Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

Hehe
gdzie by nie była, fajnie, że będzie. Nawet ja się pojawię
mimo, ze "męża" narazie nie ma, a ja bez Niego się nie włuczę
No nic... Ja mam takie pytanko... chciałabym by te dyplomy ukończenia szkoły itd. nie były wydawane tak poprostu w sekretariacie. Czy będzie jakaś impreza (może połączona z otrzęsinami) gdzie bedzie uroczyste rozdanie i wogóle bedzie taka fajna atmosferka? Bo w sumie miło by było jakoś uroczyscie to zakończyć... 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Havoc
- Loża WSR

Re: Precz z obrzydliwą komercją, kurza twarz
Nareszcie wypowiedz ktora zasluguje na owacje na stojacowojtkowski pisze:Starlight to komercyjna dziura. Potrzeba nam teraz czegoś undergroundowego. Niech również alternatywni (a nie tylko discomani) maja coś z WSR.
Brawo nareszcie moze tym razem impreza nie bedzie stricte podpasowana pod "dyskotekowa" publike
-
petero
- Początkujący(a)

Bynajmniej ja także nie jestem stricte "dyskotekową" publiką.Havoc pisze: Brawo nareszcie moze tym razem impreza nie bedzie stricte podpasowana pod "dyskotekowa" publikeBrawo
-
kinia
- Zaczyna działać

Havoc pisze:Nareszcie wypowiedz ktora zasluguje na owacje na stojacowojtkowski pisze:Starlight to komercyjna dziura. Potrzeba nam teraz czegoś undergroundowego. Niech również alternatywni (a nie tylko discomani) maja coś z WSR.![]()
![]()
![]()
![]()
Brawo nareszcie moze tym razem impreza nie bedzie stricte podpasowana pod "dyskotekowa" publikeBrawo
yyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Sławi jesteś moim IDOLEM!!!!!!!!!!!!!
-
zyrafa
- Ekspert

oj tak... byle nie heavy i deth metal w nadmiarze. Ostatnio bawiłam się ( hehe, jeżeli można to tak nazwać) przy takiej muzyce - tylko i wyłącznie taka leciała, toważystwo długowłose z dwóch metalowych polskich kapel (miał Vader i Meypoll dojechać jeszcze, ale nie wyszło)... myślałam, że normalnie "rzygne" gdzieś... niech na tej tak nie będzie...
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Uwaga!
Za chwilę wyruszam ze Sławkiem na wizję lokalną naszej sobotniej imprezowni!!
Trzymajcie kciuki, żeby okazał się fajny!!
Dowiem się też może o rzeczy dość istotne typu: cena browarku (oczywiście bezalkoholowego
), ilość toalet damskich, żebyśmy za dużo czasu nie traciły w kolejkach i inne takie!!
Jak macie jakieś propozycje o co jeszcze mam się zapytać to piszcie szybciutko!!
A zobaczę jeszcze komunikację nocną!
Szpiedzy ruszają do akcji!!
Za chwilę wyruszam ze Sławkiem na wizję lokalną naszej sobotniej imprezowni!!
Trzymajcie kciuki, żeby okazał się fajny!!
Dowiem się też może o rzeczy dość istotne typu: cena browarku (oczywiście bezalkoholowego
Jak macie jakieś propozycje o co jeszcze mam się zapytać to piszcie szybciutko!!
A zobaczę jeszcze komunikację nocną!
Szpiedzy ruszają do akcji!!
-
Havoc
- Loża WSR

taaa looknijcie prosze tam http://www.newdeep.pl/
Noo i moze dla uzupelnienia tuuu
http://www.clubbing.pl/Images/club_dojazd/570.jpg
Noo i moze dla uzupelnienia tuuu
http://www.clubbing.pl/Images/club_dojazd/570.jpg