O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
budzik
- Czasami coś napisze

autor: budzik » 05 kwie (wt) 2005, 16:52:55
Mam kilka pytań i było by miło jeśli ktoś idzielił by mi odpowiedzi
Mianowicie :
1. Czy jeśli wybierze się dwie specjalizacje to można dostać papierek technika z obydwuch?
2. Czy w tej szkole przeważają jacyś uczniowie-chodzi mi o wiek i płeć?
3. Czy uczą się tu młodzi ludzie z poza Wawy a jeśli tak to gdzie mieszkają?? A może mogłabym z nimi jakiś kontakt dostać. Bo ja jestem z daleka a jak sie jest w tej szkole to niemożna mieszkać w państwowych akademikach-prawda?A może w Wawie są jakieś prywatne akademiki??
4. Ile mniej więcej uczy tu sie ludzi na dziennych zajęciach?
to tyle na razie. Będe bardzo wdzięczna

p.s. czy jest możliwość dostania jakiegoś numeru gg z kimś ze szkoły(uczniem)??
Anka
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 06 kwie (śr) 2005, 22:12:01
1. Jezeli robi sie 2. specjalizacje to musi to byc widoczne na "papierku" inaczej nie mialoby to sensu tak sie meczyc
2. Szkola jest jak najbardziej koedukacyjna i z grubsza reprezentatywna dla calego spoleczenstwa przynajmniej jesli chodzi o plec. Nie zauwazylem wyraznej przewagi ktorej z nich.
Niestety widac lekki niedobor plci pieknej wsrod wykladowcow przynajmniej na strategii reklamy. Troche rekompensuje to nam lekka przewaga fajnych dziewczyn ktore ucza sie na tej specjalizacji. Na tv odwrotnie tam raczej dominuja faceci. Na foto i grafice jest na oko raczej po rowno. Jesli chodzi o wiek przewazaja ludzie kolo 20-stki. Chociaz jest troche ludzi kolo w wieku 25-30 zdazaja sie tez 40-letnie rodzynki
3. Tu uczy sie sporo osob spoza W-wy. Szczegolnie na zaocznych ale na dziennych tez jest ich troche np. Havok. Moze Cie przygarnie

Prywatne akademiki? Pierwszy raz slysze. Brzmi troche groznie. Juz lepiej jakas dobra stancja
4. Bede strzelal 100-150
PS. Wiekszosc osob na forum to uczniowie lub byli uczniowie szkoly. Niektorzy pod postami maja podany nr GG. Nie bede Ci nikogo polecal wybierz sama. Pogadaj z kilkoma osobami. W ten sposob najlepiej wyrobisz sobie zdanie.
-
budzik
- Czasami coś napisze

autor: budzik » 08 kwie (pt) 2005, 02:11:06
dziękuję za odpowiedz tak wyczerpującą

pozdrawiam Ania