moja strona www
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
moja strona www
chcialabym zrobic stronke o mojej znajomej , ktora jest swiatowej slawy rzezbiarka. Jest swietna babka a pozatym wygrywa prestizowe konkursy, ale to nie jest jedyny powod. chialabym jej zrobic te stronke ze wzgledu na to ze bardzo by jej to pomoglo a wiem ze nie ma nikogo kto moglby to ewntualnie zrobic.
stronka wygladala by adekwatnie do jej osoby znam ja dosc dobrze i wiem jakim klimacie sie poruszac. nie moge narazie nic wiecej napisac bo nie mam jeszcze materialow na jej temat.
przedewszystkim chcialabym na tej stronie bazowac na jej osiagnieciach i pracach. oczywiscie opisanie je osoby nie podlega watpliwosci.
stronka wygladala by adekwatnie do jej osoby znam ja dosc dobrze i wiem jakim klimacie sie poruszac. nie moge narazie nic wiecej napisac bo nie mam jeszcze materialow na jej temat.
przedewszystkim chcialabym na tej stronie bazowac na jej osiagnieciach i pracach. oczywiscie opisanie je osoby nie podlega watpliwosci.
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
Nie wiem czy to jest odpowiednie miejsce na umieszczenie projektu strony ale jak już tu wlazłem to napiszę, najwyżej umieszczę to w inny miejscu:p
Otóż, ja chciałbym zrobić stronkę poświęconą muzyce Hard Core'owej oraz całej jej historii, kuturze i ciekawostkach z nią związanych. Co do konkretów to musze jeszcze sprawę przmyśleć... i tyle narazie.
Otóż, ja chciałbym zrobić stronkę poświęconą muzyce Hard Core'owej oraz całej jej historii, kuturze i ciekawostkach z nią związanych. Co do konkretów to musze jeszcze sprawę przmyśleć... i tyle narazie.
-
- Początkujący(a)
-
- Początkujący(a)