WSR Podbija Billboardy!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Mysha
Ekspert
Ekspert

WSR Podbija Billboardy!

Post autor: Mysha » 12 lip (wt) 2005, 00:43:11

Uwaga!! Uwaga!! Z metra wysiadam i patrze i własnym oczom nie wierzę!! W metrze billboard jak wół, na nim co? WSR! No szok..!
Osobiście nie bardzo mi się ten "twór" podoba, ale fajnie że się wreszcie nasza szkółka pokazuje światu :P
Ale to nie wszystko! Wychodze z metra a tu siakieś strzałki do szkoły prowadzące. Ale to też nic! Pacze sobie na tą naszą "budę" a tam szyld wisi!!!! No szkoda że rok temu tam nei wisiał bo za pierwszym razem szkoły nie znalazłam jak jej szukałam, ale jak to się mówi "lepiej późno niz wcale" hehehe

A wy co na te zmiany? Zauważyliście chociaz..?

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 12 lip (wt) 2005, 00:52:25

Mysha a olowki w szkole juz widzialas? :) Z adresem naszej strony ma sie rozumiec :D W niedziele sie wszyscy na nie rzucali ciekawe czy jeszcze cos zostalo ;)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lip (wt) 2005, 01:14:08

Z tego co dzis widzalem w szkole to zostalo nawet troszke bo pcozestowalem jednym takim z pudelka Agate :lol:

burak
Nowy(a)

Post autor: burak » 12 lip (wt) 2005, 08:46:46

wooooooow.. olowki??? ja chce jeden!! [/list]

Mysha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Mysha » 12 lip (wt) 2005, 09:07:58

ojoj napislam posta za jakiegos buraka :P bo byl zalogowany na stronei w szkole tak wiec ten post wyzej to moj hehehe

kucia2
Nowy(a)

Post autor: kucia2 » 12 lip (wt) 2005, 10:13:36

no ja niestety jestem slepa jak kret i nic nie widzialam:) dzis szukalam tych strzalek ale najwyrazniej musze sie schylic :)zeby to dojrzec. Fajnie ze cos tam wisi na scianie. Ja tez w zeszlym roku sie pogubilam i nie moglam trafic. ogromny + dla tego co to wymyslil:)

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 12 lip (wt) 2005, 10:27:36

bo te strzalki to trudno przyuwazyc, ciemnozielone, bardzo dobrze zlewaja sie z kolorem chodnika, pierwsza jest juz po wyjsciu z etra na strone poludniowo-wschodnia,

a ja za to billboardu nie widzialem, :( gdzie on?

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: WSR Podbija Billboardy!

Post autor: s_wojtkowski » 12 lip (wt) 2005, 11:23:37

W metrze wiszą cztery nasze plakaty. Lokalizacje billboardów są następujące: stacja Centrum (w stronę Kabat), stacja Politechnika (w stronę Kabat), stacja Wilanowska (w stronę Centrum) i stacja Imielin (w stronę Centrum). Zapraszamy do oglądania, ale i...
Mysha pisze:Osobiście nie bardzo mi się ten "twór" podoba...
... komentowania. Chodzi o Wasze uwagi w trzech kwestiach: [1] lokalizacji, [2] projektu graficznego oraz [3] ogólnej, tj. (a) czy Waszym zdaniem ten nośnik jako wspomagający nabór ma szansę być skutecznym, (b) czy z Waszych doświadczeń wynika, że tak przekazaną informację ktokolwiek jest w stanie wykorzystać przy wyborze szkoły oraz (c) jakie są domyślne lub faktyczne (zaobserwowane) reakcje na ten plakat.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lip (wt) 2005, 18:53:48

Tia mysle ze plakaty w metrze sa dobre ale... ja walnalbym je w metrze a nei tylko w podziemiach na stacji. W metrze czlowiek stoi, nudzi sie to i czyta. Boshe jzu prawei na pamiec znam wszystkie szkoly ktore "wisza" w wagonach :? Moze to nie bylby glupi pomysl pomyslenia tez o takim czyms.... A wlasnei btw. w prasie reklama jest bardzo fajna bo faktycznie przyciaga wzrok :) To bylo naprawde fajny pomysl na wlasnei taki "komiks".

