Witam wszystkich very sery

(bardzo serdecznie)!!!
Jestem na 3 roku pedagogiki wczesnoszkolnej. I co?...

Postanowiłam, że bede sie uczyc w tej szkole, bo dzieci sa zajefajne

.. ich glowy pelne prostych i zaskakujacych pomyslow... zachwytu jest co nie miara! siedzenie z nimi to czysta przyjemnosc... czego nie mozna powiedziec o zawodzie nauczyciela. Nie wiem czy to kogos interesuje, ale nauczyciel kształcenia zintegrowanego (tak sie teraz nazywa nauczanie kl. I-III) ma tak przesrana prace!! 15% to właśnie to siedzenie z dziećmi, a reszta.. ona na pewno nie jest milczeniem! reszta, moi przyjaciele, to papiery- bzdurne papiery. To czasami przypomina prace w urzedzie... Zreszta "prawda ma dwa kije" i drugi koniec jest taki, ze to szkola byla prawie w domu, a ja za kilka chwil bede miala licenjat...
Do czego zmierzam? ... zmierzam do waszej szkoly, tylko jest to dla mnie niezłe wyzwanie.
Mieszkam w Elblągu..

I troche daleko mam do was.. a do tego w Wawce praktycznie rzadnego punktu zaczepienia.. mimo to jednak mam nadzieje, ze mi sie uda, bo propozycja waszej szkoly jest naprawde interesujaca i zachecajaca dla kogos kto zawsze czekal na REALIZACJE TELEWIZYJNA I FILMOWA na WSR
Pisze teraz licencat, w czerwcu mam obrone i do tego czasu chcialabym byc juz do konca zdecydowana, ale zeby tak sie wzielo i stanelo chcialabym zobaczyc wasza szkole.. moimi wlasnemi oczemi, stad tez prosba o podanie terminu drzwi otwartych

Wiem, zdaje sobie sprawde z tego, ze moze juz byc za pozno, ale czekałam na komunikat jakis na stronie szkoly i sie nie doczekalam.. byc moze go przeoczylam.. nie wiem..
A chce wiedziec...
Pomozecie?
...
aluniec