Czyżby powrót AW...?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- akademiareklamy.edu.pl
etyka wypowiedzi a wzajemne relacje
halo, wiecej wzajemnej zyczliwosci upraszam i wyrozumiałosci, jesli ja napisalem "preferencji wziewnych" nie majac na mysli zadnych dragow - taka tylko figura slowna to byla - to ktos moze napisac "wkladam sobie", "wciskam" itp.
starajmy sie wzajemnie zbyt szybko nie oceniac i nie osadzac w szczegolnosci
jesli i ja zbyt pojechalem to upraszam wybaczenia
PS
tak czy siak, chcialem wiedziec czy szampon, czy cos zamiast?
starajmy sie wzajemnie zbyt szybko nie oceniac i nie osadzac w szczegolnosci
jesli i ja zbyt pojechalem to upraszam wybaczenia
PS
tak czy siak, chcialem wiedziec czy szampon, czy cos zamiast?
-
- Loża WSR
Re: etyka wypowiedzi a wzajemne relacje
... i pamietania ze czasem ludziom cos lezy na duszy i pamietaja ze zgodnie z Art. 54. pkt.1. Konstytucji RP - Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.aw pisze:halo, wiecej wzajemnej zyczliwosci upraszam i wyrozumiałosci ...

-
- Loża WSR
Tez nei kazdych tresci. Za gloszenei publiczne tresci faszystowskich laduje sie w areszcie na 3 miesiace, a jak ktos poczuje sie obrazony to takiego delwikwenta wsadza sie do wiezienia na minimum 6 miesiecy.
Wiec uwazac co piszecie i o czym piszecie o zgrozo
Bo czujne oko Wielkiego Brata (tudziez Szerokiej Siostry) czuwa 

-
- akademiareklamy.edu.pl
szklanka wody zamiast
co fact to superexpress; powstrzymywanie się jest niezwykle szkodliwe dla zdrowia a nie jest to równiez zbyt skuteczna metoda antykoncepcyjna
PS
ale jest taki niezawodny sposób, żeby abstrachowac od wypowiedzi przedmówcy, czytac swój post przed wysłaniem i zastanawiać się co ja bym odpisał gdyby ktoś mi zadał takiego prztyka + ewentualnie dostosować formę do wynkających z owego oglądu przemysleń;
innymi słowy: nie jest rozsądne na "kurna" odpowiadać "kurna kurna" bo w konsekwencji jedyne czego można się spodziewać to "kurna kurna kurna" itd - ale to tylko moje zdanie - nie musi byc regułą - ostatnio ktoś mi powiedział, że nie moze być miło i mądrze zarazem
PS
ale jest taki niezawodny sposób, żeby abstrachowac od wypowiedzi przedmówcy, czytac swój post przed wysłaniem i zastanawiać się co ja bym odpisał gdyby ktoś mi zadał takiego prztyka + ewentualnie dostosować formę do wynkających z owego oglądu przemysleń;
innymi słowy: nie jest rozsądne na "kurna" odpowiadać "kurna kurna" bo w konsekwencji jedyne czego można się spodziewać to "kurna kurna kurna" itd - ale to tylko moje zdanie - nie musi byc regułą - ostatnio ktoś mi powiedział, że nie moze być miło i mądrze zarazem

-
- Loża WSR
Re: szklanka wody zamiast
Ogladanie debaty w sejmie gdzie glos(mownice tez) zabiera NACZELNY mulat III RP. Dowody? Prosze bardzo:aw pisze: ostatnio ktoś mi powiedział, że nie moze być miło i mądrze zarazem
Milo: bo milo sie oglada kupe idiotow ktorzy sa od nas glupsi. Generalnei ludzie wola patrzec sie na idiotow bo wtedy moga sobie (fair) podwyzszyc samoocene

Mądrze: Dzieki takim szopkom wiemy (przynajmniej w teorii) na kogo w nastepnych wyborach nie glosowac (tzn w praktyce sie nei sprawdza bo do zakreslania mamy tych samych idiotow tylko pod szyldem nowych nazw partii tu powinnismy zacytowac dobrze znany slogan "To samo gowno w nowym opakowaniu") To jest madre w pewnym sensie
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Niestety prawda dlatego jest tak a nei inaczej. Wszyscy politycy teraz to zlodzieje i malwersanci. Co dziennie to nowsze afery widza swiatlo dzienne. Nie wiem czy powinni teraz zabraniac mowic zle o politykach czyt. cenzurowac wypowiedzi i texty... W koncu widac ze kazdy zaczyna siedziec z politykow w jakims bagnioe jak nei w tym to w innym
.

-
- Zaczyna działać
-
- Czasami coś napisze
Lech ma pieprzyka,aż mi wstyd za niego(jestem z nimi spokrewniona).visenna-chan pisze:zastanawiam sie co bedzie jak prezydentem zostanie Kaczynski...jak my go odroznimy od premiera
![]()
Nie miał prawa zakazywać tej parady gejów.Dziwię się strasznie,że jako człowiek Prawy i Sprawiedliwy mógł w taki sposób postąpić.Zadecydował za nas i podtwierdził,że Polska to kraj nietolerancyjny!!

-
- Loża WSR