Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Dalej nie rozumiem, dlaczego błędnymHavoc pisze:Happy mialem na mysli ze jestes takim "blednym ognikiem" forumowymMam nadzieje ze teraz wszystko jasne...... pelne
Błędny to był rycerz o ile dobrze pamiętam! Ale błędna Happy to brzmi jakoś dziwnie... Nie pasuje i już!
Ogłaszam, że nie jestem żadnym błędnym ognikiem!!
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Ponieważ Happy zaliczyła juz wszystkie testy i zdała je na 6+ to pragnę wszystkich z wielka przyjemnością powiadomić o tym, iż została ona nowym zasłużonym członkiem społeczeństwa Narcyzów.
Obecny skład:
1 Założycielka (Neema) - Dumna Matka
2 Guru WSR (Sinar) - Mąż Dumnej Matki
3 Syn (Seize) - Syn Pierworodny
4 Kot (Havoc) - Kot Kolankowiec
5 (Visenna-chan) - Żona Dumnej Matki [w zawieszeniu]
6 Matka WSR-owców (Happy) - Przyrodnia starsza siostra Dumniej Matki

Obecny skład:
1 Założycielka (Neema) - Dumna Matka
2 Guru WSR (Sinar) - Mąż Dumnej Matki
3 Syn (Seize) - Syn Pierworodny
4 Kot (Havoc) - Kot Kolankowiec
5 (Visenna-chan) - Żona Dumnej Matki [w zawieszeniu]
6 Matka WSR-owców (Happy) - Przyrodnia starsza siostra Dumniej Matki
-
Havoc
- Loża WSR

Neema pisze: Pragnę tylko zauważyć, iż nie tak łatwo odejść on NC.
Aby to zrobić należy złożyć podanie z proźbą do starszyzny klubu i cierpliwie czekać na jego rozpatrzenie.
W podaniu należy wypunktować powody, którymi członek klubu się kieruje, a rada osadzi czy są one wystarczająco poważne, aby przychylnie rozpatrzeć wniosek.
Wniosek należy przesłać na mój adres e-mailowy, lub umieścić go na tym topiku.
Warszawa, 23.07.2005r
Do starszyzny Narcyz Clubu
Uprzejmie zwracam się z prośbą o wykluczenie mnie z klubu (NC)
z powodów przedstawionych poniżej:
- stagnacja klubu;
- brak perspektyw rozwojowych;
- chęć odizolowania się od jakichkolwiek wpływów związanych z przynależnością do organizacji forumowych;
- chcę działać jako osoba niezrzeszona w czym nie pomaga mi obecność w NC;
- styl, działanie i idea NC nie zgadza się z moimi przekonaniami;
- jako że uczestnictwo w NC odbija się także w życiu realnym poza forum;
- jedyną organizacją działającą w sieci, do jakiejkolwiek zgodzę się przynależeć, jest klan;
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby w ciągu 24 godzin.
Z wyrazami szacunku
Havoc
-
sinar
- Loża WSR

-
seize
- Loża WSR

Warszawa, 23.07.2005r
Do Havok'a
Uprzejmie zwracam się z prośbą o rozwiniecie przede wszystkim przedstawionych powodow :
- stagnacja klubu;
Jest obecnie czas wakacji i rzeczy jakie dzieja sie w wiekszosci sa w swej aktywnosci zmniejszone a jak sam wskazalem dzieja sie obecnie w duzej mierze w 'swiecie realnym' czyt. poza forumowym;
Nnie ma ograniczen specjalnych. Nie ma po prostu zadnych 'pomyslow' zwiazanych z perspektywami wyglaszanych na forum publicznym (od pewnego czasu);
Proszę o rozwiniecie wskazanych kwesti gdyz jako czlonka budza one moje niezrozumienie.
Z wyrazami szacunku
SeIZe
Do Havok'a
Uprzejmie zwracam się z prośbą o rozwiniecie przede wszystkim przedstawionych powodow :
- stagnacja klubu;
Jest obecnie czas wakacji i rzeczy jakie dzieja sie w wiekszosci sa w swej aktywnosci zmniejszone a jak sam wskazalem dzieja sie obecnie w duzej mierze w 'swiecie realnym' czyt. poza forumowym;
Nnie ma ograniczen specjalnych. Nie ma po prostu zadnych 'pomyslow' zwiazanych z perspektywami wyglaszanych na forum publicznym (od pewnego czasu);
Proszę o rozwiniecie wskazanych kwesti gdyz jako czlonka budza one moje niezrozumienie.
Z wyrazami szacunku
SeIZe
-
Havoc
- Loża WSR

