WSR Avatar Contest - Kadra

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Najfajniejszego ava ma:

Czas głosowania minął 13 kwie (śr) 2005, 22:41:51

AW
7
30%
Andy
5
22%
Wojtkowski
11
48%

Liczba głosów: 23

sinar
Loża WSR
Loża WSR

WSR Avatar Contest - Kadra

Post autor: sinar » 12 kwie (wt) 2005, 22:41:51

W skutek ogolnego zamieszania namnozylo nam sie kandydatow do konkursu na avatara. Stad pomysl na 2 glosowania. W ramach przetarcia i testu przed ankieta na naj(tu wpisz odpowiednie slowo ;) ) Belfera WSR ankieta na najlepszego avatara kadrowego. Nazwijmy to powiedzmy roboczo WACek Kadrowy.
Ostatnio zmieniony 01 cze (śr) 2005, 11:10:44 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 13 kwie (śr) 2005, 07:15:25

A pusty głós w ankiecie? ;-)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 13 kwie (śr) 2005, 07:48:10

Sluszna koncepcja. W sumie powinno byc cos takiego. Teraz juz nie bede majstrowal ale przy tym glosowaniu na belfra wezme to pod uwage i bedzie taka opcja

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 13 kwie (śr) 2005, 21:46:04

ja juz wczoraj zagłosowałam, ale nie miałam czasu by sie wypowiedzieć. Moim faworytem jest avatar Sławka. Podoba mi się pomysł, jego postać na zdjęciu, poza i ogolnie jest z tych trzech najlepszy.

PS. wcale sie nie podlizuje ;P

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 13 kwie (śr) 2005, 21:56:40

Ja sie wstrzymam bo moze zostawie ten glos na honorowy punkt Andyemu :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 14 kwie (czw) 2005, 19:14:08

Andy calkiem dobrze daje sobie rade :)
zyrafa pisze:Moim faworytem jest avatar Sławka. Podoba mi się pomysł, jego postać na zdjęciu, poza i ogolnie jest z tych trzech najlepszy.

PS. wcale sie nie podlizuje ;P
No chyba. Ale co ciekawe w tym wypadku mogloby to byc takie 3 w 1. Mozna by sie podlizac 3 osobom. Slawkowi (model i wlasciciel), Yvonne (zdjecie), Mieze (pomysl, wykonanie). Trzeba tez przyznac ze avatar Slawka jest najbardziej oryginalny. No i taki hmm najbardziej ludzki nie da sie ukryc :mrgreen:

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 14 kwie (czw) 2005, 19:17:59

hmm, czemu moglem jeszcze raz zaglosowac? no coz, slawek ma dodatkowy glos :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 14 kwie (czw) 2005, 19:56:28

No no czy to znaczy ze tak jak w Sejmie mamy przeprowadzic reasumpcje ankiety ;)

andy
Ekspert
Ekspert

belfer

Post autor: andy » 15 kwie (pt) 2005, 18:11:25

Bardzo fajny pomysł, chociaż moje autentyczne zdjęcie, prezentujące nobliwego, ale wciąż jakże pociągającego (nosem ;-) belfra się Forumowiczom najmniej podoba.

Jednak wygląda na to (jesli dobrze rozumiem oczywiście), że kolejna ankieta będzie dotyczyła belfrów. I jak rozumiem jestem postrzegany jak sądzę, jako tzw. belfer etatowy?

Owszem pracuję w WSR Sp. z o. o. na stałe, jednakowoż pośród rozlicznych moich obowiązków zajęcia są moją domeną -w roumieniu poświęconego czasu (w stosunku do innych obowiązków) "marginalną". Analiza filmu reklamowego, podstawy dramaturgii, warsztaty producenckie, The Advertising Age - c'est tout :-D

Jakkolwiek z rozmaitych względów daję zaliczenia z wszystkich zajęć w ramach specjalizacji TV oraz historii sztuki i warsztatów internetowych, czy prowadzenie dziesięciorga dyplomantów - to zdecydowanie kwestia bardziej konsultacji niż zajęć.

Wreszcie, jeśli dalej idzie o zajęcia czy wykłady w pewnym sensie częściej reprezentuję WSR na zewnątrz, tj. prowadząc rozmaite warsztaty i wykłady w szkołach wyższych w Toruniu, Bydgoszczy, właśnie wróciłem z Wrocławia (Sławek już w pociągu też raźno pomyka :-D), poza tym na festiwalach typu np. Shorts lub Oskariada.

