O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 07 sty (pt) 2005, 18:42:23
http://ww2.tvp.pl/3569,20050106151219.strona
Skrót:
Wczoraj podczas posiedzenia zarzadu TVP S.A. zostala powołana nowa jednostka telewizji publicznej - TVP Kultura (kanał tematyczny). Oferta programowa nowego kanału składać ma się z elementów takich jak : film, teatr, muzyka, literatura, programy informacyjne z zakresu kulturalnego, materiały archiwalne TVP S.A. oraz "strefa alternatywna". Program ma posiadac indywidualna oprawe graficzną i innego prowadzacego każdego dnia. Planowy start to kwiecień br.
Osobiscie jestem ciekaw jak bedzie prezentowac sie ten nowopowstaly program. Zapowiada sie dosc interesujaco jednak jaka bedzie realizacja tej wizji dowiemy sie za czas jakis. Mam tylko nazieje, że użyty w nazwie czlon nie okazaze sie uzytym na wyrost i kanal ten okaze sie dobra rehabilitacja po tym co obecne mozemy obejrzec w wielu mediach.
A co Wy sadzicie o tym ?

-
serek
- Nowy(a)
autor: serek » 10 lip (ndz) 2005, 09:21:39
Dokladnie to samo co ty
POZDR...

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 lip (ndz) 2005, 15:28:50
serek pisze:Dokladnie to samo co ty
POZDR...

Hmm wiele to wnoszaca odpowiedz tym bardziej ze post pisany byl Sty 07 a mamy obecnie lipiec i stacja ta nadaje juz. Mozna byloby pokusic sie o jakies wieksze konkrety skoro juz wyciaga sie temat sprzed ponad pol roku

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 10 lip (ndz) 2005, 17:19:33
Walic cala TVP i cala rade KRRiTV banda pijawek nie dajaca nic absolutnie w zamian. Wolalbym placic 2 razy tyle za kablowke i same tematyczne tv niz abonament chyba tylko za to ze mam tv w domu. Czysty absurd.Zreszta powinni wprowadzic takie cos ze wybierasz sobie x kanalow i tylko za nie placisz. Chcesz ogladac 1, 2 itd. to plac nie to nie musiszz placic. heh zeby ta kasa jeszcze faktycznie szla na rozwoj kultury itd. a nei na samochody i utrzymanie bandy leni to tak. Albo lepiej ostatni pomysl na wprowadzenie abonamentu za kompa z netem tylko dlatego ze kiedys tvp bedzie chciala nadawac normalnie on-line. Czyste pogwalcenie zasad Internetu. Od razu do Strassburga by chyba poszlo pismo. No nic mze ten nowy kanal cos zmieni ale i tak nie bede mial przyjemnosci (juz tego strasznie zaluje

) ogladac.
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 lip (ndz) 2005, 17:25:02
Havoc pisze:Albo lepiej ostatni pomysl na wprowadzenie abonamentu za kompa z netem tylko dlatego ze kiedys tvp bedzie chciala nadawac normalnie on-line.
Tego typu pomysly tez zawsze mnie rozbrajaja - bo przy tym tepie to bedzie sie jeszcze placic za telefon komorkowy bo w przypadku tych nowych to tez mozna filmy ogladac i wogole. Boszz nie daj Boze jeszcz kiedys zrobia takie opcje z lodowce, pralce, budziku i wogole bedzie jazda
Havoc pisze:No nic mze ten nowy kanal cos zmieni ale i tak nie bede mial przyjemnosci (juz tego strasznie zaluje

) ogladac.
Ja powiem krotko - przewijaja sie tam dosc ciekawe czasem rzeczy jednak - place do jasnej cholery abonament i co ? i nie mam jak tego ogladac. Paranoja.

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 lip (ndz) 2005, 18:59:52
Super a moze tak cos wiecej niz tylko cytat moich slow ?

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 10 lip (ndz) 2005, 19:15:04
I tak wogole to moze prosze mi tu bez takich przerabianych cytatow

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 10 lip (ndz) 2005, 20:44:58
No Serek mocno przesadziles. Manipulowanie cudzymi cytatami i wplatanie przeklenstw to juz powazne wykroczenie. Nie widze sensu takich zabaw. Wszystkie twoje puste cytaty zaraz znikaja z forum. Jak tak dalej pojdzie zasluzysz nie tyle na nadzor moda ale admina i skonczysz z zablokowanym kontem.