Ogłoszenie drobne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
wolnośc przekonań sprawdź w encyklopedii
czy to tylko wrazenie havoczysko, czy ty sie zwyczajnie nieuprzejmie odnosisz do wszystkich osób które nie trzymają twojej strony, względnie mają odmienne zdanie
jesli chcesz, to sam sobie mozesz zwiewać i to tam gdzie pieprz rośnie, a co do tego kim jestem, to tak się składa, że to moja prywatna sprawa i nie decyduje o niczym, tylko wyrazam własne zdanie - czego chłopczyku ni emożesz mi zabronic
a twoje gadki pod adresem innych osób w stylu: "**** off z tym pomyslem" lub "nei bede sie znizal do poziomu" świadcza o braku szacunku i wychowania
jesli jestes tak zakompleksiony, że nie umiesz spokojnie przyjmować żartów na temat swojego nicka, które mam wrażenie, są raczej lub były, przejawem sympatii do ciebie, to chyba wskazana będzie wizyta w lokalnej PZP (poradnia zdrowia psychicznego)
jak sądzisz wiaterku?
jesli chcesz, to sam sobie mozesz zwiewać i to tam gdzie pieprz rośnie, a co do tego kim jestem, to tak się składa, że to moja prywatna sprawa i nie decyduje o niczym, tylko wyrazam własne zdanie - czego chłopczyku ni emożesz mi zabronic
a twoje gadki pod adresem innych osób w stylu: "**** off z tym pomyslem" lub "nei bede sie znizal do poziomu" świadcza o braku szacunku i wychowania
jesli jestes tak zakompleksiony, że nie umiesz spokojnie przyjmować żartów na temat swojego nicka, które mam wrażenie, są raczej lub były, przejawem sympatii do ciebie, to chyba wskazana będzie wizyta w lokalnej PZP (poradnia zdrowia psychicznego)
jak sądzisz wiaterku?
-
- Loża WSR
Masz 100% racje to tylko wrazenie. A odczucia jak zapewne wiesz bywaja mylne... A co do "chłopczyka" to polecam taki text wszystkim swoim znajomym. Sadze ze sie uciesza slyszac ze mowisz o szacunku sama go nei okazujac. Nie mam kompleksow dot. mojego nicka czyt. Havoc (9 lat go nosze i traktuję go jak drugie imie). Nico osobistego ale nazywajac ludzi "wiaterkiem" mozesz spokojnie udac sie na ul. Sobieskiego, jak sie tam udasz to ja wybiore sie do IP.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

-
- WSR Guru
Runda pierwsza zakonczona:)
A pobijta sie a potem dajcie se po pysku i z czaszki:P
Ludzie chyba nie tedy droga a wydaje mi sie ze jesli ktos sie nei zgadza z opinia na jego temat to ma chyba prawo do wyrazania takiego zdania czyz nie??
Moze troszke delikatniej ale wiadomo nie musi nam sie wszystkim podobac to samo bo swiat bylby nudny....
A pobijta sie a potem dajcie se po pysku i z czaszki:P
Ludzie chyba nie tedy droga a wydaje mi sie ze jesli ktos sie nei zgadza z opinia na jego temat to ma chyba prawo do wyrazania takiego zdania czyz nie??
Moze troszke delikatniej ale wiadomo nie musi nam sie wszystkim podobac to samo bo swiat bylby nudny....

-
- WSR Guru
Ja chcialem tylko was jakos pogodzic ale widze ze nie ma to sensu bynnajmniej szanuje twojego Havoca a kedziorek to tylko zart ja zartobilwie nazywany jestem od poprzedniego zycia:
Malin, Maliniak, Maliniaczek i tak na mnie wolaja.
Keson Kesonex to takie bardzij oficjalne od liceum....
Vasquez to juz druga inna historia moze po trosze pokuta albo modlitwa o lepsze dobro jutro.....
Malin, Maliniak, Maliniaczek i tak na mnie wolaja.
Keson Kesonex to takie bardzij oficjalne od liceum....
Vasquez to juz druga inna historia moze po trosze pokuta albo modlitwa o lepsze dobro jutro.....