Oprócz troski o redagowanie naszej strony internetowej większość projektów jest realizowana w zaciszach czytelni (lub innych zaciszach ;-) głównie projekty filmowe.

Innymi słowy jeśli ankieta miałaby się ograniczyć do trójki belfrów (jak w przypadku avatara) to chyba jednak nie powinienem się w niej znaleźć.

Zupełnie inaczej rzecz wyglądałaby, gdyby pod uwagę została wzięta cała kadra.

Tak się rzeczy mają z mojego (rzecz jasna) punktu widzenia :mrgreen:

P.S Ale gdyby mój punkt widzenie nie spotkał się z zrozumieniem niech zatem zabrzmi gromko głos typowego belfra.

Otóż obecny na tym forum Internauta, zgodnie z tzw. gentelmen agreement miał dostarczyć pakiet scenariuszy z pewnych zajęć. Miało być do końca marca (tego roku). Z impetem tymczasem zagłębiliśmy się już w kwiecień.

Co powinien w takich sytuacjach typowy belfer począć ;-)

Może to jest pomysł na ankietę? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 16 kwie (sob) 2005, 10:57:17 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 15 kwie (pt) 2005, 19:06:26

Tez susze mu o to glowe. Ostatnio mowil o przyszlym tygodniu. Mysle ze belfer zapewne powinien wziac to pod uwage teraz i w przyszlosci. Co do ankiety o wykladowcach to bedzie ona w czerwcu zeby tak jakos podsumowac rok. Wszystkich w takiej ankiecie bedzie mi trudno umiescic Andy. Myslalem raczej o nominacjach (choc wiem oczywiscie ze nie jest to system doskonaly). No chyba zebys Ty albo AZ jakos mnie w tym wzgledzie wsparli. Chodzi albo o zwiekszenie odpowiedzi w ankiecie (na razie jest zdaje sie 10) lub umieszczenie takiej specjalnej ankiety na stronie glownej jak to bylo juz kiedys. A to jest w ogole bardzo fajna opcja o ile udaloby sie to tam znowu zaimplementowac i w ogole zmiescic.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 15 kwie (pt) 2005, 19:08:02

Zupełnie inaczej rzecz wyglądałaby, gdyby pod uwagę została wzięta cała kadra.
hehe no to Andy pokaz mi avatary takich osobistosci jak p. Syrowatko, Piwocki, Kwiecien, czy tez wreszcie Dominika itd. ...
no wlasnei tez mi sie wydaje ze nie jestem pozbawiony oprzyrzadowania percepcji. Ich poprostu nei ma na forum :? No to niby kogo mielismy zglaszac przeciez zostajesz Ty, Slawek no i AW :D A to ze masz najmniej glosow powinienes chyba raczej odebrac jako znak ze moze czas odstrzelic sobie jakiegos fajnego ava zamiast mydlic tu oczy tym ze do kadry nei nalezysz. Wiesz ja nie dostaje kasy od WSR ja ja place wiec sie do kadry nei zaliczym w przeciwienstwie do Ciebie 8) Ale ostro pojechalem :mrgreen:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 kwie (pt) 2005, 20:25:22

Oj ostro pojechaliście drogi Kotku po biednym Andym.... :D
Hmm, nikt się nie spodziewał, że masz takie ostre pazurki! :)
Pozdrowionka.....

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 15 kwie (pt) 2005, 21:54:16

Koty tak juz maja raz sa dobre ale gdy istnieje potrzeba to zamiast pazurkow pokazuja nawet szponki ale tylko w uzasadnionych przypadkach.
to tutaj dot. Andyego to nei byl zaden atak skierowany do jego osoby raczej zartobliwe obrocenei tematu :D

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 16 kwie (sob) 2005, 00:58:51

No tak może i jest takowoż jak powiadasz....a te znane osobistości na pewno gdzieś tutaj grasują.... Są wszędzie, mają pełną kontrolę nad tym co się tu dzieje!:D
Także ciiii.......

Wielkieoko
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Wielkieoko » 16 kwie (sob) 2005, 01:55:15

Dzięki Havoczku za te osobistości! Ale dlaczego "wreszcie"???
Wielkie OKO patrzy...... :D

ODPOWIEDZ