REKLAMA WAŻNE BŁAGAM DESPERACJA !!!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
REKLAMA WAŻNE BŁAGAM DESPERACJA !!!!!
Witam
Bardzo prosiłbym osoby z Warszawskiej Sz. Reklamy o przesłania na meila , ewentualnie liknków do reklam które są mi niezbędne na prace maturalną. Oto lista reklama których potrzebuje :
- Lipton Tea - herbata - chodzi mi o piosenkę ( Radiowa lub TV )
- Frugo - obojętnia jaka ale raczej z tych nowszych ( Radiowa i TV )
- Kawa Jacobs - Najmilasza chwila poranaka - kawy jacobs filiżanka " ( radiowa lub prasowa )
- Reklama pasty do zębów , gdzie jest zwrot " Polskie Towarszysto Stomatologiczne " , " Badania Kliniczne wykazują " , " używane przez stomatologów " ( radiowa lub TV )
- Calgon - Dłuższe życie każdej pralki to kalgon ( Radiowa lub TV )
- Whiskas - Twój kot kupowałby Whiskas - ( radiowa lub prasowa lub TV )
- Reklama proszku gdzie jest zwrot " o wiele skuteczniejszy niż zwykły proszek " ( TV lub radiowa )
- reklama kawy gdzie jest zwrot " najlepsze ziarna " lub " najszlachetniejszy smak" ( radiowa lub tv )
- Citroen - polubisz każdą drogę ( tv lub radiowa )\
- Renault - to pełnia życia ( radiowa lub tv lub prasowa )
Gilette - nalepsze dla mężczyzny ( radiowa lub tv lub prasowa )
- Delma margaryna ( TV )
- L'Oreal - krem nawilazający albo gdzie jest zwrot " poczujesz się młodo i pięknie " ( TV lub radiowa , prasowa )
- SOKI FORTUNA !!! chodzi mi o pioseknę ( TV lub radiowa )
- Konkurs Kostka KNORRA - (Radiowa)
- Ketchuo Kotlin ( radiowa , prasowa )
- Coca-cola - zawsze Cocoa cola - piosenka z jakeiś reklamy (radiowa ,tv)
- Łaciate - samo mleko - prasowa
- Red bull - gdzie jest motyw historyczny , ( radiowa , TV )
- Milka - świtak i sreberka ( tv, radiowa )
Potrzebowałbym rówienież reklam prasowych z sloganami do wyzej wymienionych produktów.
Jeżeli to możliwe to bardzo prosiłbym o wysłanie mi tych reklam na meila albizkit@wp.pl , albo linków.
Istniałaby mozliwośc wysłania CD z wyżej wymienionymi reklamami na mój adres domowy ? oczywiście moge za to zapłacić .
Bardzo prosze o szybką odpowiedz .
Pozdrawiam
Bardzo prosiłbym osoby z Warszawskiej Sz. Reklamy o przesłania na meila , ewentualnie liknków do reklam które są mi niezbędne na prace maturalną. Oto lista reklama których potrzebuje :
- Lipton Tea - herbata - chodzi mi o piosenkę ( Radiowa lub TV )
- Frugo - obojętnia jaka ale raczej z tych nowszych ( Radiowa i TV )
- Kawa Jacobs - Najmilasza chwila poranaka - kawy jacobs filiżanka " ( radiowa lub prasowa )
- Reklama pasty do zębów , gdzie jest zwrot " Polskie Towarszysto Stomatologiczne " , " Badania Kliniczne wykazują " , " używane przez stomatologów " ( radiowa lub TV )
- Calgon - Dłuższe życie każdej pralki to kalgon ( Radiowa lub TV )
- Whiskas - Twój kot kupowałby Whiskas - ( radiowa lub prasowa lub TV )
- Reklama proszku gdzie jest zwrot " o wiele skuteczniejszy niż zwykły proszek " ( TV lub radiowa )
- reklama kawy gdzie jest zwrot " najlepsze ziarna " lub " najszlachetniejszy smak" ( radiowa lub tv )
- Citroen - polubisz każdą drogę ( tv lub radiowa )\
- Renault - to pełnia życia ( radiowa lub tv lub prasowa )
Gilette - nalepsze dla mężczyzny ( radiowa lub tv lub prasowa )
- Delma margaryna ( TV )
- L'Oreal - krem nawilazający albo gdzie jest zwrot " poczujesz się młodo i pięknie " ( TV lub radiowa , prasowa )
- SOKI FORTUNA !!! chodzi mi o pioseknę ( TV lub radiowa )
- Konkurs Kostka KNORRA - (Radiowa)
- Ketchuo Kotlin ( radiowa , prasowa )
- Coca-cola - zawsze Cocoa cola - piosenka z jakeiś reklamy (radiowa ,tv)
- Łaciate - samo mleko - prasowa
- Red bull - gdzie jest motyw historyczny , ( radiowa , TV )
- Milka - świtak i sreberka ( tv, radiowa )
Potrzebowałbym rówienież reklam prasowych z sloganami do wyzej wymienionych produktów.
Jeżeli to możliwe to bardzo prosiłbym o wysłanie mi tych reklam na meila albizkit@wp.pl , albo linków.
Istniałaby mozliwośc wysłania CD z wyżej wymienionymi reklamami na mój adres domowy ? oczywiście moge za to zapłacić .
Bardzo prosze o szybką odpowiedz .
Pozdrawiam
czesc! jak masz radiowa wersje liptona chodzi mi o piosenke to blagam przeslij mi oto moj adres sumani_65@wp.pl
Reklama
Pomocy.Dla mnie potrzene są reklamy Coca-coli light ( z księdzem), Lipton i Ery. Dzięi za ewentualną pomoc. Mój adres nuti234@***SPAM***.pl
reklama_matura
witam wszystkich! i proszę o pomoc! byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi przesłał reklamę kawy Jacobs (Najmilsza chwila poranka - kawy Jacobs filiżanka), to jedyna reklama, której mi jeszcze brakuje do ukończenia prezentacji maturalnej! proszę, pomóżcie! dorcia@e-park.waw.pl 

Proszę o reklame COCA -COLI
HEJ! Ktoś ma reklamę Coca- Coli?? Jak tak to proszę o przesłanie na :
maila: julia01985@op.pl
maila: julia01985@op.pl
Dalej jestem zainteresowana reklama Coca-Coli
Bardzo proszę o wysłanie reklamy Coca-Coli na adres: julia01985@op.pl
Piosenka
Jeśłi możecie to niech i mi ktoś wyśle tą piosenke z Coca Coli Light (z ksiedzem) na adres sisley@o2.pl 

piosenka ta to (wg. slawetnej juz strony www.reklamy.tv):
coca cola Light : Claudio Mangione - "Mando Grande"
niestety nie posiadam jej, ale teraz moze latwiej bedzie ci ja znalesc
coca cola Light : Claudio Mangione - "Mando Grande"
niestety nie posiadam jej, ale teraz moze latwiej bedzie ci ja znalesc
-
- Loża WSR
Mnie to do zludzenia przypomina fragment piosenki z filmu In the cut (Tatuaz) tez nie znam wykonawcy. Za krotki fragment by ocenic czy to naprawde to samo. A www.reklamy.tv nie zwyklo sie mylic