Co sadzicie o integracji w ramach imprezki w klubie Shado??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Rainbow Six
Mysle ze trzeba przeprowadzic rekonesans przez desant;]
-
- WSR Guru
No ba....
Wiesz jakos nie iwem jak mozna chodzic na impry bedac w pracy??mefju pisze:tak myslisz? a moze tak duzo osob sie nie wpisuje bo wlasnie baluje? a nie siedzi caly dzien z slepiami wbitymi w monitor
No chyba ze wlasnie taka masz prace...

Ale ja poprostu w robocie czasami zasypiam wiec co moge robic innego wiec staram sie zabrac glos w sprawie..... ale pewnie masz nadal zle ustawiona Strefe czasowa i wyswietlaja ci sie nocne godziny:PPP
Ale to tylko przypuszczenie:]
Cya;]
-
- WSR Guru
:(
A ktos podrzuci mnei do Piaseczna bo to daleko jak bede wracal??
Autopilot ma kurs tylko do wilanowskiej potem zapomina trase, zostawia to nocnemu, ktory jest ograniczony w strefie miejskiej a piaseczno raczej nalezy do metropolii...;D
Autopilot ma kurs tylko do wilanowskiej potem zapomina trase, zostawia to nocnemu, ktory jest ograniczony w strefie miejskiej a piaseczno raczej nalezy do metropolii...;D
-
- Zaczyna działać
-
- WSR Guru
Chyba raczej nie bałdzo bo z tego co slyszalem to powiedzieli ze beda imienne zaproszenia ale jakby co to chyba "aw" bedzie wiedzial najlepiej.Miluuutka pisze:Czyli balujemy koleżanki i koledzyFajnie
A mam pytanko... to będzie impreza zamknięta czy mogę zabrać moją druga połóweczkę?
A co do osób chętnych... to pamiętajcie,że nie każdy ma dostęp do netu i tej stronki, trzeba to ogłosić w szkole
![]()