Wybory Mistera Szkoły
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
PRZEWODNICZĄCA
Happy pisze:I uważam, ze Panowie w tym kierunku powinni iść, jesli chcą te wybory wygrać! A zwłaszcza wkraść się w łaski przewodniczącej komisji.....![]()
![]()
no właśnie... nie chcę sie kłócić ale dla porządku ustalmy że to ja jestem przewodniczącą...
a co do kandydatur.... nie wiem jak Wy dziewczyny ale ja nie lubie playboyów wiec jak dla mnie w przedbiegach odpada KUba Intelektualista Obmacywacz. Niiiiiiiigdy nie widziałam go samego w szkole....zawsze w otoczeniu bab. Takich facetów osobiście nie lubie.. Facet musi mieć to coś, coś co pozwala wyselekcjonować potencjalne partnerki a nie rzucać się na każdy zielony listek jak wygłodniały jeleń... sory...taka jest moja opinia. Ja muszę mieć o czym z facetem pogadać..nie sugeruję że z Intelektualistą zabrakłoby nam tematów....no ale o czym tu...jakie są najnowsze trendy w rwaniu lasek...?? ;/ także ja zostaję przy Lisku... mogę ewentualnie "dorzucić" tu kandydaturę Dreaddy PatrickaJak przyszłam do tej szkoły w marcu był pierwszą osobą z którą rozmawiałam... kto wie... moze własnie dlatego w tu zostałam... tyle z mojej strony...
-
- Wyrocznia WSR
Moncia możesz być zastępczynią! Ja z racji starszeństwa i kilku innych spraw zostałam przewodniczącą, ale z jury Cię nie wyrzucam
Poradzimy sobie razem wszystkie a jak sie skończą nominacje to zrobię ankietę i będziemy głosować! No ale jesli eliminujemy playboyów to kto nam zostanie do głosowania?!?!
Bo jeśli nie Kuba to co z Yarlem największym uwodzicielem WSR, co z Rybą też nieźle mu idzie, co z Liskiem on tez szaleje. Hmm... Trzeba by to poddać pod głosowanie!

Poradzimy sobie razem wszystkie a jak sie skończą nominacje to zrobię ankietę i będziemy głosować! No ale jesli eliminujemy playboyów to kto nam zostanie do głosowania?!?!

-
- Początkujący(a)
zastępczyni...
no git... ja tylko myślałam że jeśli narzuciłam temat to samoistnie zostałam przewodniczącą a tu lipa... no ale to rozstrzygnijmy na innym topiku
a co do plejbojów to ja powiem tak: jakos nie zauważyłam ani działalności Liska ani Yarlana ani żadnego innego Pana ... oprócz oczywiście Kuby Obmacywacza który w każdym korytarzu siedzi z inną laską (nie, żebym zazdrosna była)... proponowałabym więc odrzucić jego kandydaturę. Wybieramy mistera wśród Mężczyzn a nie Plejboja wśród Inteligentów. 

-
- Loża WSR
Re: PRZEWODNICZĄCA
Ja ze swojej strony pozwole sobie tylko do powyrzszych slow rzucic jedno : Gratuluje postawy.moncia_wip pisze:Facet musi mieć to coś, coś co pozwala wyselekcjonować potencjalne partnerki a nie rzucać się na każdy zielony listek jak wygłodniały jeleń... sory...taka jest moja opinia. Ja muszę mieć o czym z facetem pogadać..nie sugeruję że z Intelektualistą zabrakłoby nam tematów....no ale o czym tu...jakie są najnowsze trendy w rwaniu lasek...??
A z racji ze ja nie biore w tym konkursie udzialu moge rzucic to bez obaw o posadzenie o probe 'wkupienia sie w łaski'. I to byloby tyle.
-
- Loża WSR
To moze ja ci troche pomoge [ale na przyszlosc przygryzaj wargi zanim zaczniesz rzucac miechem] :
Url strony :
http://img323.imageshack.us/my.php?image=img00125ju.jpg
Img :

Url strony :
http://img323.imageshack.us/my.php?image=img00125ju.jpg
Img :

-
- Wyrocznia WSR
Moncia, ale ja zauważyłam, że wśrod naszych są też i inni playboy'e!
Można by tak rzec, że nawet na własnej skórze.....
Oj Ci nasi Panowie..... No nic pomyślimy co z tym zrobić. Kuba sie z tym nie kryje a reszta to kryptoplayboe......
Czujne Wielkieoko mi donosi czasami co się dzieje......Przeprowadzimy lustrację, odtajnimy teczki.... 

Oj Ci nasi Panowie..... No nic pomyślimy co z tym zrobić. Kuba sie z tym nie kryje a reszta to kryptoplayboe......

-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
zdjęcie
zdecydowanie proponuję obciąż włosy... zdecydowanie... chyba że coś zakrywają (jakąś bliznę z Wietnamu czy cóś) 

-
- Wyrocznia WSR