myimmortal
Bywalec
Bywalec

re

Post autor: myimmortal » 12 lip (wt) 2005, 19:12:47

ja tez mam olowek! jest prosty, ale bardzo ladny. Podoba mi sie ze jest w naturalnym drewnianym kolorze, to nadaje mu innosci przy tych wszystkich farbowanych w tandetne kolory z ktorych farba odskakuje zawsze jak sie je temperuje :) Na dniach otwartych jak bylam to moj chlopak dostal, ale dal mi go bo stwierdzil, ze to w koncu moja szkola ;)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lip (wt) 2005, 19:24:16

hihi no tak... Tyle ze cala masa firm i organizacji idzie na taka "oryginalnosc" To jest juz chyba 6 olowek "drewnianym" z prostym Logiem jaki dostalem... No ale fakt faktem jak to glosi pewien slogan "perfect simplycity"

myimmortal
Bywalec
Bywalec

Post autor: myimmortal » 12 lip (wt) 2005, 22:35:49

no nie wiem... ja z prowincji :) a tu u nas to co najwyzej kalendarzyk mozesz dostac... no czasami jakies dlugopisy, ale to juz raczej od swieta, a jak zobaczylam taki ladny prosty olowek to od razu mi sie spodobal :D

Może to tak specjalnie żeby przynajmniej na tych z prowincji robić wrażenie :wink:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 12 lip (wt) 2005, 23:23:42

ee Immortal nei ma podzialu na ludzi z prowincji i nie. 3/4 warszawy to prowincja to widac po np. wielkim 3 dniowym weekendzie majowkowym. Wiekszosc wa-wy wyjezdza w rodzinne strony wtedy :twisted: Robi sie tu tak pusto przyjemnie i wogule :D

Q
Nowy(a)

Post autor: Q » 13 lip (śr) 2005, 01:15:19

inicjatywa bardzo dobra i jakby nie patrzec ze wzgledu na profil szkoly zrozumiala. Sam projekt powiedzialbym, ze jes mocno sredni. Widzialem ten na Polibudzie i jedyne co przykulo uwage to slowo kupa, a reszta projektu to wroc do slowa z za przecinka.

szkoda bo mozna lepiej

ps

czy mozna wiedziec kto jest autorem?

Marqoni
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Re: WSR Podbija Billboardy!

Post autor: Marqoni » 13 lip (śr) 2005, 10:52:32

wojtkowski pisze:[1] lokalizacji, [2] projektu graficznego oraz [3] ogólnej, tj. (a) czy Waszym zdaniem ten nośnik jako wspomagający nabór ma szansę być skutecznym, (b) czy z Waszych doświadczeń wynika, że tak przekazaną informację ktokolwiek jest w stanie wykorzystać przy wyborze szkoły oraz (c) jakie są domyślne lub faktyczne (zaobserwowane) reakcje na ten plakat.
1] w porządku
2] nie w porządku, lubię komiksy, ale coś co jest dobre w animacji flashowej przeniesione na duzy format po prostu traci... zastanawiam się czy ktoś z zewnątrz w ogóle wie o co chodzi. Brak kolorów i metrowe nienajlepsze oświetlenie wywarły na mnie wrażenie przygnębiające. Zdaje się, że podobne grafiki gościły w prasie we wrześniu i wisiały na stronie Szkoły. Projekt Maćka był lepszy...
3]
a] trudno powiedzieć, gdybym miał się zapisywać nie kierowałbym się tylko bilbordem (daruj Sławku, ale pytania zadałeś takie jakbyście sprawdzali podprogowe dziłanie tego bilbordu :) )
b] wątpię czy będzie w stanie ją rozkodować...
c] qmplowi się nie podobał

ODPOWIEDZ