O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Lenka
- Czasami coś napisze

autor: Lenka » 16 maja (pn) 2005, 18:36:13
sinar pisze:
PS.Aby dobrze wybrac Misia czy Misie trzeba by ja/go lepiej poznac. Od dzis do przyszlej niedzieli obok nominacji zachecam rowniez do zglaszania pytan do listy pytan dla wszystkich misiowych kandydatow.[/b]
Może ja pierwsza spróbuje zaproponować kilka pytań.Większość nominowanych Misiów i Misiek to ja po prostu nie znam albo nie kojarzę.
Może każdy z nich opowie coś o sobie,dlaczego wybrał taki nick jaki ma,avaltar itp.To tak na początek.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 16 maja (pn) 2005, 19:14:00
Dzięks Lenka za poświęcenie. Miejsce w konkursie to już mam zaklepane!

Ale nie zdążyło się zagłosować!
Zaspałem biedny misio!
A Happy jestem, bo jestem ostatnio bardzo happy!
To kiedy te głosowania bedą?
Proponuję, żeby wszyscy wchodzili do
Pokoju
Wielkiego
Brata i oddawali swoje głosy!
Ja mogę je pozbierać!

-
Lenka
- Czasami coś napisze

autor: Lenka » 16 maja (pn) 2005, 19:27:12
Jeśli jesteś taki happy,to może byś się trochę podzielił/ła.
Ja już byłam w PWB i głos oddałam

-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 16 maja (pn) 2005, 20:20:00
Mam pytanie do wszystkich Miśków.
Havok, Sinar, Ato, Seize, Kesonex, Andy, Bugs, Homer_Simpson, Yarlan - czy nie uważacie, że tegoroczne nominacje były wyjątkowo celne i udane?
I żeby nikt nie zarzucał, że poprzestaliśmy tylko na tym prostym stwierdzeniu - chętnie je uzasadnię (szczególnie, że jest to stasunkowo łatwe).
Otóż wszystkich nominowanych wyróżnia i łączy ponadprzeciętna inteligencja, umiejetność trafnego i skutecznego ripostowania w dyskusjach, wyjątkowe poczucie humoru połączone z niezwykłą pogodą ducha odbieraną przez innych forumowiczów jako swoista sympatyczność, rozległa wiedza z wielu dziedzin oraz swoista łatwość jej przekazywania, a także umiejętność spontanicznego nawiązywania ciepłych relacji koleżeńskich i przyjacielskich zarówno w rzeczywistości wirtualnej, jak i - kto miał szczeście ich i tam poznać - w rzeczywistości realnej.
Ostatnio zmieniony 16 maja (pn) 2005, 20:43:30 przez
s_wojtkowski, łącznie zmieniany 2 razy.
-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 16 maja (pn) 2005, 20:30:05
I mam pytanie do wszystkich Misiek.
Mieze, Żyrafa, Neema, Visenna_chan, Happy, Lenka, Nicole_a, Pesca, Kasiak, Kitka, Siersciuch - czy to prawda, że na forach internetowych udzielają się i sprawiają sympatyczne wrażenie tylko kobiety samotne lub nie bardzo szczęśliwe w związkach partnerskich? A jak tylko im się poprawi (np. popadną w stan zakochania albo przynajmniej "poznają kogoś interesującego na stałe") to od razu zdecydowanie rzadziej i z mniejszym zaangażowaniem i może nawet tylko z przyzwyczajenia bywają (albo w ogóle nie bywają!) we wcześniej często odwiedzanych miejscach w sieci?
-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

autor: Nicole_a » 16 maja (pn) 2005, 20:39:38
Oj to jest trudne pytanie, ale łątwa odpowiedź

Nie mam pojecia

Stan "zakochania" mnie omija więc nie znikam z forum i trwam tu

-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

autor: Nicole_a » 16 maja (pn) 2005, 20:43:46
Korzystając z okazji, że jestes tu Sławku i zapewne zajrzysz tu jeszcze

a nie chcę topiku zakąłdać dla jednej sprawy, więc wykąłdam ja tu

Ale wstęp
Czemu baner kurde nie chodzi?

Tak sobie klikam i klikam i klikać moge

Tak tylko zwracam uwagę, bys powiedział to dalej i by ktoś to zrobił
wojtkowski: Nie wiem, Nicoletko, u mnie chodzi... Więc chyba nie będę nawet pytał az --- coś "nie tak" musi być na Twoich łączach. Miłego wieczoru!
-
bugs
- Zadomowił(a) się

autor: bugs » 16 maja (pn) 2005, 20:47:25
-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

autor: Nicole_a » 16 maja (pn) 2005, 20:48:36
Epoka lodowcowa serca

-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 16 maja (pn) 2005, 22:20:43
wojtkowski pisze:I mam pytanie do wszystkich Misiek.
Mieze, Żyrafa, Neema, Visenna_chan, Happy, Lenka, Nicole_a, Pesca, Kasiak, Kitka, Siersciuch - czy to prawda, że na forach internetowych udzielają się i sprawiają sympatyczne wrażenie tylko kobiety samotne lub nie bardzo szczęśliwe w związkach partnerskich? A jak tylko im się poprawi (np. popadną w stan zakochania albo przynajmniej "poznają kogoś interesującego na stałe") to od razu zdecydowanie rzadziej i z mniejszym zaangażowaniem i może nawet tylko z przyzwyczajenia bywają (albo w ogóle nie bywają!) we wcześniej często odwiedzanych miejscach w sieci?
od siebie mogę napisać, że chyba tak do końca nie jest. Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwie zakochana. Czasem nawet jak bywam u swojego Piotrusia, to potrafię wejść na stronę WSR i przejrzeć forum. Może się wtedy nie udzielam, ale przynajmniej wiem co się dzieje i gdy wrócę do domu i odpalę u siebie net, to bez problemu mogę się wypowiadzieć w pewnych tematach

