Wspólne foto

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

Wspólne foto

Post autor: sinar » 24 maja (wt) 2005, 15:58:51

Mam takie pytanie-propozycje dla 2 roku a moze nie tylko. Zanim wyfruniemy na dobre ze szkoly moze warto zrobic sobie pamiatkowa fotke :) W gromadzie albo specjalizacjami. Tak zeby zostalo nam ciut wiecej niz tylko wspomienia :) Bo coz jest wiecej niz prawdopodobne ze w takim skladzie sie juz nie(predko) spotkamy :) No tylko trzeba jakis dobry termin wybrac zeby w miare wszystkim podpasowal (hehe moze warsztaty?) Warto by tez uzgodnic szczegoly z naszymi szkolnymi specami od fotografii bo oni sie lepiej znaja na sprzecie, swietle, czasie miejscu itd :)

Hmm wiem ze tu jest duuuuzio ludzi z 2. roku na forum ;) to powiedzcie mi co o tym myslicie.

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 24 maja (wt) 2005, 17:09:55

Mysle ze tak ale w tej chwili biorac pod uwage sesje i caly ten bajzel w pracy i po pracy bedzie faktycznie ciezko kogokolwiek namowic o tej samej godzinie....

Ale opcja fajna chyba wczesniej czegos takiego nikt nie wymyslil...

Do prozopozycji dorzucil bym ulubionych wykladowcow:)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 24 maja (wt) 2005, 17:17:34

A którzy wykładowcy są ulubieni?? :D
Może jakieś konkretne propozycje??
Kogo poeta miał na myśli.....? :D

Nie no chyba jakiś termin dogracie??
Fajnie by było mieć po Was pamiątkę!

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 24 maja (wt) 2005, 18:58:38

No wykladowcy wlasnie byli ujeci pod pojeciem "a moze nie tylko" :D Pierwszy rok co prawda nie wyfruwa ale moze tez by chcial sie zalapac. Hehe nie wspominajac juz o sekretariacie czy dyrekcji.

A przeciez jak jakis absolwent dajmy na to sie zablaka i zupelnie przypadkiem przyjdzie to tez go pominac nie mozna. Mysle ze Gwiazda i Seize zgodziliby sie z tym twierdzeniem :) Kurcze tylko jak bysmy chcieli wszystkich utrwalic na 1 zdjeciu to trzeba by to ze szklem powiekszajacym ogladac. Wiec moze grupy tematyczne ;) A moze jednak sie uda :D Grunt to dobra organizacja bo fachowcow od zdjec nei powinno zabraknac.

Co do ulubionych wykladowcow to wyjdzie w praniu. W planach za jakis czas jest ankieta ale o tym musialbym jeszcze porozmawiac z Andym jak to widzi. A co do tych ulubionych na zdjeciu niech bedzie ich po prostu jak najwiecej. Kazdy ma pewnie innych faworytow wiec jak bedzie ich sporo to i ulubieni sie znajda

Widze szanse na wspolne zdjecie przy okazji warsztatow. Zaoczni np. w pierwszy weekend zeby sie nie stresowac jeszcze jakims testem. A dzienni to nawet nie wiem kiedy maja warsztaty i czy wszystkie specjalizacje czy jest staly podzial

Trzeba to wczesniej uzgodnic zeby wsiscy psysli na galowo ufryzowani i z make upem oczywiscie ;) co by nikt sie nie uchylal i nie uciekal :lol:

ODPOWIEDZ