Specjalizacja TV & Film. Warsztaty Producenckie

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
andy
Ekspert
Ekspert

Specjalizacja TV & Film. Warsztaty Producenckie

Post autor: andy » 14 cze (wt) 2005, 16:05:18

Sesja egzaminacyjna z warsztatów producenckich dla specjalizacji TV & Film dobiegła końca. Dla grup dziennych i zaocznych II roku.

Jestem mile zaskoczony wysokim poziomem prac semestralnych: scenariuszy, opowiadań, kosztorysów, wiedzy o sztuce filmowej i samodzielnością myślenia.

Większość scenariuszy znajdzie się w skrypcie do warsztatów scenariuszowych, który powinienem przygotować (ze wsparciem naszych Słuchaczy) prawdopodobnie jeszcze w lipcu.

Spodziewam się, że prace dyplomowe będą na równie wysokim poziomie. Jedna, która już kilka tygodni temu do mnie dotarła jest w równym stopniu bardzo kreatywna / pomysłowa, ale także bardzo rzetelnie opracowana w tzw. części teoretycznej. Kilka pozostałych, tych najbardziej zaawansowanych także rokuje nadzieje na "Really Good Stuff" :-D

Dzięki, bowiem sporo się sam nauczyłem.

Przypominam także, że z inicjatywy Artura zainteresowani mogą przynosić pomysły do realizacji w wakacje, zaś ja dołożę wszelkich starań, abyśmy zdołali wyprodukować jakoweś krótkie metraże, reportaże itp.

ODPOWIEDZ