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 16 maja (pn) 2005, 22:28:34
wojtkowski pisze:Mam pytanie do wszystkich Miśków.
Havok, Sinar, Ato, Seize, Kesonex, Andy, Bugs, Homer_Simpson, Yarlan - czy nie uważacie, że tegoroczne nominacje były wyjątkowo celne i udane?
I żeby nikt nie zarzucał, że poprzestaliśmy tylko na tym prostym stwierdzeniu - chętnie je uzasadnię (szczególnie, że jest to stasunkowo łatwe).
Otóż wszystkich nominowanych wyróżnia i łączy ponadprzeciętna inteligencja, umiejetność trafnego i skutecznego ripostowania w dyskusjach, wyjątkowe poczucie humoru połączone z niezwykłą pogodą ducha odbieraną przez innych forumowiczów jako swoista sympatyczność, rozległa wiedza z wielu dziedzin oraz swoista łatwość jej przekazywania, a także umiejętność spontanicznego nawiązywania ciepłych relacji koleżeńskich i przyjacielskich zarówno w rzeczywistości wirtualnej, jak i - kto miał szczeście ich i tam poznać - w rzeczywistości realnej.
Masz racje Slawku. Podpisuje sie obydwoma lewymi dlonmi jakie posiadam i moge dorzucic nawet stopy do tego tekstu. Jakos czuje sie jakby w jakiejs rodzince. Wszystkich z forum znam, przynajmniej ja z reala i ze znaczna czescia sie spotykamy w miare czesto i jest fajnie

Wedlug mnei to nie lada wyzwanie znalezc szkole w ktorej mozna spotkac tak niecodzienna grupe ludzi tworzacych tak cudny klimat

Poza tym to chyba najlepsza rekomendacja i reklama szkoly. Ze potrafi jednoczyc ludzi nei tylko podczas zajec ale glownei poza nimi. Ze szkola nei kojarzy sie tylko z nauka i calym tym staffem ale tez wlasnie z nieprzecietna atmosfera jaka Ci ludzie tworza
Dlatego uwazam ze wszyscy nominowani bez wzgledu na to kto wygra moga czuc sie wygranymi. Wszyscy sa tak samo sympatyczni i nei potrzeba zadnych wyborow miski i miska forum zeby sie o tym przekonac.
Pozdrawiam wszystkich nominowanych

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 16 maja (pn) 2005, 22:41:28
Swiete slowa Slawku. Nic dodac nic ujac
Chcialem bardzo podziekowac AZ za podniesienie limitu w ankiecie. Dzieki temu wszystkie osoby nominowane znajda sie w ankietach lacznie z Kasiakiem ktora jedyna byla "pod kreska" na pozycji 21. Oba konkursy wystartuja w terminie.
W sumie AZ tak podniosl limit ze nigdy nie powinno zabraknac opcji. Mozna by nawet polaczyc wybory ale zrobimy to przy nastepnej edycji bo nie ma co po raz n-ty zmieniac zasad.
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

autor: Wielkieoko » 17 maja (wt) 2005, 00:09:07
No to zacznie się walka o miejsce na podium!
Cha cha cha!
Żeby tylko krew się nie polała!
Wszystkim zwyciezcom gratulujemy od razu!
A jaka jest nagroda główna??
I kiedy oficjalne wręczenie nagród??
I czy będą występy w strojach kąpielowych??
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 17 maja (wt) 2005, 02:40:21
Pytanie do wszystkich Miśków.
"czy nie uważacie, że tegoroczne nominacje były wyjątkowo celne i udane?"
No baa w koncu oddawalismy glosy na wlasciwe osoby - spelniajace kwestie o ktorych wspomniales wiec jakzez mogloby byc inaczeej
Pytanie do wszystkich Misiek..
Eee ja tam nie wiem o co chodzi ... zreszta
Tempora mutantur et nos mutamur in illis lub też
Tempus edax rerum 
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 17 maja (wt) 2005, 08:33:21
Mysle ze to kwestia czasu i mozliwosci. W ciagu ostatnich 24h logowalo sie 5 kandydatek czyli rozumiem ze pozostale 6 jest w szczesliwa w swoich zwiazkach

No ale to tylko statystyka jak patrze na indywidualne przypadki czesc potwierdza ta teorie czesc jej zaprzecza. Hehe zeby tylko teraz po takiej tezie Slawka dziewczyny nie baly sie logowac na forum