Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

havoki zmienne są i basta
jak to nie?
PS
Uwaga do wszystkich zainteresowanych - na dawnym nicku havok jest miejsce na twoja reklamę.
PS
Uwaga do wszystkich zainteresowanych - na dawnym nicku havok jest miejsce na twoja reklamę.
-
sinar
- Loża WSR

-
Kesonex
- WSR Guru

W imieniu Havoka pisze:
"Wiecie co dzieki za opieke i nadgorliwosc w pomocy zmiany mi nicka ale przez to dzialanie nie moge sie wylogowac na moim kompie i mi zostal permanentnie Havok. Probowalem nawet usunac plik cookie ale dalej mi zostal oze jestem zalogowany jako Havok ale z zerowym profilem nic nei ma. Nie wiem co jest ale mi sie ten fakt nei podoba bo nawet nei mgoe na forum zalogowac sie jako ktos inny..... Mam nadzieje ze do konca dnia wszystko wroci do normy. Bo to nie jest dla mnie normalne ze ktos tak ni z gruchy ni z pietruchy bawi sie moim profilem bez mojej wiedzy. Nawet jesli to byly zupelnie czyste i dobre intencje"
"Prosba o info co mam zrobic gg: 1410296 mail: havok_13@***SPAM***.pl"
Jakby co ja sie przylaczam do powrotu kolegi na forum!!!
Przylaczcie sie wszyssy!!!!!!!
"Wiecie co dzieki za opieke i nadgorliwosc w pomocy zmiany mi nicka ale przez to dzialanie nie moge sie wylogowac na moim kompie i mi zostal permanentnie Havok. Probowalem nawet usunac plik cookie ale dalej mi zostal oze jestem zalogowany jako Havok ale z zerowym profilem nic nei ma. Nie wiem co jest ale mi sie ten fakt nei podoba bo nawet nei mgoe na forum zalogowac sie jako ktos inny..... Mam nadzieje ze do konca dnia wszystko wroci do normy. Bo to nie jest dla mnie normalne ze ktos tak ni z gruchy ni z pietruchy bawi sie moim profilem bez mojej wiedzy. Nawet jesli to byly zupelnie czyste i dobre intencje"
"Prosba o info co mam zrobic gg: 1410296 mail: havok_13@***SPAM***.pl"
Jakby co ja sie przylaczam do powrotu kolegi na forum!!!
Przylaczcie sie wszyssy!!!!!!!
-
Havoc
- Loża WSR

Normalnei wyskoczyc do szkoly teraz z siekiera rabac winnych!!! Co to ma byc
AW nie pomyslales ze jesli ktos w domu jest permanentnie zalogowany to zmiana mu nicka w trakcie powoduje ze nei mozna sie wylogowac juz nei mowiac o dzialaniu pod zmienionym nickiem to wygladalo jakby ktos skasowal mi caly profil ale zostawil nicka Havok i zupelnie nic nie mozna zrobic ani w te ani w ta. Ale jak widze nei dla wszystkich. Nie zycze sobie takiego matania mi przy profilu mowei powaznie. Wierze ze chciales dobrze ale bez mojej wiedzy..... Musialem teraz usunac wszystkie hasla jakie mialem w windozie do wszelkich for i stron gdzie sa wymagane hasla tylko po to zeby sie moc wylogowac nie uwazam zeby to bylo zabawne
Bo tych hasel nigdzien ei skladowalem...
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

nick - prawa autorskie
cóz, chciałem dobrze - choc intencje nie mają znaczenia - w jednym z postów wyraziłeś chęć zmiany nicka i opinie, że nie ma moda, który mógłby to zrobić dla Ciebie - btw gdybyś zachował cierpliwość, mógłbym przywrócic Ci poprzedniego nicka i byłoby po sprawie; tak czy siak upraszam o wybaczenie
PS
uznałem, że ten nick moze być klimatyczny, jesli Ci się nie podoba, mozemy go zmienic do wieczora bez problemu
PS
uznałem, że ten nick moze być klimatyczny, jesli Ci się nie podoba, mozemy go zmienic do wieczora bez problemu