O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 24 maja (wt) 2005, 15:58:51
Mam takie pytanie-propozycje dla 2 roku a moze nie tylko. Zanim wyfruniemy na dobre ze szkoly moze warto zrobic sobie pamiatkowa fotke

W gromadzie albo specjalizacjami. Tak zeby zostalo nam ciut wiecej niz tylko wspomienia

Bo coz jest wiecej niz prawdopodobne ze w takim skladzie sie juz nie(predko) spotkamy

No tylko trzeba jakis dobry termin wybrac zeby w miare wszystkim podpasowal (hehe moze warsztaty?) Warto by tez uzgodnic szczegoly z naszymi szkolnymi specami od fotografii bo oni sie lepiej znaja na sprzecie, swietle, czasie miejscu itd
Hmm wiem ze tu jest duuuuzio ludzi z 2. roku na forum

to powiedzcie mi co o tym myslicie.
-
Kesonex
- WSR Guru

autor: Kesonex » 24 maja (wt) 2005, 17:09:55
Mysle ze tak ale w tej chwili biorac pod uwage sesje i caly ten bajzel w pracy i po pracy bedzie faktycznie ciezko kogokolwiek namowic o tej samej godzinie....
Ale opcja fajna chyba wczesniej czegos takiego nikt nie wymyslil...
Do prozopozycji dorzucil bym ulubionych wykladowcow:)
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 24 maja (wt) 2005, 17:17:34
A którzy wykładowcy są ulubieni??
Może jakieś konkretne propozycje??
Kogo poeta miał na myśli.....?
Nie no chyba jakiś termin dogracie??
Fajnie by było mieć po Was pamiątkę!
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 24 maja (wt) 2005, 18:58:38
No wykladowcy wlasnie byli ujeci pod pojeciem "a moze nie tylko"

Pierwszy rok co prawda nie wyfruwa ale moze tez by chcial sie zalapac. Hehe nie wspominajac juz o sekretariacie czy dyrekcji.
A przeciez jak jakis absolwent dajmy na to sie zablaka i zupelnie przypadkiem przyjdzie to tez go pominac nie mozna. Mysle ze Gwiazda i Seize zgodziliby sie z tym twierdzeniem

Kurcze tylko jak bysmy chcieli wszystkich utrwalic na 1 zdjeciu to trzeba by to ze szklem powiekszajacym ogladac. Wiec moze grupy tematyczne

A moze jednak sie uda

Grunt to dobra organizacja bo fachowcow od zdjec nei powinno zabraknac.
Co do ulubionych wykladowcow to wyjdzie w praniu. W planach za jakis czas jest ankieta ale o tym musialbym jeszcze porozmawiac z Andym jak to widzi. A co do tych ulubionych na zdjeciu niech bedzie ich po prostu jak najwiecej. Kazdy ma pewnie innych faworytow wiec jak bedzie ich sporo to i ulubieni sie znajda
Widze szanse na wspolne zdjecie przy okazji warsztatow. Zaoczni np. w pierwszy weekend zeby sie nie stresowac jeszcze jakims testem. A dzienni to nawet nie wiem kiedy maja warsztaty i czy wszystkie specjalizacje czy jest staly podzial
Trzeba to wczesniej uzgodnic zeby wsiscy psysli na galowo ufryzowani i z make upem oczywiscie

co by nikt sie nie uchylal i nie uciekal