czy dotarlo tu info o flesztivalu?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
czy dotarlo tu info o flesztivalu?
mam pytanie czy do wsr dotarlo info o flesztivalu?
mialo dostrzec....teraz to juz po jajach ale sprawdzam-----www.flesztival.swps.edu.pl-----
pozdrawiam;]
mialo dostrzec....teraz to juz po jajach ale sprawdzam-----www.flesztival.swps.edu.pl-----
pozdrawiam;]
-
- Loża WSR
Ano faktycznie nei dotarlo ale to co przeczytalem wyzej to brzmi enigmatycznie :/ Jako post SPIK-owiec poczuwam sie do odpowiedzialnosci puszczenia info 
W tym miejscu chcialbym serdecznie zaprosic na FLESHTIVAL
Jest to festiwal grafiki komputerowej i animacji robionych we Fleshu jak sama nazwa wskazuje. Widzialem w zeszlym roku ten pokazik i musze przyznac ze poziom zgloszonych filmow byl wysoki pod wzgledem oprawy graficznej, tematu jak i muzyki 
Festiwal odbedzie sie w dniach 16-17 kwietnia w Szkole Wyzszej Psychologii Społecznej ul. Chodakowska 19/31
Wiecej Info na oficjalnym webpage'u Fleshtivalu
www.flesztival.swps.edu.pl
Zapraszam

W tym miejscu chcialbym serdecznie zaprosic na FLESHTIVAL

Festiwal odbedzie sie w dniach 16-17 kwietnia w Szkole Wyzszej Psychologii Społecznej ul. Chodakowska 19/31
Wiecej Info na oficjalnym webpage'u Fleshtivalu
www.flesztival.swps.edu.pl
Zapraszam

-
- Nowy(a)
szkoda ze nie dotarlo wczesniej.
bo teraz to za 2 h jest selekcja prac.....
ty jestes post spikowcem a ja jestem tera-spikowcem i post wsr-owcem(owcą???)...cz y cos w tym stylu..
mimo wszystko staramy sie podniesc poziom flesztivalu z poprzeniego roku i zapraszam do obejzenia pokazu noi do uczestniczenia w zaplanowanych prezentacjach.
aha noi tego dnia jest zdaje sie dzien otwarty w swpsie wiec zapraszam podwojnie;]
szczegoly beda na plakatach, ktore juz juz sie wydrukowaly;]teraz wiem ze wam tez trza podrzucic taki plakat....!
pozdrawiam!
bo teraz to za 2 h jest selekcja prac.....
ty jestes post spikowcem a ja jestem tera-spikowcem i post wsr-owcem(owcą???)...cz y cos w tym stylu..
mimo wszystko staramy sie podniesc poziom flesztivalu z poprzeniego roku i zapraszam do obejzenia pokazu noi do uczestniczenia w zaplanowanych prezentacjach.
aha noi tego dnia jest zdaje sie dzien otwarty w swpsie wiec zapraszam podwojnie;]

pozdrawiam!
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Wie mze wyjdzie za rok normalnei ja wyszedlbym za dwa, ale wyskoczylem wczesniej zeby rzemioslo podszkolic w reklamie.super_gucia pisze:eja ty jeszcze jedno jak to post spik jak pierwszy spik wyjdzie ze szkoly w nast roku akademickim???nie podobalo sie???
Post spikowiec znaczy tyle ze zawiesil swoja dzialalnosc na SPIK-u az do odwolania, czyli albo jak skoncze WSR to wroce albo i nie

-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Agata Agata Agata znam ich zbyt duzo:/ zeby skojazyc. No nei ma przede wszystkim tego wyrozniajacego sie z tlumu SPIKowcow goscia co ciagle z usmiechnietym ryjkiem chodzil
To chyba juz przeszlo do historii ze jako jedyny bylem postrzegany jak owieczny optymista;)))))) W takim razie to i ja sie przedstawie Konrad nei mylic z Majem;))

-
- Nowy(a)