Impreza, impreza i po imprezie.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
ale co by nie mowic papierosy sa rowniez inspiracja. to wlasnie dzieki tej uzywce powstaly jedne z mioch ulubionych filmow " brooklyn boogie", "dym", "kawa i papierosy". to akurat fajne ze dzieki temu nalogowi stworzono "wartosciowe" i kultowe juz filmy opowiadajace przeciez nie tylko o paleniu (choc czesto przy papierosie, ktory niejednokrotnie okazywal sie tylko i wylacznie pretekstem do tych rozmow) ale rowniez o istotnych i waznych sprawach dotyczacych kazdego z nas, jak i mniej istotnych troche absurdalnych, smiesznych i dziwacznych dzieki czemu udalo sie stworzyc specyficzny klimat tych obrazow i zyskac sympatie i uznanie widzow przeciez nie tylko tych palacych. 

-
- Ekspert
Tu być może masz rację, ale ja patrząc na reformy u nas w kraju jakoś nie bardzo wierzę, że coś takiego mogłoby zostać zaakceptowane, ale ja z natury pesymistką jestem więc nie będę się spieraćHavoc pisze:Ej no Pesca no. skoro uparci Irlandczycy jakos pogodzili sie z tym nowym prawem to czemu na Boga uwazasz ze to by sie nei przyjelo u nas. Wiadomo ze na poczatku byloby ciezko znalezc klub ktoryby nie przymykal oko ale to nie jest proces wrzucasz przepis pyk i juz wszyscy wszystko legalnie. nawet jesli ten proces "adaptacji" zajalby z 3-4 lata to i tak uwazam ze warto, bo za kilka lat mozna by bylo sie przejsc do klubu i sie nie meczyc, a i tak trend na szczescie idzie w ta strone ze palenie wychodzi z mody i dobrze, to tez bedzie dobry argument przeciwko moze juz nei rzucaniu palenia, ale nei wciaganiu sie juz takich ilosci nowych palaczy.

-
- Ekspert
Tak, nawet wiem kto go napisałHavoc pisze:Doh!
PS. Pesca ach co ja bede mowilPoprostu przeczytaj ten krótki fajny artykulik z 10 razy no http://www.szkolareklamy.pl/article969.html
Znajomy nick nawet tam widnieje

-
- Ekspert
To ty tak sądzisz, jak już ktoś kiedyś powiedział forum jest po to aby dyskutować, ja mam takie zdanie ty inne ale nikt nikogo nie neguje, ważne jest to żeby rozmawiaćzyrafa pisze: czyli się dziecinnie tłmacze i irytuję was swoimi wypowiedziami?

skoro tak uważasz... powiem tylko tyle - szkodazyrafa pisze:W takim razie przestaje się udzielać w tym temacie, bo po co...
Myślę, że nie jesteś jedyną osobą, która ma/miała do czynienia z narkomanami. Nie ty jedna straciłaś/stracisz z tego powodu znajomych czy przyjaciół. Nie chciałabym rozciągać tej kwestii dalej bo to nie czas i miejsce na to, a ponadto nie chcę się z nikim licytować. Wierz mi wiem jak ciężko zaciągnąć narkomana na detoks, a pojęcia kreska, kropla czy złoty strzał obce mi nie są.zyrafa pisze:z narkomanami to przkoloryzowałam specjalnie. Co Ty myślisz pesca?
jeżeli cie urazilam - przepraszam, nie miałam takiego zamiaru wyraziłam tylko swoją opinię.zyrafa pisze:Ja nie napisałam też, że fajnie jak mi łapy cuchna nikotyną... napisałam wyrażnie- lubię palić- nie śmierdzieć dymem z fajek, a to róznica.
-
- akademiareklamy.edu.pl
pax vobiscum reklamowe gadziny
rany ależ wsadziłem kij w mrowisko
a ja tylko chciałem nieśmiało wspomnieć, ze mi łachmany zalatywały smrodkiem;
myślałem, że raczej pogadamy o formach wygibań parkietowych i prostych instrukcjach, jak tańczyć w takt czegoś, co do tańca nie zostało wymyślone

myślałem, że raczej pogadamy o formach wygibań parkietowych i prostych instrukcjach, jak tańczyć w takt czegoś, co do tańca nie zostało wymyślone

