Jak śmiem być taki piękny?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Eee no Havok nie przesadzaj. Nie przeszkadzalo Ci to byc oryginalnym jak sam miales kota w avie. A w tym samym czasie co najmniej 5 jak nie wiecej osob mialo jakiegos kotka (AW,Andy?,Mieze,Miluuutka,Rusalka,Visenna,Zawieja) Po prostu znow wrocila moda na koty i tyleHavok pisze:Chialbym sie dowiedziec co wami kieruje przy wyborze miedzy czyms innym a kotem jako avatar...........![]()
Czyzbyscie wszyscy az tak nei byli oryginalni?

Drievous no myslalby kto jakby Cie nie znal

-
- Początkujący(a)
eee tam, sam sobie zrobilem hie hiesinar pisze: Drievous no myslalby kto jakby Cie nie znalA ta fotka to z rentgena czy jak
Hehe pozdrowienia dla fotografa
Ma facet/babka fach w rekach ze Cie tak wiernie oddal na zdjeciu. Nie ma co teraz to juz nikt nie bedzie mial problemow znalezc Cie w szkole
Tablet wacoma, lustro i jazda

a tak w ogole Sinar jak jestes z zaocznych (bo nie wiem) to musiales mnie widziec nie raz...

-
- Loża WSR
Spokojna glowa Drievous. Jestem z zaocznych i wiem o kogo chodzi
Znamy sie co najmniej od Mikolajek 
Btw po takiej prezentacji jestes zakwalifikowany do 2. edycji konkursu na avatara. Nie wiem kiedy to bedzie pewnie na jesieni ale miejsce masz zagwarantowane. No chyba ze nagle zmienisz image
Havok coraz blizej browarka
Zyrafa i/lub ew. Mieze w Narcyz Klubie. Tak to wyglada na chwile obecna 3 dni przed koncem glosowania

Btw po takiej prezentacji jestes zakwalifikowany do 2. edycji konkursu na avatara. Nie wiem kiedy to bedzie pewnie na jesieni ale miejsce masz zagwarantowane. No chyba ze nagle zmienisz image

Havok coraz blizej browarka

-
- Początkujący(a)
ach no tak, coprawda ja Was ciagle myle, wszyscy maja 5-literowe nickisinar pisze:Spokojna glowa Drievous. Jestem z zaocznych i wiem o kogo chodziZnamy sie co najmniej od Mikolajek

oj, tutaj trwa jakis konkurs...sinar pisze:Btw po takiej prezentacji jestes zakwalifikowany do 2. edycji konkursu na avatara. Nie wiem kiedy to bedzie pewnie na jesieni ale miejsce masz zagwarantowane. No chyba ze nagle zmienisz image
Ja tam za konkursami nie przepadam hehe, ale jesli juz to wystawil bym nowsza fote z innym uczesaniem:

-
- Początkujący(a)
hehe znowu ten talent, po prostu setki nie przespanych nocy...Havok pisze:gratuluje talentu
szczerze to nie jestem od ludkow, glownie pejzaze, sceny i design maszyn, pojazdow itd. Po za tym nie chce tu syfu robic.Havok pisze: Masz ich moze wiecej???
Wlasnie renowuje online folio, najwyzej podrzuce pozniej linka...
Jeden bonusowy, stary dosyc, olowkowy:

-
- Loża WSR