-
- Czasami coś napisze
chill-out. Ktoś zażartował z kędziorkiem a wy tak sobie do gardła skaczecie. Make love not war i wybaczcie to sobie. Przecież zaczeło sie od żartu (no takiego średniego) Co do szacunku to jako arbiter stwirdzam że zawieja sie troche gorzej zachowała. O poczuciu godności pamiętała, ale tylko o swoim. Wykażcie troche empatii nawzajem i podajcie sobie ręce (a sie ze mnie dalejlama zrobił)
-
- Nowy(a)
netykieta wazna rzecz
tym razem havoc mam pewnośc, że spotkało cie z mojej strony takie traktowanie na jakie zwyczajnie sobie zasłużyłeś; nie spodziewaj sie, że będziesz mi robił chamskie przytyki a ja będe grzecznie pochylała głowę, bo pan i władca się odezwał - nadal uważam, ze jesteś rozkapryszonym i niedorosłym chłopcem, który ma problem ze znalezieniem dystansu do samego siebie - i nie porównujmy moich okresleń do twoich anglojęzycznych tekstów s....dalać - bo chyba to są dwie różne szkoły
-
- Loża WSR
Re: netykieta wazna rzecz
zawieja : Ja powiem moze od siebie w ten sposob - jak na moj gust to sama prowokujesz obecnie doswiadczanie takiego a nie innego do ciebie podejscia. "Pan i władca", "rozkapryszonym i niedorosłym chłopcem" - nie wiem co chesz tym osiagnac ale mam wrazenie ze na pewno nie to o czym wspominasz. Zreszta chyba slowa pisane o 'poziomie' itd nie byle personalnie skierowane do ciebie wiec mam wrazenie ze chyba bardziej uzasadniona reakcja jaka ty prezentujesz przynalezna jest osobie do ktorej to bylo na swoj sposob pisane - a skoro osoba byc moze przyjela to jak swoisty zart byc moze i ciety ale nie podnosi larum wzgedem takiego to nie wiem czemu ty to robisz. Troche luzu i spokojnego spojrzenia na cudze teksty zycze. Jak wszystko bedziemy traktowac personalnie i konfliktowo to to raczej do niczego nie bedzie prowadzic - poza prywatnymi wojnami i wylewaniu zalu, pretensji do kogos - w takich wypadkach chyba lepiej umowic sie gdzie na spacer lub kawe i prosto w oczy wywalic komus na spokojnie co sie mysli i czuje zamiast robic to na oczach byc moze totalne nie zainteresowanej publicznosci.
-
- Loża WSR
Re: netykieta wazna rzecz
Hmm widze ze probujesz zaistniec na forum. W zyciu tez tak robisz, wtracasz sie w nie swoje sprawy i dzieki temu zyskujesz nalezyty "szacunek"? Odpowiedzi nei oczekujezawieja pisze:tym razem havoc mam pewnośc, że spotkało cie z mojej strony takie traktowanie na jakie zwyczajnie sobie zasłużyłeś; nie spodziewaj sie, że będziesz mi robił chamskie przytyki a ja będe grzecznie pochylała głowę, bo pan i władca się odezwał - nadal uważam, ze jesteś rozkapryszonym i niedorosłym chłopcem, który ma problem ze znalezieniem dystansu do samego siebie - i nie porównujmy moich okresleń do twoich anglojęzycznych tekstów s....dalać - bo chyba to są dwie różne szkoły

Dystans do siebie mam ogromny. Ty wyrazasz swoje zdanie na forum chcac pozostac anonimowa to twoja sprawa. ja mam swoje poglady i nie boje sie ich i nie ukrywam i mam take samo prawo je wyrazac jak i ty. Kazdy tu mnei zna z reala (pewnei oprocz Ciebie) nawet Mieze i ona nawet w 1/10 nie zareagowala tak jak Ty. Swoja droga to dalej mnei zastanawia

Ale skoro nalegasz to niech Ci bedzie ukorze sie przed Toba bo widze ze lubisz czerpac satysfakcje z takich rzeczy:
A teraz co mysle na temat systemu wartosciowania:oczywiscie jestem niedorosłym chłopcem jak kazdy mezczyzna choc nie kazdy potrafi sie do tego przyznac, kaprysny a i owszem jestem nonkonformsta i nie widze potrzeby godzenia sie na rzeczy ktore mnie nie bawia czy tez sa mi sprzeczne
Few words about masochizmSystem wartosciowania jest pomocny - w koncu na przyjazn i szacunek trzeba sobie zasluzyc a nie wywalczyc obrazliwymi tekstami majacymi z checi tylko obrazic kogos a nie byc sarkastycznym zartem. Skoro wszystkich traktowal bym tak samo milo i cieplo to co zostalo by specjalnego dla przyjaciol i bliskich...
PozdrawiamMasochizm rowniez jest nie zdrowy i powoduje kompleksy i arogancje a po co sobie zaklocac zycie ktore nie specjalnie uwazam ze trzeba sobie dekorowac jakimis kamieniami tylko po to by pozniej narzekac ze ktos je tu poukladal ....

-
- Wyrocznia WSR