-
- Loża WSR
Niech mnei ktos oswieci jak tanczy sie przy Grind-minimalistic-techno-łomocie
Bo to co puscila ta Dj-ka wedlug mnei bylo taka rzeznia tyle ze elektroniczna (stad ten grind). Mamy tu jakichs specow od danceflooru?
PS. to tak zeby juz z fajkow zejsc i zapalic fajke pokoju hehehy yyy mialo byc zakopac topor wojenny

PS. to tak zeby juz z fajkow zejsc i zapalic fajke pokoju hehehy yyy mialo byc zakopac topor wojenny

-
- Zawsze coś napisze
ja tylko napisalem co sadze o takich porownaniach a nie o calym sposobie Twojej dyskusji. i nie chce abys przestawala sie udzielac w temacie, poniewaz jestes jedna z tych osob ktore maja cos do powiedzenia. co nie oznacza ze zawsze bede zgadzal sie z Twoim zdaniem. w koncu po to jest dyskusja.czyli się dziecinnie tłmacze i irytuję was swoimi wypowiedziami
Jesli chodzi o zakaz palenia na imprezowniach to wydaje mi sie ze doprowadzilby do tego ze poczatkowo palacze spedzali by polowe czasu na fajku przed klubem

po powrocie do domu mialem nieco zdarte gardlo przez probe przekrzyczenia muzykiale najgorsze jest to, ze nie dalo sie przy niej zamienic slowa ze znajomym

-
- akademiareklamy.edu.pl
metody podrywania pieknych i mądrych chłopców - szkoła życia
rozmawiamy naturalnie o opatentowanych przez wielgachne gałsko metodach na uwodzenie gładkolicych dresików, ogarnietych szałem tańca-dotykańca;
może nam podrzucisz klka uniwersalnych recept - przydałyby się nam, bo my tu wszyscy amatorska drużyna i zdanie ekspertki pokrzepiłoby nasze marne członki
PS
oto zaobserwowane przeze mnie:
1. gibkość talii połączona z charakterystycznymi dla "hula-biodro moje cudnie" owalnymi ruchami
2. gest odgarniania dłonią włosów do tyłu połaczony z wygięciem łabędziej szyi i czasem uzupełniony perlistym rechotem, pozbawionym znamion inteligencji
3. wysyłanie sygnałów wzrokowych (kontakt) towarzyszący stałemu acz "przypadkowemu" przebywaniu w strefie rażenia ofiary
może nam podrzucisz klka uniwersalnych recept - przydałyby się nam, bo my tu wszyscy amatorska drużyna i zdanie ekspertki pokrzepiłoby nasze marne członki
PS
oto zaobserwowane przeze mnie:
1. gibkość talii połączona z charakterystycznymi dla "hula-biodro moje cudnie" owalnymi ruchami
2. gest odgarniania dłonią włosów do tyłu połaczony z wygięciem łabędziej szyi i czasem uzupełniony perlistym rechotem, pozbawionym znamion inteligencji
3. wysyłanie sygnałów wzrokowych (kontakt) towarzyszący stałemu acz "przypadkowemu" przebywaniu w strefie rażenia ofiary
-
- Wyrocznia WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
kultowe zwierzątka z mapetów w naszej szkole
może świnka pigi z mapetów hehehe?
PS
sw to mi pasuje na kermita, ciekawe kto bedzie misiem fazi - może jakiś mały byśmy plebiscyt w tym duchu uknuli?
PS
sw to mi pasuje na kermita, ciekawe kto bedzie misiem fazi - może jakiś mały byśmy plebiscyt w tym duchu uknuli?
-
- Loża WSR
tv mapety przyjechały do warszawskiej szkoły reklamy
Hmm to ciekawe jaka rola mi by przypadla - Zwierzaka czy tez Gonzo ? 
/dopisek aw: gonzo to całkiem niezły strzał - ale tylko wizerunkowo, pod względem charakteru to bardziej havok pasuje do gonzo
/

/dopisek aw: gonzo to całkiem niezły strzał - ale tylko wizerunkowo, pod względem charakteru to bardziej havok pasuje do gonzo