Chat
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Chat
Co o tym sądzicie? Jest tu parę osób niewyżytych, które czasem chcą pogadać.Też się do nich zaliczam. Odciążyło by to trochę forum. A może forum właśnie zaczyna żyć co o tym myślicie?
No więc jak jest tu jakiś sekretny czatroom czy kanał dla wtajemniczonych czy zaczynamy go organizować od zera
No więc jak jest tu jakiś sekretny czatroom czy kanał dla wtajemniczonych czy zaczynamy go organizować od zera
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
Nie wiem czy wiecei co to IRC
ale wlasnie tam bysmy mogli zalozyc kanal np #WSR
i wtedy na nim sobie rozmawiac. Z tego co wiem czaty na stronach sa troche kiepskie bo starsznie wolno chodza przewaznie te darmowe a watpie zeby komu sie chcialo pisac oprogramowanie specjalnie dla naszego czatu.
programy do mozliwosci kozystania z sieci IRC to miedzy innymi
mIRC(Windows), BitchX(linux), Pirch(Windows)
mIRCa mozna sciagnac ze strony http://irc.stargard.pl/download/mirc601.exe
Jezeli chodzi o informacje odnosnie sieci IRC
zapraszam na www.irc.pl po wiecej informacji
Jezeli znalazloby sie pare osob ktore by chcial w ten sposob porozumiewac sie w czasie rzeczywistym to oczywiscie moge dokladnie wyjasni instalacje programu mirc, bitchx, pirch i objasnic kozystanie z niego
Jest tez jeszcze alternatywa mozna zrobic aplet na stronie w formie czatu ktory laczyl by sie z IRCem wtedy nikt by nie musial kozystac z zadnych dodatkowych programow, ale do tego juz potrzebujemy admin ktory by zainstalowal ten aplet na koncie a nastepnie udostepnil go na stronie

programy do mozliwosci kozystania z sieci IRC to miedzy innymi
mIRC(Windows), BitchX(linux), Pirch(Windows)
mIRCa mozna sciagnac ze strony http://irc.stargard.pl/download/mirc601.exe
Jezeli chodzi o informacje odnosnie sieci IRC
zapraszam na www.irc.pl po wiecej informacji
Jezeli znalazloby sie pare osob ktore by chcial w ten sposob porozumiewac sie w czasie rzeczywistym to oczywiscie moge dokladnie wyjasni instalacje programu mirc, bitchx, pirch i objasnic kozystanie z niego
Jest tez jeszcze alternatywa mozna zrobic aplet na stronie w formie czatu ktory laczyl by sie z IRCem wtedy nikt by nie musial kozystac z zadnych dodatkowych programow, ale do tego juz potrzebujemy admin ktory by zainstalowal ten aplet na koncie a nastepnie udostepnil go na stronie

Ostatnio zmieniony 07 paź (wt) 2003, 02:09:01 przez DiGi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Początkujący(a)
Ten alias darmowy chyba jest
http://poczta.gazeta.pl/poczta/

-
- Zadomowił(a) się
Oj moze i bym zrobil ale zmeczony jestemsinar pisze:Święte słowa mefju. (teraz mefju zrobi grafikę z aureolką)

Tak tak, to on kombinowal ze slowami "...lub chat roomy" , "...i joga".sinar pisze:senq jako moderator jest w grupie trzymającej władzę.
Z dobrze poinformowanych źródeł wiadomo że zostanie wezwany przed komisję zaraz po pani Jakubowskiej
-
- Czasami coś napisze
Przemyślenia nowicjusha
Czat jest dobrym pomysłem, ale ciekawshy jest pomysł z IRC. Chętnie bym pogadał "żywiej" z Wami. Może zróbcie sondę na ten temat.
-
- Czasami coś napisze
Re: painter
Sławny jeshcze nie jestem ale już wkrótcepainter pisze:payot peyot, hmm chyba coś mi to mówi, ale to raczej nie tan sławny peyot bo ten sławny jest przez "j" ??