Ogłoszenie drobne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
huzia na józia
widzę, że mamy tu typowe socjologiczne zjawisko, że zadomowione towarzystwo na forum broni swojaka i na hurra wskakuje na każdego, kto ma inne zdanie - nie chce mi sie wskazywać dokaładnych cytatów ale demagogią tu zalatuje az nos skręca - zrzucacie jednym to co sami czynicie hehe - niezla jatka - widzialem juz kiedys cos takiego na dawnym forum - sory raczej czacie - areny - już nie istniejącym
PS
moim zdaniem brak w tym sporze obiektywizmu, ale cóż ja mogę wiedzieć
PS
moim zdaniem brak w tym sporze obiektywizmu, ale cóż ja mogę wiedzieć
-
- akademiareklamy.edu.pl
humor w reklamie, kontekst, czytanie znaczeń
mysle, zatem ze po temacie
przekształćmy go w jakis offtopic interesujący i zapomnijmy urazów - jedno jest pewne z humorem w reklamie, jak w życiu - nigdy nie masz pewności, że to co śmieszy ciebie, śemieszy też twojego odbiorcę, że o kontekstach nie wspomnę - czasem ktoś chce ci okazać zainteresowanie a ty uwazasz, że się ciebie czepia - to odwieczna walka płci np. - chłopak ciągnie dziewczyne za warkocz juz w podstawówce, a im dalej, tym zawiłości bardziej wyrafinowane i zgubne przeświadczenie, że ta druga strona wie, co chcieliśmy przez to wyrazić
PS
staram się raczej nie rządzić - chciałem tylko swoją opinię tak przemycić

PS
staram się raczej nie rządzić - chciałem tylko swoją opinię tak przemycić

-
- Zaczyna działać
Aw ma tu absolutna racje
Ja osobiscie bardzo nie lubie przezwisk(nie mowie tu o nickach) mam z nimi przykre doswiadczenia( 80% ludzi ktorych znam nawet nie pamieta jak mam na imie i wogole ich to nie obchodzi, wystarczy im przezwisko, ktore mi wymyslili i nie jest to moj nick
lecz ich wlasny wymysl, ktory absolutnie mi sie nie podoba, ale czy kogos to obchodzi...
).
dlatego rozumiem reakcje Havoca. co nie oznacza, ze zgadzam sie z niektorymi umieszczonymi tu postami i jego i innych czlonkow dyskusji np. zawieji
Ale to wszystko tylko moja prywatna opinia i nikt nie musi sie z nia zgadzac

Ja osobiscie bardzo nie lubie przezwisk(nie mowie tu o nickach) mam z nimi przykre doswiadczenia( 80% ludzi ktorych znam nawet nie pamieta jak mam na imie i wogole ich to nie obchodzi, wystarczy im przezwisko, ktore mi wymyslili i nie jest to moj nick

dlatego rozumiem reakcje Havoca. co nie oznacza, ze zgadzam sie z niektorymi umieszczonymi tu postami i jego i innych czlonkow dyskusji np. zawieji

Ale to wszystko tylko moja prywatna opinia i nikt nie musi sie z nia zgadzac