:59:30

Ja także to już zrobiłem, starałem się najdelikatniej jak się dało wyrazić opinię o <a href="http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-26952.html#26952" target="_blank"> łódzkiej filmówki</a>.

Rzecz w tym, że zazwyczaj zaczynam redagowanie strony od przygotowania newsów, a tam się ów tajemniczy student także szarpnął na wzruszającą wielce refleksję.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 mar (śr) 2005, 15:10:36

No tak wlasnie widzialem. Zreszta ja tez jestem zdania ze Łódzka filmowka to juz nei to co kiedys, to widac po tym jak juz sam wspomniales ze nie ma nowych znanych nazwisk.... Nie wiem czy jest sens tam prowadzic dyspute bo wszelkie argumenty za filmowka w Łodzi jakie tam padna to juz dla mnei czyste zabijanie dysonansu podecyzyjnego 8) :wink:

student_szkoly_filmowej
Nowy(a)

Post autor: student_szkoly_filmowej » 31 mar (czw) 2005, 00:50:01

Oj moi drodzy alez was zzera pycha i buta bo mam nadzieje ze to nie jest zwyczajna zawisc...jestem ciekawy czy tez jestescie w tej grupie niedoszlych filmowcow ktorzy probowali dostac sie do lodzi a, ktorym nigdy sie to nie udalo...a na Twoje Andy pytanie o nazwiska odpowiedzialem troche szerzej...mimo wszystko caly czas pozdrawiam tym bardziej ze wymiana pogladow zawsze jest w jakis sposob pouczajaca

ODPOWIEDZ