TV?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
mieze
Bywalec
Bywalec

TV?

Post autor: mieze » 02 maja (pn) 2005, 20:08:47

Jakie są wasze ulubione programy TV? Z różnych gatunków;-) I dlaczego akurat te??:-)

Moje np:

Seriale: "Rodzina Zastępcza"--> miła, przyjemna, nie wulgarna, domowa;-) życiowa (Ten Jacuś to jak mój tata;-) kropka w kropke... :twisted: )

Reality Show: yyy... Jeśli "Wyprawę Robinson" pod to zaliczyć to "Wyprawa Robinson";-) Bo egzotyka, ciekawe zadania i formuła eliminacji

Teleturnieje: "Najsłabsze ogniwo"--> Kazia:]

Telenowele: "Zbuntowany Anioł" A jak;-) Oglądałam:-) Bo właściwie mogłam oglądać i raz na tydzień a i tak wiedziałam co i jak. Pozatym fane intrygi...

Programy rozrywkowe(?): "Mamy Cię"-> Fajnie popatrzeć na gwiazdy w niecodziennych sytuacjach;-) + fajny sposób prowadzenia programu;-)

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 03 maja (wt) 2005, 10:14:09

seriale => "Przyjaciele" - the best 8) :lol: i jeszcze "drew carey show" :wink:
Nic więcej nie oglądam. Zwłaszcza telenoweli nie oglądam. Teleturnieje, jakis kiedyś widziałam, ale też już nie oglądam i żadnego nie wyróżniam:]

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 maja (wt) 2005, 10:58:27

Seriale: Zdecydowanie Przyjaciele. Fajnie ze znow powtarzaja. Wczoraj ogladalem i bawi mnie tak samo jak na poczatku. A nawet mozna jakies nowe rzeczy zauwazyc.
Daleko od noszy. Cala prawda o polskiej sluzbie zdrowia

Programy rozrywkowe: Mamy Cie. W tej chwili pewnie najlepszy w swojej klasie. Na drugim biegunie jest Ciao Darwin. To miala byc rozrywka we wloskim czy hiszpanskim stylu. Wyszedl program dla cwiercglowkow. Albo my jeszcze do tego nie "doroslismy" albo producenci.

Telenowel nie ogladam. Jesli do tego zaliczamy tez polskie Klany itp. To zobacze raz na miesiac i wiem o co chodzi. A jak trzeba to sie dopytam co slychac u Rysia ;) :D

Teleturniej i reality w tej chwili dla mnie nie istenieja. Wiem ze TVP robi Miasto marzen. Nie wiem czy sa jeszce jakies ryality. Wiecej juz wiem o niemieckich.

Program informacyjny: Fakty. Wydarzenia jeszcze troche za slabe i godzina jakas nie ta. A do Wiadomosci to mam jakis uraz od czasow Kwiatkowskiego i nie tylko. Te nowe towarzystwo co to prowadzi wypada jakos sztucznie w tych rozmowach "co tam panie dziejku w pogodzie albo sporcie"

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 03 maja (wt) 2005, 21:29:06

OMG a co zrobic jak sie nei oglada tv, bo sie uwaza ze ta cala sieczka to tylko strata czasu? :P

mieze
Bywalec
Bywalec

Post autor: mieze » 04 maja (śr) 2005, 06:59:57

Nie odpisywać.

ODPOWIEDZ