Oficjalne oswidczenie:
Prosze o niekwestionowanie moich decyzji zw. z przyanleznoscia do jakichkolwiek organizacji. To jest celowe lub nie ograniczanei mojej wolnosci decyzji/wyboru ktora stanowi mi konstytucja. Wszelkie dzialania mające na celu przeszkodzenie mi w drodze do tego bedą odbierane jako proba pozbawiania mi tej swobody.
Prosze o niekwestionowanie moich decyzji zw. z przyanleznoscia do jakichkolwiek organizacji. To jest celowe lub nie ograniczanei mojej wolnosci decyzji/wyboru ktora stanowi mi konstytucja. Wszelkie dzialania mające na celu przeszkodzenie mi w drodze do tego bedą odbierane jako proba pozbawiania mi tej swobody.
Chodzi o caloksztalt klubu, plus brak zalozen dla jego dalszej celowosci- stagnacja klubu;
Chialoby sie rzec ze nigdy ich nawet nie bylo...- brak perspektyw rozwojowych;
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Większością głosów podanie zostało przyjęte tak wiec od teraz, Havoku wykluczony z listy członków Narcyz KlubuHavoc pisze: Do starszyzny Narcyz Clubu
Uprzejmie zwracam się z prośbą o wykluczenie mnie z klubu (NC)
z powodów przedstawionych poniżej:
Głosowanie odbyło się za pośrednictwem GG i brało w nim udział troje członków klubu: Dumna Matka (Neema), I Guru WSR (Sinar), Syn Pierworodny (Seize). Głosy rozłożyły się w proporcji 2/3
W glosowaniu nie brała udziału Zona DM Visenna, jaki iż jej członkostwo jest również niepewne i Happy, jako iż jest nowym członkiem i jeszcze nie posiada uprawnień.
Żegnamy cię Havoku i dziękujemy że tak długo z nami wytrzymałeś.
Z wyrazami szacunku
Dumna Matka
-
Happy
- Wyrocznia WSR

No to ładnie czlowiek na chwilę się wyrwał na wolność poszaleć sobie a tu takie historie odchodzą!! Jakieś rezygnacje, jakieś tajne głosowania masonów!! Co tu się dzieje?? Ale dlaczego w sobotę?? Dlaczego wieczorem??
Stanowczo protestuję!!
A Hava odsyłam do topiku depresja!!
A ja chyba spać już pójdę, późno trochę już!
Ale się działo jak widzę, chyba laptoka sobie kupię i będę czuwać on-line cały czas!
Stanowczo protestuję!!
A Hava odsyłam do topiku depresja!!
A ja chyba spać już pójdę, późno trochę już!
Ale się działo jak widzę, chyba laptoka sobie kupię i będę czuwać on-line cały czas!
-
sinar
- Loża WSR

Mnie to sie przykro zrobilo jak to przeczytalem. Wydawalo mi sie ze jest calkiem dobrze jesli nie lepiej. Nie zamierzam dyskutowac z opiniami Havoca chociaz nie do konca sie z nimi zgadzam. Kazdy ma prawo do indywidualnej oceny zdarzen.
Nikt nikogo na sile nie zatrzyma ale procedura zachowana byc musi. Zawsze tak jest jak sie odchodzi z jakiejs organizacji czy szkoly trzeba polatac z obiegowka...Ato pisze:to az glosowanie musialo sie odbyc aby ktos mogl odejsc? to prawie mafia albo sekta (to juz wiem skad te pytania o jechowych
-
Kesonex
- WSR Guru