Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Tia no o rurze juz byla mowa. Ale jesli juz przy tym jestesmy Happy potrzebne jest naprawde jakies szkolenie taktyczne dla straznikow. Bo rozumiem ze wydzial wewnetrzny wszystko kontroluje tyle ze... nie wiem czy nie wazniejsze od wewnetrznej kontroli jest trwanie chocby 1 (slownie jednego) straznika na posterunku. We wtorek przetestowalismy z Neema czujnosc i czulosc (to chyba juz raczej Zona) GPSM.seize pisze:Hyhy No wiesz z jednej strony to prosze mi tu nie narzekac ja tam potem zostalem sam jako straznik to i upilnowac bylo trudniej - zwlaszcza ze najbardziej to trzeba bylo pilnowac samego siebieHyhy ja nie wiem ale to chyba w tej kielbasce cos bylo
No masz tak sie zajalem opisaniem stanowiska z punktu widzenia straznika ze az zapomnialem wspomniec o tym fakcie. Powiem krotko - i jak sadze Sinar mnie zrozumiesz i nie obrazisz sie - ze licze na to ze urode bedzie miala po Mamusi ... i ze wogole bedzie do Niej podobnasinar pisze:Takze mysle ze Seize nie musi sie juz obawiac o to kiedy pojawi sie Paris.