Nominacje - Miś Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Takie pytania rownie czesto sa swoista 'prowokacja' z cyklu 'uwazam ze tak nie jest ale jakis element sprawil ze mam watpliwosci wiec chcialbym by inni mnie upewnili ze powinienem dalej byc pewnym swego' ... czasem maja one charakter ogolny a tak naprawde sa konkretnie skierowane ... oraz [nie obrazajac tutaj nikogo ani niczego nie sugerujac] 'oburzenie' jest czesto efektem takim samym jak 'presja' ktora to odczuwamy w sprawach ktorych sami jestesmy swiadomi co do racji / poprawnosci 

-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
-
- WSR Guru
Burak czy nie i tak wiesz brudzie bym z toba walnal:)
CO do tego neo no coz potentat jest taki ze nei dasz rady...
Ja na szczescie mam stalke od niezaleznego providera...
Place mniej niz w TPsie zero limitow i smiga jak siemasz Victor:)
Mam cale 386 chyba kilo nie pamietam ale w efekcie 50 kilo daje rade ciungnac a to wystarcza w zupelnosci:)
CO do tego neo no coz potentat jest taki ze nei dasz rady...
Ja na szczescie mam stalke od niezaleznego providera...
Place mniej niz w TPsie zero limitow i smiga jak siemasz Victor:)
Mam cale 386 chyba kilo nie pamietam ale w efekcie 50 kilo daje rade ciungnac a to wystarcza w zupelnosci:)
-
- Ekspert
Hehe … ja się nie przyznaje do tego, że jestem nieszczęśliwa. W końcu połowę czasu spędzam w necie czy to szkoła, praca czy dla rozrywki), a ogólnie nie należę do smutasów i przybitych życiem ludzi. Zgodziłam się jednak ze Sławkiem dlatego, że wiele osób naskoczyło na niego. To, że „wszystkie” bierzemy czynny udział np. w życiu strony WSR mogłoby sprawiać wrażenie, że nie mamy niczego innego do roboty – czyli totalny dół :/. Rozumiem Sławka, ze był ciekawy w takim razie dlaczego siedzimy tyle czasu na necie … dowiedział się i jest git :].
PS. Cos się dzisiaj kiepsko czuje … gardło zaczęło mnie boleć, a w pociągu prawie zemdlałam … blada zalana potem i z karuzela we łbie … dobrze, ze jedne miły chłopak ustąpił mi miejsca, bo bym poleciała. Teraz to tez głowa mnie boli i jest super
Kto by się tam zdrowiem przejmował, gdy w koło tyle wspaniałości … i mój Piotruś 
PS. Cos się dzisiaj kiepsko czuje … gardło zaczęło mnie boleć, a w pociągu prawie zemdlałam … blada zalana potem i z karuzela we łbie … dobrze, ze jedne miły chłopak ustąpił mi miejsca, bo bym poleciała. Teraz to tez głowa mnie boli i jest super